- Poruka
- 76.577
Народ је рекао своје, несрећниче, кад је гласао за СНС и Председника Вучића! Џабе се позиваш на Народ, немаш ти везе са Народом!skinite se narodu sa grbace
Србски Народ је рекао своје! Ви који би насиљем на власт сте у мањини!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Народ је рекао своје, несрећниче, кад је гласао за СНС и Председника Вучића! Џабе се позиваш на Народ, немаш ти везе са Народом!skinite se narodu sa grbace
Увек су се хејтери,попут тебе, ругали правим родољубима и најбољим синовима наше Наплаћене и Јуначке Србије!Pogledajte prilog 1614595
Jao podočnjaka. Očito ni ne spava od brige za narod. Pusti vodu gospodine predsedniče!
Koji narod? Sve starudije na slici? Gde su mladi? U Nemačkoj, Austriji itd.Народ је рекао своје, несрећниче, кад је гласао за СНС и Председника Вучића! Џабе се позиваш на Народ, немаш ти везе са Народом!
Pogledajte prilog 1614596
Pogledajte prilog 1614597
Pogledajte prilog 1614598
Србски Народ је рекао своје! Ви који би насиљем на власт сте у мањини!
Nisam ja hejter, već fajter.Увек су се хејтери,попут тебе, ругали правим родољубима и најбољим синовима наше Наплаћене и Јуначке Србије!
Старудија ти у глави. Већина на сликама су млади људи.Koji narod? Sve starudije na slici? Gde su mladi? U Nemačkoj, Austriji itd.
Заправо, тролер.Nisam ja hejter, već fajter.
Traže posao pa moraju da se dokažu pred partijom.Старудија ти у глави. Већина на сликама су млади људи.
Pogledajte prilog 1614600
Pogledajte prilog 1614602
Pogledajte prilog 1614604
Ajde ti idolopokloniče idi prostori ćilim pa se klanjaj Vučiću:Заправо, тролер.
Заглибио си, и то дебело.Ajde ti idolopokloniče idi prostori ćilim pa se klanjaj Vučiću:
U ime Aleksandra, Milostivog, Samilosnog!
2 Tebe, Vučića, Gospodara svjetova, hvalimo,
3 Milostivog, Samilosnog,
4 Vladara Dana sudnjeg,
5 Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo!
6 Uputi nas na Pravi put,
7 na Put onih kojima si milost Svoju darovao, a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali!
Biće parizera pet kila za sve ove ode što pišeš svom idolu.
Ti si potonuo u SNS mulj do dna.Заглибио си, и то дебело.
Ти се клањаш Шолаку... сабери се..Ti si potonuo u SNS mulj do dna.
Živim u inostranstvu i ne podležem režimskoj propagandi. Tebi su ispitali mozak.Ти се клањаш Шолаку... сабери се..
Него подлежеш шолаковској пропаганди, то је јасно.Živim u inostranstvu i ne podležem režimskoj propagandi. Tebi su ispitali mozak.
Imaš ti svog idola Vučića. Ja samo Boga obožavam. Državnog poglavara kralja Čarlsa poštujem, a za premijere i partije me boli briga.Него подлежеш шолаковској пропаганди, то је јасно.
Немам идоле.Imaš ti svog idola Vučića. Ja samo Boga obožavam. Državnog poglavara kralja Čarlsa poštujem, a za premijere i partije me boli briga.
Lako za penzose, guta to mnogo šire od penzosa.Kakav dramoser, meni je neverovatno da penzosi i dalje gutaju ovo.
Patetika level 100ВУЧИЋ ПОСЛАО СНАЖНУ ПОРУКУ ИЗ ЊУЈОРКА: Настављам да се трудим и борим, Србија није само мој посао, већ мој живот (ВИДЕО)
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...rbija-nije-samo-moj-posao-vec-moj-zivot-video
Не, већ Истинска Љубав према Отаџбини, што Србски Народ итекако зна да цени!Patetika level 100
Narod si ti, u množini.Не, већ Истинска Љубав према Отаџбини, што Србски Народ итекако зна да цени!
Не, ово је Народ који воли и верује Председнику Вучићу:Narod si ti, u množini.
Voli ga za 1000 din, sendvič sa podrigušom i flašu 0.5 vode.