Za lepši pol

Procitaj prethodni post Ti Mocna Velika Zeno. Ja ne obigravam ni oko koga ovde jer me niko od njih ne interesuje, a ni njihova misljenja. Sarkazam i ostalo sto se tice stila koji iskazu u postu je ono sto cu pohvaliti. A misljenja me ne doticu da bih im se divila. Vazna je slikovitost. Ja sam imala jednog i jedinog muskarca koga sam volela i oko koga sam obigravala, a bogami i on oko mene, ali ne zbog izvojevane ravnopravnosti, vec iz ljubavi. Ovi ovde kako ih nazivas kvazi-muskarci su ljudi sa kojima samo uglavnom delim misljenje, ali ne uvek. Ovde su za mene misljenja ljudi, a ne ljudi. Tako da me zabole i za misljenje vas poluzena i za misljenje sirovina koji ne znaju zasto su uopste muske shoviniste , ali im je to kul. Ja iznosim svoje misljenje koje je autenticno i licno i ne interesuje me sta se o njemu misli. Pokusavam da da malo razbistrim umove vas (obe strane) jer ste jako zashli u shablon.
Postoje samo dve stavke koje su "nasem" muskarcu bitne kod zene:
1) Ume da pusi kvalitetno
2)Ima bar dve drugarice koje to takodje rade kvalitetno;);)

super sto zna da izdeklamuje savrsenu zenu svakog muskarca, samo nigde da kaze i jednu rec sta treba zeni,opet sve svodi na to sta treba da uradimo ako hocemo da nas voli muskarac,, a sta on treba da uradi ako hoce da ga volimo nije ni bitno.Uvozice one koje ne trze nista, do suvog parceta hleba i krova da ne pokisnu.

Sta ti trazis od muskarca, mogu li da znam?
Da vidimo je li to neki prosjecan momak ili pak puka fantazija.
Nekako u svakom postu pocnes da pricas o sirovinama koje biju (ako sam dobro shvatio) svoje zene. Takvih je (nadam se) malo.

pa u cemu je tvoj problem onda? Ja takvu zenu i smatram savrsenom, ali takvoj zeni ce pravi muskarac da ukaze postovanje, a najgori sovinista nece,jer ga takve zene plase, takve zene su jake a on ne zeli takve zene on zeli slabu nad kojom moze da leci komplekse.To i jeste poenta, mi pricamo o muskarcima koji zele da zena bude rob a takvih zena je sve manje,niko ne prica o normalnim zenama i muskarcima koji ih postuju.
I nisam ja nikakva agresivna feministkinja, i ne volim te lude zenetine takodje isfrustrirane, ja pricam zbog onih zene koje svaki dan prezivljavaju maltretiranje a okolina podrzava precutno takvu sirovinu, i ti dobro znas da se to ovde desava i ne pravi se luda.

I tebi da kazem, nemas ti pojma da li ja imam ili nemam da ponudim muskarcu nesto, bas zato sto imam, i sto znam kakvog muskarca mogu da imam, zelim da tako razmisljaju i druge zene a ne da dozvoljavaju da budu krpa.

I odgovori mi da li je zeni koja moli boga da ima u sigurnoj kuci mesta, dovoljno sto se lepotom i savrsenstvom bori da je postuje, ili treba da se jos neko bori za nju da je ludak ne maltretira.

i šta sada ima okolina s tim što neki ludak maltretira svoju ženu? ako ona nije u stanju
da se bori za sebe, naivno je očekivati da će to neko raditi za nju..

osim toga, ne vidim kako ti svojim komentarima pomažeš tim ugroženim ženama ?

Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.
Uciteljice jel" mogu ja nesto da kazem?Moze...Hvala...Znaci da podvucemo....
Zena treba da izgleda lepo dovoljno da je se uzelim kada je nevidim pola dana, da bude inteligentna dovoljno da mogu o svemu da pricam sa njom bez pardona, obrazovana da u svakom razgovoru nesto naucim od nje, duhovita da ne mogu ni da odglumim ravnodusnost, komunikativna da mi ne treba kurbla da je nateram da pricamo, kulturna da se osetim kao dzentlmen pored dame, da zna sta zeli i da ne odustaje lako, da je samostalna dovoljno da bi bila autoritet, da ima svoje snove i ideale koje brani, da je svaki dan osvajam i da je nemam zasigurno uvek, da je provokativna i da me cicka ali da pre ili kasnije "padne". Da zeli puno u zivotu ali i da zna da se raduje sitnicama.

