Stone Dog
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Tu sam ja uvek. 
Citam redovno sta se dogadja na ovom delu foruma...

Citam redovno sta se dogadja na ovom delu foruma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rudolf ti je sifu!!!! ha,ha,ha,ha,ha...... Ja se stvarno izvinjavam svima sto moraju ovo da citaju ali nemogu da se suzdrzim!! Ovaj cevek je nista nogo borac na tastaturi!
Javi se pAJsERCINONe divim se ja MT-u, ali je mnogo jaka vestina, bolje vezbati dobar MT nego Cheungov krs od WC-a....
Ja se i dalje bavim MT-om jer je dobar i za kondiciju.......
A isecke ne snimamo, ali cu izgleda samo zbog tebe napraviti nekoliko njih, a mozes i doci da se nadjemo na neki trening kada dodjem u Srbiju....pa lepo pokusaj na sparingu da izvedes protiv mene to sto si uvezbao, ja cu samo uzvracati MT tehnikama, bice i to suvise za tebe.
Javicu ti preko PN kada dolazim ako si za?
O da decace...ko se maca lati od njega ce i umreti...kakav si ti PAJSERKao prvo tebe nisam pitao kao drugo me ne zanima tvoj klub,Mate je rekao da bi neki trebali da uvedu trening na drugaciji nacin i ja sam mu dao odgovor. U mnogim EWTO skolama a i u EBMAS savezu je to sasvim normalan trening.
Otidji malo u neku skolu za Box pa fino pokusaj to sto si "UVEZBAO" oni ce za razliku od ovih tvoji koji su mozda videli Box u ROCKY filmu stvarno udarati punom brzinom, jer su pravi Boxeri, pa ces videti kako ces proci sa tvojom kvazi odbranom protiv pravih napada od nekih ljudi koji nisu Wanna be Boxer-i....
A posto si iz NS-a mogao bi odmah i svratiti na Muay Thai tamo pa pokusaj sa njima na prijateljskom sparingu da isprobas to sto si "UVEZBAO"
Video sam na You Tube vase isecke kao vezbate i to mi govori sve prema tome zaobidji me.......
posalji svoje ime siso...hehehee kakav si ti pajser eeWTPREDATOR mani budale psi koji laju ne ujedaju![]()
...uuuuuu pajseruuuuuuuu...heheheheeI to sto kazes, sve su to .........ma ne odgovaram vise ........a!!! Nikada se ne raspravljaj sa budalom, jer cete spustiti na njegov nivo gde te sigurno popedjuje kroz iskustvo.
vidim da si u dijaspori zaboravio....kako smo te tukli...hahahha podsetice te moja levica...hahahahaa PAJSERUA sta je smesno (osim vaseg treninga)da se smejem i ja ???
Javicu se ne brini
Jedine budale koje vidim na ovom forumu ste VI,ovaj pajser wtpredatorWTPREDATOR mani budale psi koji laju ne ujedaju![]()
posalji svoje ime siso...hehehee kakav si ti pajser ee![]()
ako si mudonja posalji neki klip svoj pa da vidimo vase vestine..dragi PAJSERI!
![]()
Opaaaaaaaa sta ja to vidim i ovde ima jajara?
Za PERDURABO-a:
Lepo ti covek kaze da reknesh svoje ime ako se ne stidish njega?Ovako ispadash velika jajara a u stvari u gacama imash samo klikere.![]()
Gospodo draga,zelim sve da Vas pozdravim i potsetim da Tradicinalni Wing Chun nije veshtina za ulichare i internet mudonje,pa prema tome uvucite rogove svi i pravac na trening..manite se razdora,ako nismo dosta nauchili proteklih 20 godina(a vidi se da neki nisu)necemo se izvuci iz trenutne pozicije...ako cete da merite veshtinu,znajte da je sve to individualno i da je svako poredjenje svedeno na besmislenost...nauchite jedni od drugih neshto bez predrasuda i ,kako kaze i sam grandmaster Cheung - jedna od najvaznijih stvari je poshtovanje Si Fu-a i svojih kolega,bili oni stariji ili mladji...
@udruzene snage trovacha ovog foruma - ajd svi pravac ----vezba-dzak-kondicioni trening--forma--sex,shtagod-------iskulirajte malo,kao da ne znate sa chim se zejebavate..
pozzz za sve dobre ljude![]()
Bolje ti to radi nego sto si ovde dosao da pametujeshPitam se da li ti nesto od tih stvari shto si naveo radish?????
![]()
.BTW ja se ne sakrivam iza nick-ova i tu sam kad god je to potrebno,druze