@Freelander
Nije to tako jednostavno kao sto ti mislis

, i oni se krecu i to mnogo brze nego sto mislis a uz to su izvezbani i jaki pa i izdrzljivi, nisam rekao da se boris protiv Kickboxera ili Karatiste itd, nego protiv Freefightera koji ne koristi velike rukavice sme da hvata i da davi izvrce ruke noge........WC je za ulicu, ali to ne znaci da Freefight nije za istu, ja stalno vezbam sa Freefighterima i mnogo je zajebana stvar sa njima, mogu ja i da naglasavam udarce na vrat itd ali nije svaki udarac pogodak, jer i oni uzvracaju paljbu, ne stoje kao sto mnogi vole dok izvode 15 udaraca da se partner ne krece nego udaraju......idi malo pa pokusaj da izvedes te tehnike sa jednim od njih, ako mislis da stvarno postanes dobar borac onda je neizbezno vezbati sa takvim ljudima i prilagoditi svoje tehnike prema njima.
Zato mi u skoli imamo Fight Club, gde jednom nedeljno vezbamo sve i svasta pod punom brzinom i onda jedan pokusava da se brani WT tehnikama dok ovaj drugi napada kao naprimer Boxer ili Rvac ili kako vec hoce, video sam na seminaru kod vasih predstavnika da napadate jedno drugog iz TWC stava pa se ovaj brani itd...........

to mi na treningu zovemo INCEST jer se napadate TWC protiv TWC borca, to nije realno, niko te nece napasti na ulici tako...........
Ako si nekada imao tucu onda znas o cemu pricam, to je guranje pa psovanje itd, a ako neko udari bez guranja i psovanja onda sigurno ne iz WC stava ili tako nesto, vec na sasvim drugaciji nacin nego sto si navikao na treningu.