Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија​

Председник Србије Александар Вучић отпутовао је данас у Њујорк, где ће боравити до 27. септембра и учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.
"Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од 40 светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје", навео је Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...jork-Nisam-ni-poleteo-vec-mi-nedostaje-Srbija
677z381_Screenshot_20240921-140459_Instagram.jpg

Da li je Vucic najveci Srpski patriota, posle Srba iz Lepnskog vira ?
:think:

Kakav dramoser, meni je neverovatno da penzosi i dalje gutaju ovo.
Gutaju sve vise....Ne znam kako , ali gutaju sve vise.....

Ne znaju za zakon koji je stvarno zakon....

Kad pustis nekog loseg da dugo upravlja vlada, sledeci koji dodje na njegovo mesto ce SIGURNO BITI GORI, to je zakon , stvarno je tako...

Ali tvoje je da tog sledeces brzo maknes, i postavis sledeceg koji nece biti gori...
Ali samo po sebi , zakon je neumoljiv, znaci garantovano kad se pusti los vladar , upravnik, bilo sta na pziciju moci , sledeci ce sigurno biti gori...

Ne znam kako to ljudi ne znaju , bar ovi istoricari , eto , svi sve znaju samo ne znaju vazne stvari....biti mudar je postalo sprdnja...nikome potrebna....

Jedinu korist koju mozes da imas od mudrosti , a nije u vezi sa njom je da je pretvaras u prednost novca i kapitala....sve ostalo je obesmisljeno , drustveni uticaj, vrednost za drustvo i drustvene odnose....bas sve ostalo sto mudar covek moze da ponudi je prdnulo u cabar..

A mudrost nije vestina sticanja novca i nema direktne veze sa tim....tako da je to kao ucenje voznje bicikla a sutra skaces padobranom...nigde veze....

Verujem da mu nedostaje.Zamislite vi zivite u nekom delu sveta gde imate svu moc, ljudi vam se ulizuju, daju vam da odlucujete u njihovo ime o svemu, pokoravaju se, a onda morate da idete tamo gde ste gotovo niko i gde toga nema, tamo gde ste vi gotovo u istoj situaciji kao ljudi koje gledate sa visine. Izgubili ste svoju moc.... Nije lako, za njegov psihicki sklop... Odmah nedostaje...

Nadam se da si troll :D
Наравно да нисам! Само видим кад је неко искрени родољуб! То се просто осећа! Господину Вучићу ништа није важније од Србије, то се види !

Back