Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Mislis na poslednje modele Bozije Nakaze?ne daj boze ni da sanja, po tvojim postovima se moze zakljuciti da si bio sa najgorim mogucim zenama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na poslednje modele Bozije Nakaze?ne daj boze ni da sanja, po tvojim postovima se moze zakljuciti da si bio sa najgorim mogucim zenama.
Maho shojo,pljunuta si Fata !!!
Fata i Mujo vode ljubav...Fata :
-Mujo,hajdemo se malo zameniti,da ja budem gore a ti dole ?!
Mujo:
-Hajde !
Fata:
-ŠTA JE OVO MUJO ??? OPET GA JA PRIMAM !!!!
![]()

Mislis na poslednje modele Bozije Nakaze?
Победоносцев ??
Znaš li ti zasto je Dupont toliko uspešan sa ženama ? Tajna je u alatu !! Priča se okolo da mu je alatka toliko velika da kad trči oko drveta hebe sam sebe u doope.Kad bolje razmislim,šta će njemu uopšte žene ma odakle one bile,kad može on samog sebe da zadovolji![]()
![]()
Bas naprotiv, ti si ta koja bi volela da ga ja "primam", a s'obzirom u obzir,meni to nikako ne odgovara,tako da nekje mokjipa ja i treba da ga primam s obzirom da sam zensko, problem je sto ti volis da ga primas a trebao bi da si musko.![]()
Dobar Ljubavnik je kao skupi Prasak za Ves:Победоносцев ??
Znaš li ti zasto je Dupont toliko uspešan sa ženama ? Tajna je u alatu !! Priča se okolo da mu je alatka toliko velika da kad trči oko drveta hebe sam sebe u doope.Kad bolje razmislim,šta će njemu uopšte žene ma odakle one bile,kad može on samog sebe da zadovolji![]()
![]()
- "Vatreni sam borac protiv muškog šovinizma. Zastupnik sam ženskih interesa i pristalica ravnopravnosti spolova. Odnos prema ženama pokazujem prije svega u svojoj kući i prema svojoj ženi. Ne bih želio da pomislite kako se hvališem, pa ću navesti nekoliko primjera iz mog braka. Naravno, ni kod mene nije sve idealno. Kao i u svakom braku između mene i moje žene ima sitnih nesuglasica. Ipak, uspijevamo da sve regulišemo sporazumno:
- Ako je bolesna, mogu da se okupam i sam.
- Ako završi sve poslove, može da štrika do mile volje.
- Ako sam novine pročitao, odmah sjutradan moze da ih čita i ona, pod uslovom da ne komentariše to sto procita.
- Ako nisam kod kuće može da uključi radio ili TV čim počne jeftina struja.
- Ako noću primijetim da sam otkriven, pokrijem se sam, a sa njom o tom propustu razgovaram u pogodno vrijeme.
- Ako na pantalonama naiđem na dupli šav, ne prelazim odmah na fizički obraćun već mirno pokušavam da utvrdim šta je tome razlog. Da li je to znak da nije normalna, a u obzir dolaze i druge olakšavajuće okolnosti.
- Silu primenjujem samo ako se iznerviram ili se uvjerim da to radi namerno.
- Ako se dijete prehladi, sama bira koga da bijem - nju ili njega.
Ako se k'o ljudi dogovorimo, kod mene sve može:
- Može da kupi sve sto ja odlučim.
- Može da joj slučajno pregori sijalica.
- Može da pali ringlu čak i kad kuva kafu.
- Može da se kupa i kad sam ja loše raspoložen.
- Može da se javlja na telefon ako ja nisam kod kuće.
- Može da se šminka, pod uslovom da šminku ne kupuje.
- Može da pozove u goste svoje rodjake, ali da pričaju tiho i da postoje ozbiljni razlozi za njihov dolazak.
- Može da pegla i pere prozore kad ona hoće, pod uslovom da uvijek sve bude cisto i ispeglano.
Trudim se da na pažnju uzvratim pažnjom. Da je kad zasluži nagradim i istaknem ono što je za isticanje. Nikad ne zaboravljam da je to moja žena i da smo u svemu ravnopravni.
- Našem petom djetetu i ona je smijela da predloži ime, koje zamalo nije usvojeno.
- Za praznik uvek sjedi sa nama za stolom.
- Svaka tri mjeseca može da kupi novu metlu.
- Ukoliko se pronađe usisivač sa prigušivaćem, i to ću joj nabaviti. Ovako smo mirniji ako prašinu skuplja rukama.
- Jednom je rekla nešto sto mi nije bilo sasvim glupo, sto mi se skoro dopalo, čak mi je bilo i simpatično, sto sam joj kasnije na određeni način stavio do znanja.
- Da bi imala socijalno, prijavio sam je kao kućnu pomoćnicu.
- Sredio sam joj da popodne može čuvati i tuđu decu.
- Često se događa da potegnem do kuhinje samo zato da bih ručao, ne inzistiram da mi se ručak uvijek servira u postelji.
- Dva puta sam joj galantno ustupio okrajak.
- Od Nove godine oslobodio sam je obaveze da mi vraća žute metalne pare.
Mnoge obaveze sam preuzeo na svoja pleća:
- Putovanja u inostranstvo, odlazak na godišnji odmor, izlaske u kafane, bioskope i pozorišta...
Brinem o njenom dostojanstvu. Trudim se da nikad ne povredim njenu ličnost.
- Samo kad sjedim ona stoji, čim legnem, ona može sjesti i nastaviti sa radom
- Nikad je ne istjerujem na ulicu. Samo na terasu.
- Kad je gađam tanjirom i u najvećem bijesu, vodim računa da ne okrnjim novi servis, za njeno dobro uveo sam plehane tanjire.
- Da bih sačuvao njen ugled, nikad je ne bijem pred djecom i gostima.
- Posto zbilja nema potrebe da noge perem svaki dan, i njene obaveze su smanjene na dva puta nedeljno.
Naravno, ovo nije sve. Nikada nisam zadovoljan postignutim. Nikada neće biti dovoljno ravnopravnosti!"
za post. Znam da bi neke od ovih ovde pozelele takav treman kao proizvod svoje vecite borbe za ravnopravnost. Preporucujem te feministkinjama i emancipovanima. Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.Dobar Ljubavnik je kao skupi Prasak za Ves:
---deluje brzo
---prodira dubinski
---lepo mirise
---sto je najvaznije-ne ostavlja tragove...
zar ti nije dosadno sa takvom zenom?
Mislis da trebaju da mi plate casove?ti to pokusavas da odrzis nekima skolu brzog seksualnog "opismenjivanja" a???
ako, ako, mozda ce im to pomoci da ne traze po inozemstvu zene vec ....
Hmmm....mozda si u pravu....ja sam ovde "na divljem zapadu" naucio-nista DZABE....od sada naplacujem+neko mezence pa picence pa....Majstoreza post. Znam da bi neke od ovih ovde pozelele takav treman kao proizvod svoje vecite borbe za ravnopravnost. Preporucujem te feministkinjama i emancipovanima. Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.
"Nasi" zenskarosi uhvaceni "na delu"...ti bi morala da shvatis kao i jos neke ovde zatucane zene, da ce muskarac dok mu se ti tako uredno divis, da sanja bas o tim zenama koje pljujes, a koje ne sme da ima, pa se tesi tobom.a ti ih pljujes jer takva nikad biti neces.

