Za lepši pol

ja mislim da je jos bolje da zena ima 4 i da je sva cetvorica izdrzavaju a svako bi bio zaduzen za nesto.:mrgreen:

neka... ne bih ja to..
mislim da je to bioloski jako tesko..

i sasvim bi se poremetio normalan zivot, ovo s cetri zene bi jos i moglo
funkcionirati u nekim drustvima..
pa cak i u nasem na selu (mozda ne bas 4, ali 2)
a ovo s cetri muskarca, to ne dolazi u obzir...

Vec vidim sliku u glavi. Prilazi ti devojka, odmerava sat, a ti joj kazhesh : "Be'be, znash shta bi najbolje izgledalo na tebi?" Ona uz zavodljiv pogled pita : "Shta?" ochekujuci odgovor : "Ja".
A ti joj umesto toga, kazhesh : "Vatra."
smajlimerendeanimatedAddEmoticons04-1.gif

:hahaha::hahaha:

Flplp u kupatilu se priprema,sva elegantna i kaze suprugu :
-Dragi,ja bih volela da ove godine odem negde nepoznato, gde nikad nisam bila.
A muz joj odgovori :
-A gde to,mozda u kuhinju ?! :rotf:

Vrlo, vrlo blizu, flpflp koristi kuhinju taman toliko koliko treba i kuva, ali samo onom ko je zasluzio da mu se kuva :mrgreen:

Poslednja izmena:
neka... ne bih ja to..
mislim da je to bioloski jako tesko..

i sasvim bi se poremetio normalan zivot, ovo s cetri zene bi jos i moglo
funkcionirati u nekim drustvima..
pa cak i u nasem na selu (mozda ne bas 4, ali 2)
a ovo s cetri muskarca, to ne dolazi u obzir...

E kad je tako, ima da ozhenim tebe, flpflp, maho shojo, i Voju.

Voja ce mi biti dama na ulici, a vas tri se dogovorite koja ce u kuhinju, koja u krevet, a kojoj ostaje matematika.

Ma ne kontam, zena koja hoce da se osamostali i stekne nesto svoje ili je vec samostalna odmah je feministkinja, a ona koja bi se najradije obesila muskarcu o vrat je sponzorusa, pa niej ovaj svet bas crno-beo, zar ne vide da je sav u duginim bojama.

ma bash si ti naivan(a) kao nista ne svatas

Ne stvarno ne razumem, naravno da postoje i feministkinje i sponzoruse, ali ti konkretno u startu i pre nego sto upoznas zenu imas predrasude. Ta sto ti je gledala u sat, mozda i jeste sponzorusa, ali ako stalno naleces na takve, znaci da se kreces u pogresnom drustvu, gde nikad i neces naci to sto trazis.
Ps. Zensko sam, a nik mi je takav kakav je, jer nisam ocekivala da cu ovoliko da blejim ovde kad sam s eregistrovala i naravno sad ga nikad ne bih menjala.

Back