Wing Chun

Rudolf ti je sifu!!!! ha,ha,ha,ha,ha...... Ja se stvarno izvinjavam svima sto moraju ovo da citaju ali nemogu da se suzdrzim!! Ovaj cevek je nista nogo borac na tastaturi!

Boze mili!!!!!!!!!!!! Ti i Rudi!!!!!!!! AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! P vi ste smesni!
Boze pomozi!!

Neznam ko se krije ispod nicka Savke75 ali cu da saznam.
Ima ovde ljudi koji znaju ko je on.
Pa, posto sam ja smesan a pri tom kako rece i borac na tastaturi, imaces priliku to i da direktno isprobas,
pa onda prvo razmisli kad prozivas druge ljude.
Ja sam miroljubiv i uvek se trudim da budem dobar prema drugima ali budi siguran da ti necu dozvoliti da pljujes po meni. Ja nikad nisam pljuvao druge a ni ostale majstore ove vestine kao ni one koji vezbaju u nasoj zemlji u drugim organizacijama.
Wing Tsun-om se bavim od ' 81 a Aikidom od ' 91, u Wing Chunu imam poslednjih 2 godine instruktorski rang a u Aikidou za 2 meseca zavrsavam polaganje 2-gog dana.
Slobodno dodji da proveris koliko znam kad me vec omalovazavas. Uostalom ne bi mi ni Emin Boztepe dozvolio da ga zastupam da ne smatra da znam za ono zvanje koje imam. Uostalom pogledaj moj trenutni avatar, kad budes bio u stanju da stanes ispred jednog Emina i da radis sa njim Chisao i posle 4 minuta zavrsis sa borbom u parteru hrvajuci se i udarajuci sa njim poput mene na ovoj fotki onda se javi.
Dotad mozes samo da sanjas svoje bajke i da omalovazavas druge.
Ja nemam potrebe da se krijem, moje ime se zna kao i termini mojih treninga kako u Pancevu tako i u Beogradu.
Pitanje je samo dali imas m..da odnosno hrabrosti da stanes iza svojih reci ili samo lajes po forumu.
Uputio si izazov, ja sam ti pruzio priliku i da ga dokazes...
Pa, pokazi sad svima koliko si zaista drcan.

A ne brini nista ako ne dodjes ti doci cu ja...
Saznacu kad tad ko si, a veruj mi postoji lak nacin za to...

Poslednja izmena:
Tako je Rudi !
Pusti slabica, ja bih rekao da je on borac na tastaturi,elem nije bitno dali jeste ili nije, ako je musko neka dodje na trening ili neka kaze gde on vezba pa neka se nadje sa tobom.

Ne divim se ja MT-u, ali je mnogo jaka vestina, bolje vezbati dobar MT nego Cheungov krs od WC-a....
Ja se i dalje bavim MT-om jer je dobar i za kondiciju.......
A isecke ne snimamo, ali cu izgleda samo zbog tebe napraviti nekoliko njih, a mozes i doci da se nadjemo na neki trening kada dodjem u Srbiju....pa lepo pokusaj na sparingu da izvedes protiv mene to sto si uvezbao, ja cu samo uzvracati MT tehnikama, bice i to suvise za tebe.
Javicu ti preko PN kada dolazim ako si za?
Javi se pAJsERCINO :hahaha::rotf:

Kao prvo tebe nisam pitao kao drugo me ne zanima tvoj klub,Mate je rekao da bi neki trebali da uvedu trening na drugaciji nacin i ja sam mu dao odgovor. U mnogim EWTO skolama a i u EBMAS savezu je to sasvim normalan trening.
Otidji malo u neku skolu za Box pa fino pokusaj to sto si "UVEZBAO" oni ce za razliku od ovih tvoji koji su mozda videli Box u ROCKY filmu stvarno udarati punom brzinom, jer su pravi Boxeri, pa ces videti kako ces proci sa tvojom kvazi odbranom protiv pravih napada od nekih ljudi koji nisu Wanna be Boxer-i....
A posto si iz NS-a mogao bi odmah i svratiti na Muay Thai tamo pa pokusaj sa njima na prijateljskom sparingu da isprobas to sto si "UVEZBAO"
Video sam na You Tube vase isecke kao vezbate i to mi govori sve prema tome zaobidji me.......
O da decace...ko se maca lati od njega ce i umreti...kakav si ti PAJSER:hahaha:

I to sto kazes, sve su to .........ma ne odgovaram vise ........a!!! Nikada se ne raspravljaj sa budalom, jer cete spustiti na njegov nivo gde te sigurno popedjuje kroz iskustvo.

