Za lepši pol

Maho shojo,pljunuta si Fata !!!

Fata i Mujo vode ljubav...Fata :
-Mujo,hajdemo se malo zameniti,da ja budem gore a ti dole ?!
Mujo:
-Hajde !
Fata:
-ŠTA JE OVO MUJO ??? OPET GA JA PRIMAM !!!!:besan2:

:lol:

pa ja i treba da ga primam s obzirom da sam zensko, problem je sto ti volis da ga primas a trebao bi da si musko.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Победоносцев ??
Znaš li ti zasto je Dupont toliko uspešan sa ženama ? Tajna je u alatu !! Priča se okolo da mu je alatka toliko velika da kad trči oko drveta hebe sam sebe u doope.Kad bolje razmislim,šta će njemu uopšte žene ma odakle one bile,kad može on samog sebe da zadovolji
knezha.gif
smeh.gif

Победоносцев ??
Znaš li ti zasto je Dupont toliko uspešan sa ženama ? Tajna je u alatu !! Priča se okolo da mu je alatka toliko velika da kad trči oko drveta hebe sam sebe u doope.Kad bolje razmislim,šta će njemu uopšte žene ma odakle one bile,kad može on samog sebe da zadovolji
knezha.gif
smeh.gif

ljubomoran si jer on voli zene,pa neces imati tu cast

Победоносцев ??
knezha.gif
smeh.gif
Dobar Ljubavnik je kao skupi Prasak za Ves:
---deluje brzo
---prodira dubinski
---lepo mirise
---sto je najvaznije-ne ostavlja tragove...

- "Vatreni sam borac protiv muškog šovinizma. Zastupnik sam ženskih interesa i pristalica ravnopravnosti spolova. Odnos prema ženama pokazujem prije svega u svojoj kući i prema svojoj ženi. Ne bih želio da pomislite kako se hvališem, pa ću navesti nekoliko primjera iz mog braka. Naravno, ni kod mene nije sve idealno. Kao i u svakom braku između mene i moje žene ima sitnih nesuglasica. Ipak, uspijevamo da sve regulišemo sporazumno:
- Ako je bolesna, mogu da se okupam i sam.
- Ako završi sve poslove, može da štrika do mile volje.
- Ako sam novine pročitao, odmah sjutradan moze da ih čita i ona, pod uslovom da ne komentariše to sto procita.
- Ako nisam kod kuće može da uključi radio ili TV čim počne jeftina struja.
- Ako noću primijetim da sam otkriven, pokrijem se sam, a sa njom o tom propustu razgovaram u pogodno vrijeme.
- Ako na pantalonama naiđem na dupli šav, ne prelazim odmah na fizički obraćun već mirno pokušavam da utvrdim šta je tome razlog. Da li je to znak da nije normalna, a u obzir dolaze i druge olakšavajuće okolnosti.
- Silu primenjujem samo ako se iznerviram ili se uvjerim da to radi namerno.
- Ako se dijete prehladi, sama bira koga da bijem - nju ili njega.
Ako se k'o ljudi dogovorimo, kod mene sve može:
- Može da kupi sve sto ja odlučim.
- Može da joj slučajno pregori sijalica.
- Može da pali ringlu čak i kad kuva kafu.
- Može da se kupa i kad sam ja loše raspoložen.
- Može da se javlja na telefon ako ja nisam kod kuće.
- Može da se šminka, pod uslovom da šminku ne kupuje.
- Može da pozove u goste svoje rodjake, ali da pričaju tiho i da postoje ozbiljni razlozi za njihov dolazak.
- Može da pegla i pere prozore kad ona hoće, pod uslovom da uvijek sve bude cisto i ispeglano.

