spasi srbiju i ubij se aljece siftareВучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија
kako vam ne dosadi vise kenjator, men' nije jasno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spasi srbiju i ubij se aljece siftareВучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија
Одоше бенифиције и положаји.spasi srbiju i ubij se aljece siftare
kako vam ne dosadi vise kenjator, men' nije jasno
aljek siftar misli da mu je srbija prcija,. i samo je razdaje kome stigne za svoj dzep, obecava i deli, i samo ubire kredite za sebe i pajtoseНаравно да нисам! Само видим кад је неко искрени родољуб! То се просто осећа! Господину Вучићу ништа није важније од Србије, то се види !
Ово је одвратна антисрбска пропаганда!aljek siftar misli da mu je srbija prcija,. i samo je razdaje kome stigne za svoj dzep, obecava i deli, i samo ubire kredite za sebe i pajtose
ti jajaro si se obrukao kada si rekao da je's 2 jaja i sit ceo dan, nemoj vise da nam kenjas bolje, ne znam samo zasto si se hvalio da sljokas, slabo ces sa samo 2 jaja
krediti sto ih aljek siptar podize ce i da zahtevaju maksimum na dan samo ta 2 jaja, za vise nece da bude, narod jos njije shvatio da vi sekto sns-a to ozbiljno mislite, ima da izgladnjujete narod da se vracaju kredioti koje sto vi uzeli za svoje dzepove
tvoji roditelji?Kakav dramoser, meni je neverovatno da penzosi i dalje gutaju ovo.
poceli ste vec da pripremate narod da mu sleduju samo 2 jaja na dan, aljek zaduzio zemlju, pa strpao milijarde sebi i kumovima na tajne racuneОво је одвратна антисрбска пропаганда!
nekad su imali za leba i mleka, a sada im sns daje i po 2 jaja dnevnoKakav dramoser, meni je neverovatno da penzosi i dalje gutaju ovo.
da li je pono fotoaparatic da uzlikas kio zlobode?Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија
Председник Србије Александар Вучић отпутовао је данас у Њујорк, где ће боравити до 27. септембра и учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.
"Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од 40 светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје", навео је Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...jork-Nisam-ni-poleteo-vec-mi-nedostaje-Srbija
Pogledajte prilog 1613713
Da li je Vucic najveci Srpski patriota, posle Srba iz Lepnskog vira ?
![]()
alejk siftar ce morati na dan kada bude bezao da najjace odglumiОдоше бенифиције и положаји.
Опет ћутологија...
za tebe 2 jaja dnevno u corci, rekao si da si sit i da radis, vise ti ne treba, jel posteno?Колико тај човек воли Србију па то је невероватно; његово срце куца само за Србију!
Баш такоalejk siftar ce morati na dan kada bude bezao da najjace odglumi
samo sto sam zdimio, a vec mi nedostajete, nigde vise ovaca za sisanje nego u srbiji
kada je on ubedio tomu da ***** o dva jaja, i duleta da potvrdjuje, onda mozeas misliti kakvih sve budala ima koje ce aljek jos da izradjuje - oni ce dda zavrse na banderama, a on ce im mase, kako mu nedostaju, voli ih, ali iz daljine, u bekstvu, a oni ostavljeni da se suoce sa gladnim narodom
nisam jos ni pobegao, a vec mi nedostaju tome mone i napusavanje naroda sa dva jaja bez kobaje, ahahaВучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија
Kaži im Mangama što ste tako čoveka uzeli na zub , a pri tome još nije ni poleteo
ovi botovi kao dule u stvari gledaju da se narodu bas smrkne na oci, pa ga zato jos i podyebavaju, kao dosta su nam dva jaja za ceo dan, ... samo razmislite kopliko milijardi ce da ukrade sns sekta za ekspo i za rafale koji nemaju rakete nikakve, i ne koriste nicemu ako nisi u nafouБаш тако
e na ove izbore smo promenili vlast , i to nenormalnom većinom, pa sada nam sleduje tekst iz reklameKaži im Mangavi to umete lepo da predstavite :
После се чуде када му суде.ovi botovi kao dule u stvari gledaju da se narodu bas smrkne na oci, pa ga zato jos i podyebavaju, kao dosta su nam dva jaja za ceo dan, ... samo razmislite kopliko milijardi ce da ukrade sns sekta za ekspo i za rafale koji nemaju rakete nikakve, i ne koriste nicemu ako nisi u nafou
ima da jedete striktno 2 jaja na dan jedno 30 godina da isplatite sve sto je aljek i sns sekta nakrala, on zato potura razne debilne tome mone koje ce da ostavi na cedilu kada on bude zdimio, samo ce da im prica kako mu nedostaju,a jos nije ni poleteo
Evo vec su poceli da seku vene.Председниче, срећно на путу, ваш Народ једва чека да се вратите у своју Отаџбину!
Dva jaja? To je luksuz!poceli ste vec da pripremate narod da mu sleduju samo 2 jaja na dan, aljek zaduzio zemlju, pa strpao milijarde sebi i kumovima na tajne racune
ako, ako, samo ti botuj i pricaj kako vi sns botovi pojedete ta dva jaja i siti ceo dan, da se nauci narod sta ga ceka posle aljeka siftara, HOLODOMOR POSLE SNS SEKTE!