Postoje samo dve stavke koje su "nasem" muskarcu bitne kod zene:
1) Ume da pusi kvalitetno
2)Ima bar dve drugarice koje to takodje rade kvalitetno;);)

Mozda tebi koji jos od obdanista beznadezno ceznes za jednim dobrim poooshom.
A za Maho Shojo
Jel' si na ovakve bolide mislila? Pa to i ne racunam u musko, to je jado i bedo u mom recniku. Na njih se ne odnosi nista od onoga sto sam napisala. Sve sto sam napisala se odnosi na onakve muskarce kakve ja poznajem u svom okruzenju dok ovi jaadni mlate sebi pred racunarom i podgrevaju istovremeno i ljubav i mrznju prema zenama. Ne poznajem takve, na svu srecu, pa ih ni ne racunam u muski svet. Vise ih svrstavam u neke prototipe psihopata iz americkih trulih trilera.

Mozda tebi koji jos od obdanista beznadezno ceznes za jednim dobrim poooshom.
A za Maho Shojo
Jel' si na ovakve bolide mislila? Pa to i ne racunam u musko, to je jado i bedo u mom recniku. Na njih se ne odnosi nista od onoga sto sam napisala. Sve sto sam napisala se odnosi na onakve muskarce kakve ja poznajem u svom okruzenju dok ovi jaadni mlate sebi pred racunarom i podgrevaju istovremeno i ljubav i mrznju prema zenama. Ne poznajem takve, na svu srecu, pa ih ni ne racunam u muski svet. Vise ih svrstavam u neke prototipe psihopata iz americkih trulih trilera.
ja sam Sestro za "takve" muskarce koje ti poznajes muskarcina sa velikim M...

Sta ti trazis od muskarca, mogu li da znam?
Da vidimo je li to neki prosjecan momak ili pak puka fantazija.
Nekako u svakom postu pocnes da pricas o sirovinama koje biju (ako sam dobro shvatio) svoje zene. Takvih je (nadam se) malo.

mene je iznervirao covek koji je rekao da su sve zene u srbiji najgore kucke, i tako je i krenula rasprava, da li su sve zene srbije zaista lose ili muskarcima koji to pricaju nesto fali.nemam ja nikakav problem sa muskarcima i mislim da je vecina divna i normalna.Ja imam problem sa onima koji pljuju zene bez ikakvog argumenta i nipodastavaju ih na najgori nacin,bilo da su zene (sto je jos gore) bilo da su muskarci

i sa sirovinama se srecem samo na forumu, u realnom zivotu znam predivne muskarce.

Poslednja izmena:
Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.
Ccccc....nikada dosta ljubomore....
Tvoje pitanje(sa ovim postom) zapravo znaci: "Ako takva postoji sta cu ja ovakva nekome?"
P.S.
Devojke nikada ne budite nezadovoljne sobom!
Lepota je u oku posmatraca!

Zena treba da izgleda lepo dovoljno da je se uzelim kada je nevidim pola dana, da bude inteligentna dovoljno da mogu o svemu da pricam sa njom bez pardona, obrazovana da u svakom razgovoru nesto naucim od nje, duhovita da ne mogu ni da odglumim ravnodusnost, komunikativna da mi ne treba kurbla da je nateram da pricamo, kulturna da se osetim kao dzentlmen pored dame, da zna sta zeli i da ne odustaje lako, da je samostalna dovoljno da bi bila autoritet, da ima svoje snove i ideale koje brani, da je svaki dan osvajam i da je nemam zasigurno uvek, da je provokativna i da me cicka ali da pre ili kasnije "padne". Da zeli puno u zivotu ali i da zna da se raduje sitnicama.

e i ovakav muskarac je idealan.:super:

da li je moguce da i zene traze nesto slicno ovome
ili si bio ozbiljan u prethodnom odgovoru ?

inače, ovo je opis osobe koji voli, i tada u drugoj strani nadje sve ovo sto si ti
opisao ovdje, a mi drugi vidimo sasvim obicnu zenu/muskarca......

i šta sada ima okolina s tim što neki ludak maltretira svoju ženu? ako ona nije u stanju
da se bori za sebe, naivno je očekivati da će to neko raditi za nju..

osim toga, ne vidim kako ti svojim komentarima pomažeš tim ugroženim ženama ?

ne pomazem ja svojim komentarima ali odmazu oni koji se prave ludi.Nije u stanju, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi, da se brani sama, jer svi podrzavaju muskarca od murije koja dodje na vrata u pola noci pa se nasmeje i ode, dok ona stoji krvava, do sudija i okoline koji smatraju da je sama kriva kao sto ti smatras.Da svi u drustvu takve muskarce smatraju sljamom ne bi mozda bilo toliko toga, ovde se javno aminuje takvo ponasanje,tj. bas si musko ako je ponekad lupis.

I nisu ovde muskarci gori od npr.muskaraca u Svedskoj, nego su takvi zakoni da ce onaj u Svedskoj debelo da plati za svoje ponasanje.

Poslednja izmena:
da li je moguce da i zene traze nesto slicno ovome
ili si bio ozbiljan u prethodnom odgovoru ?

inače, ovo je opis osobe koji voli, i tada u drugoj strani nadje sve ovo sto si ti
opisao ovdje, a mi drugi vidimo sasvim obicnu zenu/muskarca......
U kom odgovoru?
Tacno ovo je moje misljenje o jednoj savremenoj zeni...
Pricamo li ovde o Sexu?
Karl Marks je rekao:
Sex bez ljubavi moze, ljubav bez seksa ne moze.