Trudim se da na pažnju uzvratim pažnjom. Da je kad zasluži nagradim i istaknem ono što je za isticanje. Nikad ne zaboravljam da je to moja žena i da smo u svemu ravnopravni.
- Našem petom djetetu i ona je smijela da predloži ime, koje zamalo nije usvojeno.
- Za praznik uvek sjedi sa nama za stolom.
- Svaka tri mjeseca može da kupi novu metlu.
- Ukoliko se pronađe usisivač sa prigušivaćem, i to ću joj nabaviti. Ovako smo mirniji ako prašinu skuplja rukama.
- Jednom je rekla nešto sto mi nije bilo sasvim glupo, sto mi se skoro dopalo, čak mi je bilo i simpatično, sto sam joj kasnije na određeni način stavio do znanja.
- Da bi imala socijalno, prijavio sam je kao kućnu pomoćnicu.
- Sredio sam joj da popodne može čuvati i tuđu decu.
- Često se događa da potegnem do kuhinje samo zato da bih ručao, ne inzistiram da mi se ručak uvijek servira u postelji.
- Dva puta sam joj galantno ustupio okrajak.
- Od Nove godine oslobodio sam je obaveze da mi vraća žute metalne pare.

Mnoge obaveze sam preuzeo na svoja pleća:
- Putovanja u inostranstvo, odlazak na godišnji odmor, izlaske u kafane, bioskope i pozorišta...

Brinem o njenom dostojanstvu. Trudim se da nikad ne povredim njenu ličnost.
- Samo kad sjedim ona stoji, čim legnem, ona može sjesti i nastaviti sa radom
- Nikad je ne istjerujem na ulicu. Samo na terasu.
- Kad je gađam tanjirom i u najvećem bijesu, vodim računa da ne okrnjim novi servis, za njeno dobro uveo sam plehane tanjire.
- Da bih sačuvao njen ugled, nikad je ne bijem pred djecom i gostima.
- Posto zbilja nema potrebe da noge perem svaki dan, i njene obaveze su smanjene na dva puta nedeljno.

Naravno, ovo nije sve. Nikada nisam zadovoljan postignutim. Nikada neće biti dovoljno ravnopravnosti!"

Majstore :klap: za post. Znam da bi neke od ovih ovde pozelele takav treman kao proizvod svoje vecite borbe za ravnopravnost. Preporucujem te feministkinjama i emancipovanima. Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.

Majstore :klap: za post. Znam da bi neke od ovih ovde pozelele takav treman kao proizvod svoje vecite borbe za ravnopravnost. Preporucujem te feministkinjama i emancipovanima. Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.

ti bi morala da shvatis kao i jos neke ovde zatucane zene, da ce muskarac dok mu se ti tako uredno divis, da sanja bas o tim zenama koje pljujes, a koje ne sme da ima, pa se tesi tobom.a ti ih pljujes jer takva nikad biti neces.

. . Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.

kako ste samo jadne ti i par zenica primitivnih.dok obigravate ovde oko tih kvazo maco muskaraca klanjajuci im se i diveci se, i nipodastavajuci zene umesto da se boreci za njihova prava borite i za svoja, i treba da vas gaze i mentalno i fizicki, i u svakom smislu,jer vi to volite.

Poslednja izmena:
neka dodju zene(mrzim rec uvoziiti odvratna je), nemam nikakav osecaj,bas mi je svejedno, ako neko ne moze da nadje zasto da se ne pokusa na taj nacin.
jedino mi je jadno da se pljuju zene iz Srbije da su najgore kucke koje postoje i eto oni balvani jadni sta ce moraju da se snadju.Kakve su ovde muskarci sirovine,neotesani,koji nemaju ni minimalnog postovanja prema zenama cudi me da taj broj nije jos veci.

da ima puno takvih slucajeva.
a i ovo za uvoz je najveca bruka :roll:

ti bi morala da shvatis kao i jos neke ovde zatucane zene, da ce muskarac dok mu se ti tako uredno divis, da sanja bas o tim zenama koje pljujes, a koje ne sme da ima, pa se tesi tobom.a ti ih pljujes jer takva nikad biti neces.

Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.

Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.
Takve Zene ima-al" kod Brace Grim-a!:hahaha::hahaha:

kako ste samo jadne ti i par zenica primitivnih.dok obigravate ovde oko tih kvazo maco muskaraca klanjajuci im se i diveci se, i nipodastavajuci zene umesto da se boreci za njihova prava borite i za svoja, i treba da vas gaze i mentalno i fizicki, i u svakom smislu,jer vi to volite.

Procitaj prethodni post Ti Mocna Velika Zeno. Ja ne obigravam ni oko koga ovde jer me niko od njih ne interesuje, a ni njihova misljenja. Sarkazam i ostalo sto se tice stila koji iskazu u postu je ono sto cu pohvaliti. A misljenja me ne doticu da bih im se divila. Vazna je slikovitost. Ja sam imala jednog i jedinog muskarca koga sam volela i oko koga sam obigravala, a bogami i on oko mene, ali ne zbog izvojevane ravnopravnosti, vec iz ljubavi. Ovi ovde kako ih nazivas kvazi-muskarci su ljudi sa kojima samo uglavnom delim misljenje, ali ne uvek. Ovde su za mene misljenja ljudi, a ne ljudi. Tako da me zabole i za misljenje vas poluzena i za misljenje sirovina koji ne znaju zasto su uopste muske shoviniste , ali im je to kul. Ja iznosim svoje misljenje koje je autenticno i licno i ne interesuje me sta se o njemu misli. Pokusavam da da malo razbistrim umove vas (obe strane) jer ste jako zashli u shablon.

pa u cemu je tvoj problem onda? Ja takvu zenu i smatram savrsenom, ali takvoj zeni ce pravi muskarac da ukaze postovanje, a najgori sovinista nece,jer ga takve zene plase, takve zene su jake a on ne zeli takve zene on zeli slabu nad kojom moze da leci komplekse.To i jeste poenta, mi pricamo o muskarcima koji zele da zena bude rob a takvih zena je sve manje,niko ne prica o normalnim zenama i muskarcima koji ih postuju.
I nisam ja nikakva agresivna feministkinja, i ne volim te lude zenetine takodje isfrustrirane, ja pricam zbog onih zene koje svaki dan prezivljavaju maltretiranje a okolina podrzava precutno takvu sirovinu, i ti dobro znas da se to ovde desava i ne pravi se luda.

I tebi da kazem, nemas ti pojma da li ja imam ili nemam da ponudim muskarcu nesto, bas zato sto imam, i sto znam kakvog muskarca mogu da imam, zelim da tako razmisljaju i druge zene a ne da dozvoljavaju da budu krpa.

I odgovori mi da li je zeni koja moli boga da ima u sigurnoj kuci mesta, dovoljno sto se lepotom i savrsenstvom bori da je postuje, ili treba da se jos neko bori za nju da je ludak ne maltretira.

Poslednja izmena:
najvaznije je da se dvoje voli i uzajamno postuje..
nema recepta za dobar (zajednicki) zivot..

u svakom slučaju je šteta razmišljati na način da su ''one tamo'' bolje,
jer je to malo vjerovatno..

bolje bi bilo okrenuti se oko sebe i ljude gledati bez straha i predrasuda..
za svakog ima neka srodna duša...

:)

Iznendi me Jeka ... Prijatno ... ;)

Izgleda, veći problem je to što mnogi traže nešto od drugih a pri tom zaboravljaju da i sami moraju imati šta da ponude ...

Lepo, lepo ... :)

super sto zna da izdeklamuje savrsenu zenu svakog muskarca, samo nigde da kaze i jednu rec sta treba zeni,opet sve svodi na to sta treba da uradimo ako hocemo da nas voli muskarac,, a sta on treba da uradi ako hoce da ga volimo nije ni bitno.Uvozice one koje ne traze nista, do suvog parceta hleba i krova da ne pokisnu ako se domace pobune.

Back