. . Uz tvoj tretman mozda neutralisu svoje muzevne strane.
neka dodju zene(mrzim rec uvoziiti odvratna je), nemam nikakav osecaj,bas mi je svejedno, ako neko ne moze da nadje zasto da se ne pokusa na taj nacin.
jedino mi je jadno da se pljuju zene iz Srbije da su najgore kucke koje postoje i eto oni balvani jadni sta ce moraju da se snadju.Kakve su ovde muskarci sirovine,neotesani,koji nemaju ni minimalnog postovanja prema zenama cudi me da taj broj nije jos veci.
ti bi morala da shvatis kao i jos neke ovde zatucane zene, da ce muskarac dok mu se ti tako uredno divis, da sanja bas o tim zenama koje pljujes, a koje ne sme da ima, pa se tesi tobom.a ti ih pljujes jer takva nikad biti neces.
Takve Zene ima-al" kod Brace Grim-a!Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.

kako ste samo jadne ti i par zenica primitivnih.dok obigravate ovde oko tih kvazo maco muskaraca klanjajuci im se i diveci se, i nipodastavajuci zene umesto da se boreci za njihova prava borite i za svoja, i treba da vas gaze i mentalno i fizicki, i u svakom smislu,jer vi to volite.
Takve Zene ima-al" kod Brace Grim-a!![]()
Kada bi o meni draga pitala sve ljude sa kojima sam ikada dosla u bilo kakav kontakt, cak i moje djake, ko zna kako bi me okarakterisali, ali ne bi kao zatucanu. Shvatite vi poluzene feministicke, muskarci zele KVALITETNE ZENE, zgodne i lepe, a uz to i pametne, zanjimljive za razgovor i provod vremena, senzualne, dobre u krevetu, dobre domacice, da imaju ukusa i stila, da se razumeju u dosta oblasti, da se lepo ponasaju, da su otmene kada treba, a kad treba i lafchine, da dobro kuvaju, da su uredne ... Takvu zenu ce pozeleti i najtvrdji shovinista, a onda ce joj ukazati postovanje kao i sebi ravnom muskarcu. Takva zena ne treba da se bori za ravnopravnost jer joj se ravnopravnost sama nudi time sto moze da opchini bilo kog muskarca svojim vrlinama. E takve treba da se trudite da budete, a ne samo da lajete protiv shovinizma, a da vecina vas nema sta da ponudi ni onim muskarcima koji nisu shovinisti. Da mi je muz ziv, on bi ti tek rekao dve-tri pametne na ovo sto lupas.
Neka me samo "takve" zaobilaze...Pa nece ni takva sa svakim jadnikom. Takve biraju pa te mozda zaobilaze. Ali znaj, ima ih ima i u kaficu punom dima...

Iznendi me Jeka ... Prijatno ...
Izgleda, veći problem je to što mnogi traže nešto od drugih a pri tom zaboravljaju da i sami moraju imati šta da ponude ...
Lepo, lepo ...![]()