Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Jeste privatni je,srećno sa traženjem invitea,ja već 2 nedelje pokušavam da nađem invite.jel ovo privatni server?ae ako jeste posalji mi inv plz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste privatni je,srećno sa traženjem invitea,ja već 2 nedelje pokušavam da nađem invite.jel ovo privatni server?ae ako jeste posalji mi inv plz...
ne verujem da je konekcija u pitanju, zato sto bi se to odrazilo i na ostale likove, a od toga da kontaktiram Game Mastera nema nista..
svakih par dana?!.... znaci ipak ti se otkoci ili sta?..... ja igram na piratu vec jedno mesec i nesto dana, ali ovo je prvi put da se desi ovako nesto...
svakih par dana?!.... znaci ipak ti se otkoci ili sta?..... ja igram na piratu vec jedno mesec i nesto dana, ali ovo je prvi put da se desi ovako nesto...
Skin`o sam patch 2.3.3 ...pise treba 2.3.2 ja i taj...pa onda trazi 2.3.1 pa onda 2.3.0(oko 700mb)
to se i desilo..desi se kad odes na brod.
to se i desilo..
u svakom slucaju, resen problem.. samo sam isao na unstuck i to je to..
niko mi nece odgovoriSkin`o sam patch 2.3.3 ...pise treba 2.3.2 ja i taj...pa onda trazi 2.3.1 pa onda 2.3.0(oko 700mb)
I dokle ja tako treba da skidam???
Imal iki 2.3.3 stand alone patch????
Jedno pitanje za sve koji igraju na wowscape-u......Da li na blizzlike wowscape-u dobijas exp kao na blizzu ?
Ja sam pre igrao ali posto ima vise servera nisam znao da li igram na funu ili blizzu,......

Igram na serveru anduril....Mocan mnogo ima malo ljudi ali svi kvestovi rade.....Apsolutno svi.....Zanci extra je!
E posalji mi sajt servera na PMIgram na serveru anduril....Mocan mnogo ima malo ljudi ali svi kvestovi rade.....Apsolutno svi.....Zanci extra je!
Jel to pirat ili original??

omgE ljudi gde se moze nabaviti tier 0.5? Pozz
ja prvi put cujem za t 0.5:shock::shock:
Neko mi ukrao account juche...
Dobijam mailove o prebacivanju charova... Zbogom moj 70lvl hunteru, 30lvl druidu, burazov 70 druid, 50paladin, sestrin 61warrior i svi ostali, malo manjeg nivoa... lepo je bilo druziti se sa vama
Koji bedak, jbte!
Kontaktirala sam Blizzard, mada ne gajim nikakvu nadu da ce se bilo shta srediti...

Dobijam mailove o prebacivanju charova... Zbogom moj 70lvl hunteru, 30lvl druidu, burazov 70 druid, 50paladin, sestrin 61warrior i svi ostali, malo manjeg nivoa... lepo je bilo druziti se sa vama
Koji bedak, jbte!
Kontaktirala sam Blizzard, mada ne gajim nikakvu nadu da ce se bilo shta srediti...
Koji bedak, jbte!