Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија

Председниче, срећно на путу, ваш Народ једва чека да се вратите у своју Отаџбину!
hehe, a na samit briksa mu ne daju da ide, da narod ne place, kekeke, a istina je da ga rus neki ne pejdzeruje jer sad vec svi znaju da valja municiuju ukrama

sad mozete vi da kazete da smo mi krivi, da zbog nas ne sme da ide, veleizdajnik i nafo kolaboracionista

Вучић отпутовао за Њујорк: Нисам ни полетео, већ ми недостаје Србија​

Председник Србије Александар Вучић отпутовао је данас у Њујорк, где ће боравити до 27. септембра и учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација.
"Сместио се у авион за Њујорк. Поносан на чињеницу да наша национална авио компанија директно лети за Њујорк. Време у авиону искористићу за припрему говора у Генералној скупштини УН и на важним панелима на којима ћу да учествујем. Очекујем сусрете са више од 40 светских државника. После Њујорка идем у Чешку и Швајцарску. И док се припремамо за полетање, Србија ми већ недостаје", навео је Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...jork-Nisam-ni-poleteo-vec-mi-nedostaje-Srbija
Pogledajte prilog 1613713
Da li je Vucic najveci Srpski patriota, posle Srba iz Lepnskog vira ?
:think:
Uuuhhh.Usra se covek od plakanja.

SRPSKA AVIJACIJA U PRATNJI VUČIĆEVOG AVIONA SLUČAJNO SRUŠILA KIP SLOBODE, PILOT IDENTIFIKOVAN KAO SABAHUDIN ZUKORLIĆ​

1726963151795.png

Наравно да нисам! Само видим кад је неко искрени родољуб! То се просто осећа! Господину Вучићу ништа није важније од Србије, то се види !
Ima puno ljudi kojima je stalo do grozdja, do bagrenja, Balasevic je opisxao jednog takvog, ubijao zbog bagrenja.....Ima masa ljudi kojima je toliko stalo do zena da ih zatvaraju zbog pracenja, maltretiranja i silovanja....

Nije prijatno uopste biti predmet ljubavi takvih tipova , ili ovakvih tipova...

poceli ste vec da pripremate narod da mu sleduju samo 2 jaja na dan, aljek zaduzio zemlju, pa strpao milijarde sebi i kumovima na tajne racune

ako, ako, samo ti botuj i pricaj kako vi sns botovi pojedete ta dva jaja i siti ceo dan, da se nauci narod sta ga ceka posle aljeka siftara, HOLODOMOR POSLE SNS SEKTE!
Како те не мрзи више да испаљујеш ове антисрбске пароле и фразе?
Сад још убацујеш и Холодомор, јел си ти свестан своје несвести?

Држи се ти твоје Америке, не брини за нас, Србе.

za tebe 2 jaja dnevno u corci, rekao si da si sit i da radis, vise ti ne treba, jel posteno?
Поштено је да се ви Амери не мешате у наша србска посла и да маштате како ћете овде некога да стрпате у ћорку.

Поштено је да се ви Амери не мешате у наша србска посла и да маштате како ћете овде некога да стрпате у ћорку.
u redu, onda samo apolitican komentar:

kolika jajara moras da budes da poturas samo dva jaja za ceo dan opravdavajuci sektu koja ce sad da izgladnjuje verni narod?

Evo vec su poceli da seku vene.
Срећа па су такви хејтери попут тебе мањина у Србском Роду који зна са цени и поштује све што наш Председник ради за нас!

hehe, a na samit briksa mu ne daju da ide, da narod ne place, kekeke, a istina je da ga rus neki ne pejdzeruje jer sad vec svi znaju da valja municiuju ukrama
Наш Председник сам одлучује где ће да иде, нема шта неко да му дозволи или не дозволи.

Срећа па су такви хејтери попут тебе мањина у Србском Роду који зна са цени и поштује све што наш Председник ради за нас!
jajarska sekto, sa ovim sloganom vas rusimo, ne treba bolji, mona toma ga je zapecatio

Ima puno ljudi kojima je stalo do grozdja, do bagrenja, Balasevic je opisxao jednog takvog, ubijao zbog bagrenja.....Ima masa ljudi kojima je toliko stalo do zena da ih zatvaraju zbog pracenja, maltretiranja i silovanja....

Nije prijatno uopste biti predmet ljubavi takvih tipova , ili ovakvih tipova...
То није та врста љубави коју си ти описао овде..

Нико никог не изгладњује, то су твоје болесне измишљотине.
hoces reci da se vas ministar samo salio, i ti da si lagao da pojedes dva jaja i sit si ceo dan, a radio, nisi 'ladio?
Toma Mona i 2 jaja

ja sumnjam da je proslo zlatno aljekovo doba, i da je toma bio ozbiljan - tvoja bolesna sekta se sprema da dotuce narod GLADJU

Back