Vučić kritikovao premijera Macuta: „Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota“

Ko je bio najbolji premijer?

• Neki Slobin

glasova: 1 9,1%
  • Đinđić

glasova: 5 45,5%
  • Živković

glasova: 0 0,0%
  • Koštunica

glasova: 4 36,4%
  • Cvetković

• Dačić

• Vučić

• Brnabić

glasova: 1 9,1%
  • Vučević

• Macut

• Ukupno glasova
    11

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
91.576

Vučić kritikovao premijera Macuta: „Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota“ VIDEO​

Politika Autor: Fonet 20. sep 202518:42
Aleksandar Vučić i Đuro Macut
Aleksandar Vučić i Đuro Macut Foto:Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, obraćajući se premijeru Đuri Macutu, da nije zadovoljan angažovanjem ministara u Vladi Srbije.

„Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi i to ću vam sad reći u lice. Ne moram da vam govorim da ja znam koliko vam ljudi provode vremena u Vladi. To je sramota. To je sve što imam da vam kažem“, rekao je Vučić na sednici Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske u proširenom sastavu, u Palati Srbija, u Beogradu.

On je zamolio ministre da se više angažuju i da više rade, navodeći da je prosečno 1,2 ministra na terenu svaki dan, ne 16.

„Potreban je mnogo veći angažman, mnogo veći trud i rad. Nemojte da živite za to da prođe još jedan dan, već da se nešto veliko uradi“, istakao je Vučić.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...oljan-angazmanom-ljudi-u-vladi-to-je-sramota/

Vreme je da se Vučić ili Brnaba vrate na mesto premijera. Tu se mora biti japi menadžer. :deda2:

Vučić kritikovao premijera Macuta: „Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota“ VIDEO​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, obraćajući se premijeru Đuri Macutu, da nije zadovoljan angažovanjem ministara u Vladi Srbije.

„Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi i to ću vam sad reći u lice. Ne moram da vam govorim da ja znam koliko vam ljudi provode vremena u Vladi. To je sramota. To je sve što imam da vam kažem“,On je zamolio ministre da se više angažuju i da više rade, navodeći da je prosečno 1,2 ministra na terenu svaki dan, ne 16.

A Djuro sapunja macora …

1,2 % ministara svakodnevno ide na teren... :rotf:

voli da ke.nja ovim procentima cudo jedno

valjda se oseca vecim strucnjakom...
Nesposobnog Macuta je Vucic izabrao za predsednika vlade.. Onda mu je izabrao do jednog, sve ministre, uglavnom sve sam ološ.. Sada se(r)e po Macutu što je nesposoban, i što su mu ministri ološ.... Mashala..

Nesposobnog Macuta je Vucic izabrao za predsednika vlade.. Onda mu je izabrao do jednog, sve ministre, uglavnom sve sam ološ.. Sada se(r)e po Macutu što je nesposoban, i što su mu ministri ološ.... Mashala..
ajd sto je on umobolan, ali kako je preumljio bas toliko naroda da se ne buni skoro niko sve do pre godinu dana? on je oduvek bio takav, kako je narod progledao tek posle nadstresnice i studenata?

uzmi ovog kapetana marka samo za primer: pre 6 ili 9 meseci je branio av-a, a govorio da je samo vucevic kriv, pa se promenio, sada zna da je aljek zlo?

hocu da kazem da i ja nekada sporije ukopcam, ali bre za aljeka mi je sve jasno jos dok je milosevic bio na vlasti. pritvorica i juda

Poslednja izmena:

„Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi i to ću vam sad reći u lice. Ne moram da vam govorim da ja znam koliko vam ljudi provode vremena u Vladi. To je sramota. To je sve što imam da vam kažem“, rekao je Vučić na sednici Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske u proširenom sastavu, u Palati Srbija, u Beogradu.

On je zamolio ministre da se više angažuju i da više rade, navodeći da je prosečno 1,2 ministra na terenu svaki dan, ne 16.

„Potreban je mnogo veći angažman, mnogo veći trud i rad. Nemojte da živite za to da prođe još jedan dan, već da se nešto veliko uradi“, istakao je Vučić.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...oljan-angazmanom-ljudi-u-vladi-to-je-sramota/

Vreme je da se Vučić ili Brnaba vrate na mesto premijera. Tu se mora biti japi menadžer. :deda2:
. . . . , a, u kom svojstvu je Mile Ronhil tu .??? mislim, sta ce on tu i zasta.!?? :think:

Nepismenost

Umesto:

"Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota"​

trebalo bi da se napise:

"Ni sam Đuro nije zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi. To je sramota"​

:D :hahaha::rotf:

. . . , pa, sta ti oces, da mu (AV-u) udari dangu, zausku il nedaj boze samarcinu. Mucko je kulturan i fin (iz fine kuce izbacen.!? :rotf:
on?! pa on ne sme ni da zine, pa zato ga ja aljek postavio, da se izivljava sad na njemu i glumi, a da ovaj mora da cuti i trpi jer su macuti bili na strani austrougarske i ubijali srbe, dok ne izginuse neki

macut samo da cuje kako andrej proziva neke ustase, odmah se presece i razmisli da moze i on da prodje tako, samo cuti i gyta knedle

Back