World of Warcraft

ja sam koristio nude addon dugo dugo na originalu,ali nisam siguran dal ga i ostali vide....

Nego , ja sad ubijam vreme na piratu , sa illidanovim sechivima XD
dobijem po 1500 golda iz jednog guarda
lol

Nego na originalu imam 68 roguea :D

ja sam odnosno moj character koga ja upravljam je MT u guildu koji je sada pocheo sa Black Temple i Mount Hyjal.
Tankovao sam Leotherasa vishe puta,kad menja formu mozda 5 sekundi pre nego shto iz demon forme predje u human formu nek svi stanu sa DPSom,warrior samo nek udari shield slamom i boss se mora zalepiti za njega.A inner demona prezivi tako shto stavi iteme koji mu daju shield block value,to mu povetjava jachinu udarca shield slama,i neki obavezno reflektuje prvi shadow bolt koji inner demon proba da puca na njega,to tje mu skinuti barem pola zivota,takodje nek ima rage potion pri ruci za svaki sluchaj da bi mogao execute i heroic strike da korisit pre nego shto vreme prodje.
A kod uzimanja aggroa posle whirlwinda,vashj MT mroa da bude veoma precizan,to jest mora kao prvo celo vreme da prati Leotherasa,i zadnjih 2-3 sekunde pre nego shto se whirlwind zavrshi nek koristi intervene na playera na koga Leotheras nishani,tako ce u trenutku kad se whirlwind zavrshi MT biti odmah pored bosa i odmah shield slam.

Ovo sto prica covek ima smisla, ali kazem, od kada sam poceo igram, igram DD-e, tako da ne znam, samo je jako vazno za healer-e da pokusaju da ne uzmu aggro jacim heal-ovima, tako sto ce pretrati u lecenju, a DD-i nikao ne smeju uzimati potove, HS etc jel to blizu njega skida aggro. Naravno predlazem da ako u gildi ima DMG freak-ova i neotesanih ljudi, RL obavezno napravi macro: "STOP DPS" i da krene da to spamuje jedno 7 sec pre whirl-a i promena faza, kako bi divljaci videli to i stali na vreme xD U principu boss je lak, samo malo sinhronizacije za ostatkom raid grupe i ide dole.
Sto se tice Morgrima...mnogo, mnogo je laksi nego Leo. Jako je vazno da su DD-i koji rade AOE skill-ovani i da imaju dobar spell dmg. Jos je jako vazno da healeri budu brzi i efikasni. pogotovu posle zakljucavanja u vodene grobove. Ljudi koji odande izadju uvek treba da trce prema healer-u koji je za njih zaduzen, jel jako cesto moze da se desi da se na izmaku energije sretnu sa nekim zalutalim murlokom xD tankove necu ni da spominjem, na njima je uvek cela raid grupa ofc, oni grese samo jednom xD

GL&HF

ma ako se neko ne zaustavi sa DPSom(govorim o Leotherasu) chak i posle poshto je recheno na ventrilu onda bi odmah dobio /raidkick,a u najgorem sluchaju /guildkick.
Ako ga je tako briga na Letherasu jedve chekam da ga vidim na Kaelu gde DPS u nekim fazama uopshte nije vazan.

gledo sam neki quest na netu koji nisam mogao da reshim (da nadjem to shto mi treba) a tamo daju neke koordinate, pa me zanima kako da ih "odredim" :D

skini addon Titan Panel, ili Cartographer.

btw, o topicu sa palama kao najbooljim healerima. tu se nikako ne mogu sloziti, jer je u sustini najbolje da u 25 man raid povedes sto razlicitije healere, jer tako imas brze healove paladina, ogromne healove priesta, jako dobre HoT-ove resto druida i extra healing way od shamana. ja se iskreno nikad ne bih mogao odluciti za jednog samo.
sto se tice pvp healera - resto druid i samo resto druid. ko igra arenu redovno znace o cemu govorim, znaci oni su prakticno neunistivi!

skini addon Titan Panel, ili Cartographer.

btw, o topicu sa palama kao najbooljim healerima. tu se nikako ne mogu sloziti, jer je u sustini najbolje da u 25 man raid povedes sto razlicitije healere, jer tako imas brze healove paladina, ogromne healove priesta, jako dobre HoT-ove resto druida i extra healing way od shamana. ja se iskreno nikad ne bih mogao odluciti za jednog samo.
sto se tice pvp healera - resto druid i samo resto druid. ko igra arenu redovno znace o cemu govorim, znaci oni su prakticno neunistivi!

morao sam tebe quote jer ne mogu da nadjem post koji si quotovao :D

@strajo... ja sam lud za addonovima samo skidam neke addonove...za coordinate skini nesto od sledecih: titan panel, cartogapher, tomtom, coords ili nesto trece... a sta ja koristim od addonova:

Titan Panel [sa svim dodacima]
X-pearl [promena UI...extra addon]
Cartographer [coordinate, mape, raznorazne stvari]
TomTom [zgodan mi je za waypointe]
Atlas
Atlas loot
LightHeaded [addon za questove...daje ti komentare sa wowheada gde mozes naci coordinate i komentare korisne]
Doublewide [da prosiri quest log...da se lakse barata]
Sellvalue
Omen
Damage meter
MobInfo
Group Calendar

ove boldovane preporucujem i smatram da bi svi trebali da imamo...a ovo ostalo po volji...meni svi koriste...

