World of Warcraft

ne verujem da je konekcija u pitanju, zato sto bi se to odrazilo i na ostale likove, a od toga da kontaktiram Game Mastera nema nista..

svakih par dana?!.... znaci ipak ti se otkoci ili sta?..... ja igram na piratu vec jedno mesec i nesto dana, ali ovo je prvi put da se desi ovako nesto...

ne... nikad se ne otkoci samo...bio sam i game master na piratu resenje ti je da te gm portuje kod sebe... drugo resenje ti je unstuck koji je na jednom piratskom serveru bio resen tako da te portuje gde je hs namesten...

Ali to se desavalo samo na serverima sa losim i starijim emulatorom...od BC nije ni jednom koliko se secam a igrao sam do decembra na piratu...

Probaj na sajtu ili forumu postavi topic ili pretrazi ako je ozbiljniji server imali su verovatno takvih problema pa verovatno i postoji mehanizam za lako resavanje...

To se na originalu stvarno retko ili uopste ne desava...bug u emulatoru...desi se kad se blinkujes nekad sa mageom, desi se kad odes na brod...

Ja sam pre igrao ali posto ima vise servera nisam znao da li igram na funu ili blizzu,......

pa cek pitao si da li na blizzlike dobijas kao na blizzu...logican odgovr je "da" ali obicno to nije tacan odgovor. Naime, vecina blizzlike servera je "teska" kao blizzardovi serveri ali posto su pirati obicno im ne radi de questova ili nesto slicno i onda oni pomalo popustaju u xp-u... Tako da obicno dobijes laksi server od blizzarda koji je napravljen da bude igriv dovoljno da ti ti bugovi ne smetaju toliko :D

Neko mi ukrao account juche... :cry:
Dobijam mailove o prebacivanju charova... Zbogom moj 70lvl hunteru, 30lvl druidu, burazov 70 druid, 50paladin, sestrin 61warrior i svi ostali, malo manjeg nivoa... lepo je bilo druziti se sa vama :(

Koji bedak, jbte!

Kontaktirala sam Blizzard, mada ne gajim nikakvu nadu da ce se bilo shta srediti...

Dobijam mailove o prebacivanju charova... Zbogom moj 70lvl hunteru, 30lvl druidu, burazov 70 druid, 50paladin, sestrin 61warrior i svi ostali, malo manjeg nivoa... lepo je bilo druziti se sa vama :(

Koji bedak, jbte!

Kontaktirala sam Blizzard, mada ne gajim nikakvu nadu da ce se bilo shta srediti...

Nemoj da se nerviras !!! I meni su ukrali bili account pa su mi vratili posle 7 dana! Moras OBAVEZNO da napises aplikaciju na Blizzardovom sajtu o ukradenom account-u, ali OBAVEZNO VISE PUTA!!! Ako ne znas sajt reci ali sto pre napises pre ces dobiti sve karaktere! Aj pa sa srecom!
May the spirit be with You!

Koji bedak, jbte!

lol dobro je da keva i cale igraju da drugom account-u. Salim se. Spamuj blizzard i reci da imas key pa im posalji, 100% ce ti account biti vracen.

Evo link....Inace ovo je stari burning revolution realm.......Meni se mnogo svidja.....Ne laguje mi ni malo.....Da ima ljudi koliko ima i na orgu bio bi isti org :lol:
Ne ozbilnjo veoma je dobar.....Evo sajt http://lowlandrealms.jaccobird.com/?option=com_wrapper&Itemid=53

E da ice se mnogo potrudio ovaj server je sad mnogo dobar.....Kada kreirate acc mozete ga koristiti za oba servera(u igri change realm).....Igraj te na onom sto pocinje na ice....:lol:

Back