WTPREDATOR mani budale psi koji laju ne ujedaju:hahaha::hahaha::hahaha:
Jedine budale koje vidim na ovom forumu ste VI,ovaj pajser wtpredator:thumbdown:i ti...sirite negativnu energiju..a ja kao cist primerak uzvisene svesti i otelotvorenje iste vracam unazad vama...tako sve funkcionise u univerzumu..medjutim posto gledas samo materijalni deo kao i pajser..nikada to neces shvatiti...i kada naidjes na pravog borca IZGUBITI!Bavi se svojim duhom nego sto druge opanjkavas. Ili ako si mudonja posalji neki klip svoj pa da vidimo vase vestine..dragi PAJSERI!
:D

OBAVESTENJE
Ja koristim samo jedan nick na ovom forumu i inace imam dve email adrese:
pamilan@verat.net
milan014@yahoo.com
Da nebi bilo zloupotrebljeno,kao sto je pokusao izvesni majstor weng chuna napravivsi email adresu sa mojim imenom i pisao mejlove u moje ime gospodinu Sinisi Ivanjiju,ali je brzo otkriveno.
Ako je neko pisao u moje ime sa drugih email adresa ili drugog nicka,od toga se ogradjujem.
Ako je bilo nekakvih nepravilnosti,osim sto sam pisao pomenutom majstoru,obavestiteme.
Pozdrav za sve na forumu
Sifu Milan Pavlovic

Koliko se ja sećam Enciklopedije tajnih društava, Perdurabo je bilo ime Alistera Kroulija pošto je ušao u Hermetički red Zlatne Zore.
Naš drugar je uzeo nick koji je previše mističan za njega samoga.
Reveal yourself, you fiend!

Poslednja izmena:
Gospodo draga,zelim sve da Vas pozdravim i potsetim da Tradicinalni Wing Chun nije veshtina za ulichare i internet mudonje,pa prema tome uvucite rogove svi i pravac na trening..manite se razdora,ako nismo dosta nauchili proteklih 20 godina(a vidi se da neki nisu)necemo se izvuci iz trenutne pozicije...ako cete da merite veshtinu,znajte da je sve to individualno i da je svako poredjenje svedeno na besmislenost...nauchite jedni od drugih neshto bez predrasuda i ,kako kaze i sam grandmaster Cheung - jedna od najvaznijih stvari je poshtovanje Si Fu-a i svojih kolega,bili oni stariji ili mladji...

@udruzene snage trovacha ovog foruma - ajd svi pravac ----vezba-dzak-kondicioni trening--forma--sex,shtagod-------iskulirajte malo,kao da ne znate sa chim se zejebavate..

pozzz za sve dobre ljude;)

Gospodo draga,zelim sve da Vas pozdravim i potsetim da Tradicinalni Wing Chun nije veshtina za ulichare i internet mudonje,pa prema tome uvucite rogove svi i pravac na trening..manite se razdora,ako nismo dosta nauchili proteklih 20 godina(a vidi se da neki nisu)necemo se izvuci iz trenutne pozicije...ako cete da merite veshtinu,znajte da je sve to individualno i da je svako poredjenje svedeno na besmislenost...nauchite jedni od drugih neshto bez predrasuda i ,kako kaze i sam grandmaster Cheung - jedna od najvaznijih stvari je poshtovanje Si Fu-a i svojih kolega,bili oni stariji ili mladji...

@udruzene snage trovacha ovog foruma - ajd svi pravac ----vezba-dzak-kondicioni trening--forma--sex,shtagod-------iskulirajte malo,kao da ne znate sa chim se zejebavate..

pozzz za sve dobre ljude;)

Bolje ti to radi nego sto si ovde dosao da pametujesh:hahaha::hahaha:Pitam se da li ti nesto od tih stvari shto si naveo radish?????:rotf::rotf::rotf::rotf:

Bolje ti to radi nego sto si ovde dosao da pametujesh:hahaha::hahaha:Pitam se da li ti nesto od tih stvari shto si naveo radish?????:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ma ne,ne radim nishta od toga...hm....ali hvala ti na savetu-poslushacu te,mnogo si mudar-ipak si ti killer kung fu-a:eek::eek::eek: to je valda svima ovde jasno...BTW ja se ne sakrivam iza nick-ova i tu sam kad god je to potrebno,druze moj...idem da vezbam pa sve ostalo,po redu:bye:

Budibog snama:???:
Aman Kileru mani se čoveka. Mudro zbori, ostavi se prozivanja, nije ti forum za to, nego ulica. Pa šta i ako ne govori ime? Pola ljudi ovde nije reklo svoje. Ajd sad, kako ono beše... Drilovi, forme, seks, džak... pa opet seks... Ja sam zapamtio samo seks:super:

Stil wing Chun,Ving Tsun ili Yung Chun koji je popularan u Srbiji, ogranak koji je poducavao Grandmaster Yip Man.Ovaj stil je zaostavstina Yuan Chi-shana i poznat je pod imenom " nagnuto telo " ili Slant-Body Wing Chun,on potice iz 16 veka,zacetnik je kaludjerica Ng Mui.Poslednji veliki ucitelj ove vestine bio je Grandmaster Yip Man,covek malog rasta,mrsav ali dinamicne volje.On je svojevremeno bio ucitelj Brus Lija sto upravo objasnjava naglu popularnost ovog ogranka Wing Chuna.

Back