I tebi da kazem, nemas ti pojma da li ja imam ili nemam da ponudim muskarcu nesto, bas zato sto imam, i sto znam kakvog muskarca mogu da imam, zelim da tako razmisljaju i druge zene a ne da dozvoljavaju da budu krpa.

I odgovori mi da li je zeni koja moli boga da ima u sigurnoj kuci mesta, dovoljno sto se lepotom i savrsenstvom bori da je postuje, ili treba da se jos neko bori za nju da je ludak ne maltretira.

Zasto ako si PRAVA zena sebe opterecujes stanjem drugih KRPA zena? Upravo u tome je ono sto ti nazivas mojim problemom. Padas na ono sto se napucava po televiziji (uglavnom B92) o tim pacenicama. Nikada necete nista postici kod njih sta vam je? A pre svega, toga ima svuda u svetu. Nisu samo Srbi siledzije. Ako nije dovoljno pametna da bira pustite je da bude mlacena. Sve je to samo propaganda da se Srbi zamlate pa zaborave na svoje probleme jer su tudji veci. Mene one apsolutno ne zanimaju. Kada bi mi neka od njih potrazila pomoc, pomogla bih joj tako sto bih joj dala nesto para za advokata pa nek se ganja sa svojim covekom preko suda. To nije moj zivot, vec tudj. A mene ne interesuje ni jedna vrsta rijaliti shoua (imam prevod, al ga niko ovde ne bi razumeo) bilo to na ekranu ili u komsiluku.

ne pomazem ja svojim komentarima ali odmazu oni koji se prave ludi.Nije u stanju, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi, da se brani sama, jer svi podrzavaju muskarca od murije koja dodje na vrata u pola noci pa se nasmeje i ode, dok ona stoji krvava, do sudija i okoline koji smatraju da je sama kriva kao sto ti smatras.Da svi u drustvu takve muskarce smatraju sljamom ne bi mozda bilo toliko toga, ovde se javno aminuje takvo ponasanje,tj. bas si musko ako je ponekad lupis.
Nasilje nad zenama se oznacava kao pravedno i dobro postupanje. Zenama nije dozvoljena radoznalost, dok je kod muskaraca to dobra osobina. Muskarci su odani, verni i dobrodusni sta god da rade.

super sto zna da izdeklamuje savrsenu zenu svakog muskarca, samo nigde da kaze i jednu rec sta treba zeni,opet sve svodi na to sta treba da uradimo ako hocemo da nas voli muskarac,, a sta on treba da uradi ako hoce da ga volimo nije ni bitno.Uvozice one koje ne traze nista, do suvog parceta hleba i krova da ne pokisnu ako se domace pobune.

A ko kaze da to ne umem. Samo me niko nije pitao. Da bi bio pravi, muskarac treba da poseduje sve ono sto sam nabrojala za zene osim onoga sto zene cini zenstvenim.

Pa dobro, malo si me parafrazirao, malo si dodao svog licnog pechata. OK. A sta si zapravo hteo da kazes? Jel' to oglas? A od koga ta tvoja treba da brani svoje snove i ideale?

Zasto ako si PRAVA zena sebe opterecujes stanjem drugih KRPA zena? Upravo u tome je ono sto ti nazivas mojim problemom. Padas na ono sto se napucava po televiziji (uglavnom B92) o tim pacenicama. Nikada necete nista postici kod njih sta vam je? A pre svega, toga ima svuda u svetu. Nisu samo Srbi siledzije. Ako nije dovoljno pametna da bira pustite je da bude mlacena. Sve je to samo propaganda da se Srbi zamlate pa zaborave na svoje probleme jer su tudji veci. Mene one apsolutno ne zanimaju. Kada bi mi neka od njih potrazila pomoc, pomogla bih joj tako sto bih joj dala nesto para za advokata pa nek se ganja sa svojim covekom preko suda. To nije moj zivot, vec tudj. A mene ne interesuje ni jedna vrsta rijaliti shoua (imam prevod, al ga niko ovde ne bi razumeo) bilo to na ekranu ili u komsiluku.

ovo je nevidjena surovost a jedva sam se uzdrzala da ne kazem nesto stvarno ruzno,zato sto sam PRAVA ZENA upravo se i opterecujem drugim zenama, ne padam na vesti sa tv-a nego svi znamo primere iz realnog zivota direktno ili indirektno, slabiji treba da se zastite bez obzira zasto su slabiji.Otkud ti znas kako je neko odrastao i da li je imao iste sanse da bira kao druge zene? Da li ti padaju na pamet deca tih zena?

Shvatila sam jos ranije da su najgori neprijatelji zena same zene, da najgore uvrede zenama upucuju iskompleksirane zene a ne muskarci. I to je tuzno i jadno.

Back