World of Warcraft

E ljudi gde se moze nabaviti tier 0.5? Pozz
nije ga lako dobiti,kao prvo morash da sakupish dungeon set 0,to jest set koji dropa iz Scholomance,Stratholm,LBRS,UBRS,kad sve delove dobijes onda mozesh da startujesh quest koji ti kada ga zavrshish upgradira bracers u tier set 0.5 onda ide gauntlets pa waist,pa shoulders,pa leggings i na kraju chest i helmet.Dug i mukotrpan proces plus shto koshta sve to oko 700-800 golda da se sve upgradira.

Evo link....Inace ovo je stari burning revolution realm.......Meni se mnogo svidja.....Ne laguje mi ni malo.....Da ima ljudi koliko ima i na orgu bio bi isti org :lol:
Ne ozbilnjo veoma je dobar.....Evo sajt http://lowlandrealms.jaccobird.com/?option=com_wrapper&Itemid=53

E da ice se mnogo potrudio ovaj server je sad mnogo dobar.....Kada kreirate acc mozete ga koristiti za oba servera(u igri change realm).....Igraj te na onom sto pocinje na ice....:lol:
E sad mi lepo kazi ime servera na kome igras.Pirat jel tako?Ako jeste,zajedno cemo igrati ako oces

Iceace je moj.....Ne moj da uzimas gorogoroth.....E ja trenutno retko igram jer mi je komp nesto u kvaru....Ne prima dvdove....Igram u igraonici dok ne mi se ne popravi....Ali uzmi iceace.....Ili u igri ako ima burning revolution...

najveci crit je bio negde 11-12.. medjutim, nameshteno naravno, i na warrior-u koji je popio svaki moguci debuff u igrici i josh roknuo recklessness/deathwish/berserk stance etc etc etc etc

al koga je briga za to, to je sada ancient history

ovo neshto aktuelno

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1829143171&sid=1

a taman sam pocheo da uzivam u rogue-u opet.

hehe brate moj enhm shaman full T4 windfury crit: 3150+2940+stormstrike crit koji ide u istom trenutku: 2560+1980+earth shok koji ide sekund posle: 1120 = nista namesteno bez buffova osim windfurryja :D......pa vidi sada kako ce da bude sa T6....

Hehehe cim keva i cale ulete u sobu ti minimize to windows :)

haha da vidis tek moje muke... Keva mi ne da da igram nocu jer nekad znam i da ne spavam uopste...i onda ustaje da me proveri oko 3-4-5...i ja cujem da dolazi u sobu da proveri i onda gasi zvucnike, gasi monitor, gasi tv, gasi svetlo, lezi u trenerci ili farkama i duksu pokrivaj se hahaha znaci uzas :D

Smarala sam blizz, vratili mi acc, ali taj kreten shto mi hakovao, prebacio mog huntera(70) na neki Francuski, Les Clairvoyants, a bratovog druida(70) na neki drugi, ne secam se koji, ali je bar engleski... Sinoc smo mogli da "igramo"... mojoj sestri su bar ostavili lika na istom serveru, a poshto je u guildu sa oko 300chlanova(gde sam i ja bila pre nego shto me prebacio u nedodjiju) svi ce je boostovati i pomagati joj... A inache, sve, ali SVE shto je mogao, prodao je, napravio je one male lvl 1 sa chudnim imenima... npr. Gljsdkaj... i onda:"WTS cheap 60 [Thick Clefthood Leather]... naravno, imala sam goooooooomilu svachega za LW, poshto mi je malo falilo do 375...
Ma, uzas... ulazim u WoW i svi charovi imaju samo Guild tabard... i onaj standardni donji vesh :P
Prestajem da igram WoW, mozda cu malkice, ponekad sa malim druidom, ali dok ne zavrshim faks, nadjem cool posao.... itd... necu vishe da se trudim oko toga... :(
Bye, bye, Makkyassasin.... miss you :(

Strasno, kako ne mogu da vrate sve na staro? Nije mi jasno... Eh, ko zna, mozda je tako i bolje. Ne znam na koju foru hakuju account. Mozda si imala ukljucenu opciju da ti windows pamti sifru da je ne bi kucala svaki put kada se logujes. Ja sam to iskljucio, samo mi pamti user name. Mala klosarcina francuska, ah... Killing blow-novao bih ga sa mortal samarom.

Smarala sam blizz, vratili mi acc, ali taj kreten shto mi hakovao, prebacio mog huntera(70) na neki Francuski, Les Clairvoyants, a bratovog druida(70) na neki drugi, ne secam se koji, ali je bar engleski... Sinoc smo mogli da "igramo"... mojoj sestri su bar ostavili lika na istom serveru, a poshto je u guildu sa oko 300chlanova(gde sam i ja bila pre nego shto me prebacio u nedodjiju) svi ce je boostovati i pomagati joj... A inache, sve, ali SVE shto je mogao, prodao je, napravio je one male lvl 1 sa chudnim imenima... npr. Gljsdkaj... i onda:"WTS cheap 60 [Thick Clefthood Leather]... naravno, imala sam goooooooomilu svachega za LW, poshto mi je malo falilo do 375...
Ma, uzas... ulazim u WoW i svi charovi imaju samo Guild tabard... i onaj standardni donji vesh :P
Prestajem da igram WoW, mozda cu malkice, ponekad sa malim druidom, ali dok ne zavrshim faks, nadjem cool posao.... itd... necu vishe da se trudim oko toga... :(

ja bi plakao i plakao i plakao i plakao i plakao i plakao i plakao i kako sam ve radio "prestajao da igram" ali ipak bi o5 poceo, tako ces i ti...... ali ipak......kao da su ti ubili prijatelje ;)

Original postavio Happy_feet
Evo link....Inace ovo je stari burning revolution realm.......Meni se mnogo svidja.....Ne laguje mi ni malo.....Da ima ljudi koliko ima i na orgu bio bi isti org
Ne ozbilnjo veoma je dobar.....Evo sajt http://lowlandrealms.jaccobird.com/?...pper&Itemid=53

E da ice se mnogo potrudio ovaj server je sad mnogo dobar.....Kada kreirate acc mozete ga koristiti za oba servera(u igri change realm).....Igraj te na onom sto pocinje na ice....
Meni nece da udje na sajt:(

EJ ljudi znali iko koji je patch za wow standalone???Ja imam neki stari 1.12.1 i imam neki server na kom igram al malo ljudi...Znali iko koje patch-eve trebam da skinem da mogu instal. patch 2.3.3. da mogu da igram na serverima koji imaju vise ljudi......HVALA

Ma uso sam u sajt...al nemam 2.3.3 patch...imam neki 1.12.1 ... Na kompu imam 2.3.3 i 2.3.0 ali 2.3.3 trazi 2.3.0 a on trazi 2.2.0 ... i ja onda neznam dokle da skidam patch-eve...BTW sa ovim patchem igram na nekom serveru vikkmania

cekaj, oni su platili char transfer za sve te likove? Ili je bila besplatna migradicja :shock:...

Ne vidim zasto blizz nece da ti vrati na stari server...vidi napisi im zbog toga ponovo ;)

Back