Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија

Наравно да нисам! Само видим кад је неко искрени родољуб! То се просто осећа! Господину Вучићу ништа није важније од Србије, то се види !
aljek siftar misli da mu je srbija prcija,. i samo je razdaje kome stigne za svoj dzep, obecava i deli, i samo ubire kredite za sebe i pajtose

ti jajaro si se obrukao kada si rekao da je's 2 jaja i sit ceo dan, nemoj vise da nam kenjas bolje, ne znam samo zasto si se hvalio da sljokas, slabo ces sa samo 2 jaja

krediti sto ih aljek siptar podize ce i da zahtevaju maksimum na dan samo ta 2 jaja, za vise nece da bude, narod jos nije shvatio da vi sekto sns-a to ozbiljno mislite, ima da izgladnjujete narod da se vracaju krediti koje ste vi uzeli za svoje dzepove, kule i avione

aljek siftar misli da mu je srbija prcija,. i samo je razdaje kome stigne za svoj dzep, obecava i deli, i samo ubire kredite za sebe i pajtose

ti jajaro si se obrukao kada si rekao da je's 2 jaja i sit ceo dan, nemoj vise da nam kenjas bolje, ne znam samo zasto si se hvalio da sljokas, slabo ces sa samo 2 jaja

krediti sto ih aljek siptar podize ce i da zahtevaju maksimum na dan samo ta 2 jaja, za vise nece da bude, narod jos njije shvatio da vi sekto sns-a to ozbiljno mislite, ima da izgladnjujete narod da se vracaju kredioti koje sto vi uzeli za svoje dzepove
Ово је одвратна антисрбска пропаганда!

Ово је одвратна антисрбска пропаганда!
poceli ste vec da pripremate narod da mu sleduju samo 2 jaja na dan, aljek zaduzio zemlju, pa strpao milijarde sebi i kumovima na tajne racune

ako, ako, samo ti botuj i pricaj kako vi sns botovi pojedete ta dva jaja i siti ceo dan, da se nauci narod sta ga ceka posle aljeka siftara, HOLODOMOR POSLE SNS SEKTE!

Kakav dramoser, meni je neverovatno da penzosi i dalje gutaju ovo.
nekad su imali za leba i mleka, a sada im sns daje i po 2 jaja dnevno

ej milijarde nakrali zaduzili, odneli preko, i sad ce da dresiraju narod da gladuje, kao ovaj dule sto je sa 2 jaja sit ceo dan - zamisli sad na sta oni pripremaju narod? 1 obrok dnevno? sns je sekta jajara.

Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија​

Председник Србије Александар Вучић отпутовао је данас у Њујорк, где ће боравити до 27. септембра и учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.
"Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од 40 светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје", навео је Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...jork-Nisam-ni-poleteo-vec-mi-nedostaje-Srbija
Pogledajte prilog 1613713
Da li je Vucic najveci Srpski patriota, posle Srba iz Lepnskog vira ?
:think:
da li je pono fotoaparatic da uzlikas kio zlobode?

Одоше бенифиције и положаји.
Опет ћутологија...
alejk siftar ce morati na dan kada bude bezao da najjace odglumi

samo sto sam zdimio, a vec mi nedostajete, nigde vise ovaca za sisanje nego u srbiji

kada je on ubedio tomu da ***** o dva jaja, i duleta da potvrdjuje, onda mozeas misliti kakvih sve budala ima koje ce aljek jos da izradjuje - oni ce dda zavrse na banderama, a on ce im mase, kako mu nedostaju, voli ih, ali iz daljine, u bekstvu, a oni ostavljeni da se suoce sa gladnim narodom
Колико тај човек воли Србију па то је невероватно; његово срце куца само за Србију!
za tebe 2 jaja dnevno u corci, rekao si da si sit i da radis, vise ti ne treba, jel posteno?

a aljek kada pobegne naravno da ce da vas voli do poslddnje sekunde, vi cete da mu cuvate ledja sve vreme pakovanja i uzletanja, samo u glas kako vas on voli da mantrate, a kada ode, onda cete da pevate, ali kroz suze i lelek, ako prodjete samo sa napusavanjem za ova dva jaja, smatrajte da ste dobili na lutriji

Poslednja izmena:
alejk siftar ce morati na dan kada bude bezao da najjace odglumi

samo sto sam zdimio, a vec mi nedostajete, nigde vise ovaca za sisanje nego u srbiji

kada je on ubedio tomu da ***** o dva jaja, i duleta da potvrdjuje, onda mozeas misliti kakvih sve budala ima koje ce aljek jos da izradjuje - oni ce dda zavrse na banderama, a on ce im mase, kako mu nedostaju, voli ih, ali iz daljine, u bekstvu, a oni ostavljeni da se suoce sa gladnim narodom
Баш тако

Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија​

nisam jos ni pobegao, a vec mi nedostaju tome mone i napusavanje naroda sa dva jaja bez kobaje, ahaha

kako vas samo vucic lozi, botovi, neko ce da nadrlja kada aljek siftar zdimi, samo razmislite da li je narod zaista toliko lud da ce da gladuje sa dva jaja na dan!? ja mislim i u zatvoru da cete vi da budete na boljoj dijeti, a ne samo 2 jaja za ceo dan da cete da dobijate, makar i virlsu za rucak i palacinku za veceru uz solju mleka ce DRZAVA DA VAM OBEZBEDI, uz besplatan smestaj u odelu na pruge, ali iza resetaka, ZATVOR

Баш тако
ovi botovi kao dule u stvari gledaju da se narodu bas smrkne na oci, pa ga zato jos i podyebavaju, kao dosta su nam dva jaja za ceo dan, ... samo razmislite kopliko milijardi ce da ukrade sns sekta za ekspo i za rafale koji nemaju rakete nikakve, i ne koriste nicemu ako nisi u nafou

ima da jedete striktno 2 jaja na dan jedno 30 godina da isplatite sve sto je aljek i sns sekta nakrala, on zato potura razne debilne tome mone koje ce da ostavi na cedilu kada on bude zdimio, samo ce da im prica kako mu nedostaju,a jos nije ni poleteo

ovi botovi kao dule u stvari gledaju da se narodu bas smrkne na oci, pa ga zato jos i podyebavaju, kao dosta su nam dva jaja za ceo dan, ... samo razmislite kopliko milijardi ce da ukrade sns sekta za ekspo i za rafale koji nemaju rakete nikakve, i ne koriste nicemu ako nisi u nafou

ima da jedete striktno 2 jaja na dan jedno 30 godina da isplatite sve sto je aljek i sns sekta nakrala, on zato potura razne debilne tome mone koje ce da ostavi na cedilu kada on bude zdimio, samo ce da im prica kako mu nedostaju,a jos nije ni poleteo
После се чуде када му суде.
Организују неке страже, сећаш се, као са слобом.

То су ти ухлеби класични.
Двојица начитаних и десетак дебила.

Dok je Marko bio ambasador to su barem bili dani. :mrgreen:

1663507165-1663506511-vucic-djuric-1200x800.jpg

poceli ste vec da pripremate narod da mu sleduju samo 2 jaja na dan, aljek zaduzio zemlju, pa strpao milijarde sebi i kumovima na tajne racune

ako, ako, samo ti botuj i pricaj kako vi sns botovi pojedete ta dva jaja i siti ceo dan, da se nauci narod sta ga ceka posle aljeka siftara, HOLODOMOR POSLE SNS SEKTE!
Dva jaja? To je luksuz!

Back