Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
E da zaboravio sam.....Kada se pali sajt,kaze nesto not found ali onda odma prodje.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije ga lako dobiti,kao prvo morash da sakupish dungeon set 0,to jest set koji dropa iz Scholomance,Stratholm,LBRS,UBRS,kad sve delove dobijes onda mozesh da startujesh quest koji ti kada ga zavrshish upgradira bracers u tier set 0.5 onda ide gauntlets pa waist,pa shoulders,pa leggings i na kraju chest i helmet.Dug i mukotrpan proces plus shto koshta sve to oko 700-800 golda da se sve upgradira.E ljudi gde se moze nabaviti tier 0.5? Pozz
E sad mi lepo kazi ime servera na kome igras.Pirat jel tako?Ako jeste,zajedno cemo igrati ako ocesEvo link....Inace ovo je stari burning revolution realm.......Meni se mnogo svidja.....Ne laguje mi ni malo.....Da ima ljudi koliko ima i na orgu bio bi isti org
Ne ozbilnjo veoma je dobar.....Evo sajt http://lowlandrealms.jaccobird.com/?option=com_wrapper&Itemid=53
E da ice se mnogo potrudio ovaj server je sad mnogo dobar.....Kada kreirate acc mozete ga koristiti za oba servera(u igri change realm).....Igraj te na onom sto pocinje na ice....![]()
najveci crit je bio negde 11-12.. medjutim, nameshteno naravno, i na warrior-u koji je popio svaki moguci debuff u igrici i josh roknuo recklessness/deathwish/berserk stance etc etc etc etc
al koga je briga za to, to je sada ancient history
ovo neshto aktuelno
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1829143171&sid=1
a taman sam pocheo da uzivam u rogue-u opet.
Hehehe cim keva i cale ulete u sobu ti minimize to windows![]()
Smarala sam blizz, vratili mi acc, ali taj kreten shto mi hakovao, prebacio mog huntera(70) na neki Francuski, Les Clairvoyants, a bratovog druida(70) na neki drugi, ne secam se koji, ali je bar engleski... Sinoc smo mogli da "igramo"... mojoj sestri su bar ostavili lika na istom serveru, a poshto je u guildu sa oko 300chlanova(gde sam i ja bila pre nego shto me prebacio u nedodjiju) svi ce je boostovati i pomagati joj... A inache, sve, ali SVE shto je mogao, prodao je, napravio je one male lvl 1 sa chudnim imenima... npr. Gljsdkaj... i onda:"WTS cheap 60 [Thick Clefthood Leather]... naravno, imala sam goooooooomilu svachega za LW, poshto mi je malo falilo do 375...
Ma, uzas... ulazim u WoW i svi charovi imaju samo Guild tabard... i onaj standardni donji vesh
Prestajem da igram WoW, mozda cu malkice, ponekad sa malim druidom, ali dok ne zavrshim faks, nadjem cool posao.... itd... necu vishe da se trudim oko toga...
Bye, bye, Makkyassasin.... miss you![]()
Meni nece da udje na sajtOriginal postavio Happy_feet
Evo link....Inace ovo je stari burning revolution realm.......Meni se mnogo svidja.....Ne laguje mi ni malo.....Da ima ljudi koliko ima i na orgu bio bi isti org
Ne ozbilnjo veoma je dobar.....Evo sajt http://lowlandrealms.jaccobird.com/?...pper&Itemid=53
E da ice se mnogo potrudio ovaj server je sad mnogo dobar.....Kada kreirate acc mozete ga koristiti za oba servera(u igri change realm).....Igraj te na onom sto pocinje na ice....
Smarala sam blizz, vratili mi acc, ali taj kreten shto mi hakovao, prebacio mog huntera(70) na neki Francuski, Les Clairvoyants, a bratovog druida(70) na neki drugi, ne secam se koji, ali je bar engleski... Sinoc smo mogli da "igramo"... mojoj sestri su bar ostavili lika na istom serveru, a poshto je u guildu sa oko 300chlanova(gde sam i ja bila pre nego shto me prebacio u nedodjiju) svi ce je boostovati i pomagati joj... A inache, sve, ali SVE shto je mogao, prodao je, napravio je one male lvl 1 sa chudnim imenima... npr. Gljsdkaj... i onda:"WTS cheap 60 [Thick Clefthood Leather]... naravno, imala sam goooooooomilu svachega za LW, poshto mi je malo falilo do 375...
Ma, uzas... ulazim u WoW i svi charovi imaju samo Guild tabard... i onaj standardni donji vesh
Prestajem da igram WoW, mozda cu malkice, ponekad sa malim druidom, ali dok ne zavrshim faks, nadjem cool posao.... itd... necu vishe da se trudim oko toga...
Bye, bye, Makkyassasin.... miss you![]()
A jel uplacujes il igras na narodnim serverima???Meni je kroz igru automatski skinulo 2.3.0 stand alone patch i sad ponekad sigram na WoWScape