vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.870
Au otvorilo se prepucavanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne pomazem ja svojim komentarima ali odmazu oni koji se prave ludi.Nije u stanju, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi, da se brani sama, jer svi podrzavaju muskarca od murije koja dodje na vrata u pola noci pa se nasmeje i ode, dok ona stoji krvava, do sudija i okoline koji smatraju da je sama kriva kao sto ti smatras.Da svi u drustvu takve muskarce smatraju sljamom ne bi mozda bilo toliko toga, ovde se javno aminuje takvo ponasanje,tj. bas si musko ako je ponekad lupis.
I nisu ovde muskarci gori od npr.muskaraca u Svedskoj, nego su takvi zakoni da ce onaj u Svedskoj debelo da plati za svoje ponasanje.

Ccccc....nikada dosta ljubomore....
Tvoje pitanje(sa ovim postom) zapravo znaci: "Ako takva postoji sta cu ja ovakva nekome?"
P.S.
Devojke nikada ne budite nezadovoljne sobom!
Lepota je u oku posmatraca!

Uff...nikada nisam gotivio Uciteljice...e ajde necemo vise...ti si Zena mozda cak i "Super Zena"...ali i ona je Covek...Pa dobro, malo si me parafrazirao, malo si dodao svog licnog pechata. OK. A sta si zapravo hteo da kazes? Jel' to oglas? A od koga ta tvoja treba da brani svoje snove i ideale?
e i ovakav muskarac je idealan.![]()
Dusho nemo" da se ljutis....O cemu ti pricas, pobogu. Ko je ovde na koga ljubomoran? Nemoj mi izvrtati reci. Zasto bi neko bio nezadovoljan sobom zbog mog posta. Svasta. Sve je to relativno. Ovo TVOJE pitanje nisam vala bas nikada sebi postavila. Odakle si ga izvukao, bre?![]()
Sta je Jeko, jos te ubedjuju kako su prave zene i muskarci sa velikim M?
Ala ti imas strpljenja za pricu sa iskompleksiranim svetom, svaka cast.
ovo je nevidjena surovost a jedva sam se uzdrzala da ne kazem nesto stvarno ruzno,zato sto sam PRAVA ZENA upravo se i opterecujem drugim zenama, ne padam na vesti sa tv-a nego svi znamo primere iz realnog zivota direktno ili indirektno, slabiji treba da se zastite bez obzira zasto su slabiji.Otkud ti znas kako je neko odrastao i da li je imao iste sanse da bira kao druge zene? Da li ti padaju na pamet deca tih zena?
Shvatila sam jos ranije da su najgori neprijatelji zena same zene, da najgore uvrede zenama upucuju iskompleksirane zene a ne muskarci. I to je tuzno i jadno.
Au otvorilo se prepucavanje![]()
A gde si ti bio? Ja navikla na bar neku podrsku, a ti me ispalio.

Ne nego znam...A po cemu to, leba ti? Jel ih mozda i ti poznajes pa ste se uporedjivali?
Uff...nikada nisam gotivio Uciteljice...e ajde necemo vise...ti si Zena mozda cak i "Super Zena"...ali i ona je Covek...
nekada sam ja ovo procitao-ne znam zasto me na tebe podseca...
naravno da je i zena covek, ali je problem kada je taj covek suvise egoistican i misli samo na svoje d..., bez ikakve vizije o sustinskim stvarima u zivotu. Problem ovog drustva je taj da kod nekih pubertet traje i vise od 40 godina, pa tako mozete svuda u gradu da sretnete baba devojke, koje su fancy napirlitane od jutra do mraka, bez ikakve sanse da nadju bilo kakvog muskarca. Sa tolikim protokom vremena i nacina zivota u 40 godina su ne spremne za bilo kakve kompromise, jer zele i dalje da se ponasaju koa adolescenti, bez ikakve odgovornosti... Sve i da osnuju porodicu posle 40, to je opet ne odgovorno iz prostog razloga sto ce onda kada budu najpotrebniji svojoj deci, da ih usmere i pomognu im u zivotu, ta ista deca morati da se bave njima, jer ce tada imati vise od 60 god, sto onda znaci da ce u najlepsim godinama zivota da deca osecati obavezu da ih vodaju po lekarima i brinu o njima, sto je po meni opet sebicluk i egoizam."Mladost ludost - starost bez pameti"!

Super je verovatno i svajcarskim blesama. Jedino Svajcarkinje izvisile.
ovo je nevidjena surovost a jedva sam se uzdrzala da ne kazem nesto stvarno ruzno,zato sto sam PRAVA ZENA upravo se i opterecujem drugim zenama, ne padam na vesti sa tv-a nego svi znamo primere iz realnog zivota direktno ili indirektno, slabiji treba da se zastite bez obzira zasto su slabiji.Otkud ti znas kako je neko odrastao i da li je imao iste sanse da bira kao druge zene? Da li ti padaju na pamet deca tih zena?
Shvatila sam jos ranije da su najgori neprijatelji zena same zene, da najgore uvrede zenama upucuju iskompleksirane zene a ne muskarci. I to je tuzno i jadno.
tkacio:Ebiga, ukoliko postoji ljubav, musko i zensko se vole, onda tu ne bi trebalo da bude problema tih oblika.
Kada se mushko i zensko nevoljno uzmu (recimo nezreli su, ili usled sluchaja "zakachila je"), ni to ne mora da bude predodredjeno za kasniji nesrecan brak, i siledzijstvo.
Lichno, mislim da polako izumiru "junachine nad zenama", i dobro je shto je tako. Sa druge strane ku*vanjstvo&kuchkizam medju zenskom populacijom raste, shto takodje nije hm (nije da mi toliko smeta ali) ponajbolje.
No za normalne ljude ce se naci normalna osoba suprotnog pola, a ko "padne" na tom planu, bio je sklon "padu". Shta da se radi, zivot nema pravila![]()
No ipak je ovo pdf Politika, i mislim da se drzava popravlja u smislu borbe sa siledzijstvom tih tzv pokushaja domacina![]()

jel to znaci da je batina iz raja izasla![]()

sta mislis sta je najbitnije za ''nasu'' zenu ?
(osim da udovolji nasem muskarcu)
???
Ne znachi, al' sUvremni nachin zivot&osveshcivanje imaju svoju ulogu![]()
ne postoje prave ili lazne zene.
kao sto ne postoje pravi i lazni muskarci.
kad cujem -e on je pravi muskarac ako.....tkacio:
pravi muskarac je onaj ko je muskog roda,isto vazi i za zenu