- Poruka
- 507
Aj buraz daj mi link za 2.3.0 standalone pa cu da skinem...pa cemo i da igramo...i sajt za taj wowscape
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LoL,ako igram na WoWScape,onda igram na narodnom(to je narodni server),aj skini taj 2.3.0 Stand Alone,pa da malo igramo na WoWScape
hehe brate moj enhm shaman full T4 windfury crit: 3150+2940+stormstrike crit koji ide u istom trenutku: 2560+1980+earth shok koji ide sekund posle: 1120 = nista namesteno bez buffova osim windfurryja......pa vidi sada kako ce da bude sa T6....
ej koji su talenti najbolji za pvp rogue
cekaj, oni su platili char transfer za sve te likove? Ili je bila besplatna migradicja :shock:...
Ne vidim zasto blizz nece da ti vrati na stari server...vidi napisi im zbog toga ponovo![]()
Pravim novog lika , sta preporucujete? Priest , druid ili wariorr nightelf?
Pravim novog lika , sta preporucujete? Priest , druid ili wariorr nightelf?
preporucujem HORDU!!!! tako je uvek bilo......ko pocne da igra udje u ally igra, igra, skontao kako je gluup bio, napravi novog lika u hordi i vidi da je horda 1000000puta bolja......a i inace, ally i humani se uvek svadjaju, nece da saslusaju jedni druge....tako da napravi Undead ili Troll priesta i videces sta je moc!!![]()
Pa,ja sam malo emotivno vezana za Alijansu i Nigtelfove...medjutim moram hordi odati priznanje da ste dobro organizovani , nazalost po nas.![]()
Platio chovek, znachi ne erujem... samo prebacio na druge servere, kako bi dao golde svojim charovima(garant tip ne zna shta ce sa parama, inache bi mogao da prebaci charove na svoj acc ako mu je toliko stalo...) Blizz nam vratio acc, kao, videce shta moze da se uradi, ali jbga... Nishta nemamo...![]()
A od juche opet ne mozemo da se ulogujemo... smaram stalno glupavi Blizz, ali ne odgovaraju... stvarno bi mogli da se malo vishe potrude oko zashtite accounta... kada svaki tenkre moze da corne acc... A i jednoj devojci iz istog guilda uhakovali acc, a poshto je bila veliki rank, SVE su uzeli iz Guild banke...
Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose
Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose