Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија

Сад се ругаш сопственом народу као најгори аутошовинисти.
To je istina. Video sam prošli put kad sam išao kući pored SIV-a, pričaju među sobom koliko je ko dobio, dal soma ili soma i po, i svi u ruci sendvič i vodu.

Не, то је неистина. Ко зна шта си ти то чуо .
images (3).jpeg

sendvicari.jpg

images (2).jpeg
Screenshot-2023-05-19-095259.jpg

Mogu da me ubiju, ali ja od bolje Srbije neću odustati!
Taj rad
Да. Па Председник Вучић је више пута рекао да се не боји од оних који желе да га убију и да је спреман да положи и свој живот за Србију!
Народ и Грађани Србије зна то да цени!

Не, већ Истинска Љубав према Отаџбини, што Србски Народ итекако зна да цени!
dan ranije su dva jaja dosta i hvalilis se da su taman za ceo dan da toma mona ispadne velika domacica. nutricionista i guru, a sad je tvoja privatna stvar, vise ne trebas da hvalis sektu, neces da kazes jel i danas je's samo dva jaja za ceo dan

skinite se narodu sa grbace, paraziti, nema vam druge

Цела Србија је талац душеболне жеље једног самозваног да се када дође тај дан баш он нађе на клупици „заслужних“ у поретку првог који би да се устоличи. Макар и на хоклици, само да буде ту. За Божијег човека било би ужасавајуће да може да види лице самозваног кад мисли да са „њим разговара“. Кад му попусти пажња можете то његово лице да видите и током јавних обраћања и свих тих несувуислих тирада. И виђаћемо га све чешће, јер тај дан долази, пажња попушта а неиздрж код слуга незадржљиво расте,… Ако то разумете разумећете и све оне присне загрљаје којима смо сведочили са „милосрдним“ убицама народа са тривијалне позорнице видљиве светске политике, Клинтон, Блер, Шредер, Ширак,… Они су му старија браћа по избору, мрачном „крштењу“, крви и праху, зато се тако интимно и грле.

Земља уморних људи, земља неуморних скотова

Бранко Вељковић

И како је то истинито речено а за потребе креирања кинеске илузије приписано Сун Цуу: „Зли човек ће спалити сопствену нацију до темеља како би владао пепелом“. У то име је самозвани згазио, здробио или распродао све у држави и шта је могао и у народу. Верује да се тако купује место за антихристовом трпезом. Зато је да би доказао да је „достојан“ његових мрвица понудио и себе и синове и цео један народ и то не престаје да чини. То вам је одговор зашто је, неко је избројао, више од 700 пута споменуо атентат на њега… Наравно, уплашени безбукваровић какав јесте, за себе би волео да задржи макар хоклицу, „власт“, „славу“ и милијарде које је „стекао“ а за децу народа ће да обезбеди паризере, паштете и уведе све неопходне радне и ратне обавезе и погибељ
Da znas... fina analiza.

Fuj. Bljak. Uh. Lele. Katastrofa.
gedo on je patoloski lazov, a cenim da je polovina takvih, ostali su korumpirani do srzi u sns sekti, a svi se ugledaju na aljeka siftara koji im je idol, kako zayebava srbiju maherski dok peljesi milijarde za sebe i svoju kliku

Poslednja izmena:
Да. Па Председник Вучић је више пута рекао да се не боји од оних који желе да га убију и да је спреман да положи и свој живот за Србију!
Народ и Грађани Србије зна то да цени!
polagao je on i zivote svoje dece, brata, vucica u buducnosti, dinastiju covek ima, a nista o jovu VUCICU iz cipuljica koji je bio u vrazjoj diviziji

ali hajde da kazemo da je genetski MUSLIU, aljek, i opet to objasnjava zasto nas je izradio da ce da sacuva i ne da, a sve suprotno uradio

proslo mu je priznanje kosova vidimo vec placa rafale bez raketa za migove sa raketama koje daje francuzima, zna se za koga, i sada daje i ostatak srbije za litijum, a srbi ce opet da dobiju samo stetu

Ово су неке фотомонтаже!

И на крају крајева, шта фали људима који су дошли да подрже свог Предсеника, дати нешто да поједу? Јел то грех, јел то злочин, дати храну људима?
nije greh i putni troskovi im se isplacuju, plus dnevnice, ni ti ne botujes badava, ogladni covek od mnogo laganja, malo je 2 jaja svaki dan, sada ste jajare, niste vise sendvicari

Poslednja izmena:
dan ranije su dva jaja dosta i hvalilis se da su taman za ceo dan da toma mona ispadne velika domacica. nutricionista i guru, a sad je tvoja privatna stvar, vise ne trebas da hvalis sektu, neces da kazes jel i danas je's samo dva jaja za ceo dan

gedo on je patoloski lazov, a cenim da je polovina takvih, ostali su korumpirani do srzi u sns sekti, a svi se ugledaju na aljeka siftara koji im je idol, kako zayebava srbiju maherski dok peljesi milijarde za sebe i svoju kliku

polagao je on i zivote svoje dece, brata, vucica u buducnosti, dinastiju covek ima, a nista o jovu VUCICU iz cipuljica koji je bio u vrazjoj diviziji

ali hajde da kazemo da je genetski MUSLIU, aljek, i opet to objasnjava zasto nas je izradio da ce da sacuva i ne da, a sve suprotno uradio

proslo mu je priznanje kosova vidimo vec placa rafale bez raketa za migove sa raketama koje daje francuzima, zna se za koga, i sada daje i ostatak srbije za litijum, a srbi ce opet da dobiju samo stetu

nije greh i putni troskovi im se isplacuju, plus dnevnice, ni ti ne botujes badava, ogladni covek od mnogo laganja, malo je 2 jaja svaki dan, sada ste jajare, niste vise sendvicari
Патиш од тешких фрустрација и мржње према сопственом народу кога си прогласио да се продаје за паре! Гори си од најгорих аутошовиниста!

Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија​

Председник Србије Александар Вучић отпутовао је данас у Њујорк, где ће боравити до 27. септембра и учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.
"Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од 40 светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје", навео је Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...jork-Nisam-ni-poleteo-vec-mi-nedostaje-Srbija
Pogledajte prilog 1613713
Da li je Vucic najveci Srpski patriota, posle Srba iz Lepnskog vira ?
:think:
Neka samo idi. Ne brini za nas.

Back