najveci trip je bio kad su mi tri addona ocitavala koordinate na mapi pa sam iskljucio sve osim titan koordinata... :D

ali sad od 2.4 nece ni jedan addon raditi dok ne naprave iznova

Sto se tice addona, oni koji se spremaju za raidove trebalo bi obavezno da imaju:

CT_raid ili ORA2
KTM ili Omen
Deadly boss mod ili Big Wigs
SW_stats

Jos jedan jako zanimljiv addon je MinnaPlan Raid Planner, iscrtava pozicije za svaki boss fight :D

Ovo sto prica covek ima smisla, ali kazem, od kada sam poceo igram, igram DD-e, tako da ne znam, samo je jako vazno za healer-e da pokusaju da ne uzmu aggro jacim heal-ovima, tako sto ce pretrati u lecenju, a DD-i nikao ne smeju uzimati potove, HS etc jel to blizu njega skida aggro. Naravno predlazem da ako u gildi ima DMG freak-ova i neotesanih ljudi, RL obavezno napravi macro: "STOP DPS" i da krene da to spamuje jedno 7 sec pre whirl-a i promena faza, kako bi divljaci videli to i stali na vreme xD U principu boss je lak, samo malo sinhronizacije za ostatkom raid grupe i ide dole.
Sto se tice Morgrima...mnogo, mnogo je laksi nego Leo. Jako je vazno da su DD-i koji rade AOE skill-ovani i da imaju dobar spell dmg. Jos je jako vazno da healeri budu brzi i efikasni. pogotovu posle zakljucavanja u vodene grobove. Ljudi koji odande izadju uvek treba da trce prema healer-u koji je za njih zaduzen, jel jako cesto moze da se desi da se na izmaku energije sretnu sa nekim zalutalim murlokom xD tankove necu ni da spominjem, na njima je uvek cela raid grupa ofc, oni grese samo jednom xD

GL&HF

E ubicu se, a lepo mi je predlozio lik koji je dosao sa drugog servera da prvo ubijemo Morogrima a ja zatupila Leo pa Leo jer mi ostali na Draenoru rekose da je laksi :S. ali dobro, sledeci je Morogrim..mada sad smo krenuli na Al'ara pa jedno pitanje...da li su se vasi magovi respecali u frost? Mislim, mogu li ovi nasi sto su arcane da ostanu arcane? Znam da je Al'ar 100% imun na fire dmg, to sigurno ali ne znam da li da se i arcane magovi respecuju u frost :S

E ubicu se, a lepo mi je predlozio lik koji je dosao sa drugog servera da prvo ubijemo Morogrima a ja zatupila Leo pa Leo jer mi ostali na Draenoru rekose da je laksi :S. ali dobro, sledeci je Morogrim..mada sad smo krenuli na Al'ara pa jedno pitanje...da li su se vasi magovi respecali u frost? Mislim, mogu li ovi nasi sto su arcane da ostanu arcane? Znam da je Al'ar 100% imun na fire dmg, to sigurno ali ne znam da li da se i arcane magovi respecuju u frost :S

ma morogrim je jako lagan boss. po meni leo je za nijansu tezi jer zahteva malo vise koordinacije raida, mada sve se zasniva na dps-u da radi svoj posao kako treba i da ubiju svoje inner demone.
ne, arcane mageovi ne moraju da se respecuju, samo fire moraju.

Imali smo samo jednog arcane maga,i on se nije respecao,dok nashi stariji i najiskusniji magovi su svi fire,oni su se respecali u frost kad bi isli na Al'ara,kad smo se uhodali onda su ostajali fire jer smo imali dovoljn o visok DPS bez problema.
Arcane nije bash najbolji zbog problema sa manom,jedino ako stavite tog maga u grupu sa shadow priestom,ali ne znam kolko to moze da pomogne.

e ljudi imam jedno pitanje.. dosao sam do lvl 70 i nestalo je ono na dnu ekrana sto pokazuje poene za lvl, jer to znaci da vise ne moze da se puni lvl?

verovatno igras na piratu jer bi na originalu to do sada skontao...

lvl70 je cap [maximum] za sada do ekspanzije... kasnije ce biti 80... ne mozes vise da naguras lvl...to je maximum...znaci ne moze vise da se puni lvl... :D

to sam znao, nego me ovaj Master_Chief zbuni sa ovaj wtf file.

cu napisem na ekran sa markerom 70.5 preko ovih 70 :D

nego, da pitam jos nesto, cemu sluzi primal life, earth, fire i td.. i kako je moguce da neki likovi imaju preko 400.000 energiju, cime se dopinguju?? :D

Ti primali služe za questove i za profesije, dobro su plaćeni na pravim serverima :mrgreen:

Očigledno da si uletio na neki opasan fun server, ja dok sam igrao na piratu igrao sam na sto normalnijem, gdje nema tolikog dopinga :lol:

Back