Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo tako, posto jeste hriscanski muciti svoje telo, naravno ne i ubijati.

A ti do koliko juce si podrzavala (i posotovala strajk)??? Juce si to rekla.\...!
Где сам рекла да подржавам? Управо сам рекла да је то ирационално, и политички, и људски, јер - шта добија, ако се ради о разлици од само месец дана за изборе, а угрожава своје здравље, чему то и шта ће му уопште власт ако изгуби здравље, или живот? Унесрећиће своје најближе, а ни читавој Србији неће бити ништа боље, напротив. И, заједно с Биљом, у реплици на поруку, апеловала сам на Николића да прекине штрајк...

Ukradene mandate?
Po kom to osnovu su mandati ukradeni?
Koliko ja znam, ustavnii sud kaze sasvim drugacije.....
SNS sa punim pravom trazi raspisivanje prevremenih izbora, a NEKI od razloga su navedeni u mom komentaru......
Nista od obecanog nije ispunjeno, standard je pao, cuju se glasovi unutar vlasti o tome da treba gaziti sopstveni ustav ietc etc....
Nema na svetu nista demokratskije od slobodnih izbora, i ja ne mogu da razumem to licemerje DS-a i njegovih sluga koji trazenje SNS proglasava napadom na pravni poredak?
Kao da imaju jednu i po mozdanu celiju pa se ne secaju situacija iz devedesetih........
Kako se brzo u meblo fotelji, sto bi rekao pok.Radmilovic, zaboravi i ko si i sta si i odakle si.........
Nisam fan Nikolica ni SNS-a, govorio sam mnogo puta do sada da necu vise izlaziti na izobre, ali cu na ove sledece izaci.......
NE ZBOG Nikoliceve zrtve, nego ISKLJUCIVO zbog DS sprdanja sa tim...
Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .

Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .

Sasvim sam saglasan, čak i u tome da neće biti mnogo bolje. Ali mislim da je neophodno oboriti Tadića i DS jer su se previše osilili, obezobrazili i mnogo štete naneli. Zato je potrebno da grobar pobedi, i na kraju, da pokaže na delu ko je. Ne grobar lično nego stranka. Toma je, po meni ovom bespotrebnom suicidnom ucenom već naneo mnogo štete stranci od koje očekujem da je malo bolja od ove lopovske 5.oktobarske ... Štetu je naneo celokupnoj opoziciji. Prosto ne mogu da verujem šta je napravio ... Slično onom što je Šešelj usred izbora umeo - da kao krava muzara, na kraju se ritne i sve prospe. Strašno.

Želim da taj menta odustane od politike i ostavi malo pametnije, da makar imam za koga da navijam ...

Šta i ako traže izbore, zar su pomislili da će se problemi u Srbiji rešiti kada oni dodju na vlast u roku od 48 sati ???
Drugo, vidi se da je Toma Groba komunističko govedo koje ne poštuje vrline hrišćanstva i pravoslavne crkve ?
Uzdiže parazit sebe do mučenika, a lepo piše u Svetom Pismu :
Десет заповести у Православној цркви

Сажети, али другачије распоређени текст заповести доноси и Православна црква:
Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене.
Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
Не узимај узалуд имена Господа Бога својега.
Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и сврши све своје послове, а седми дан је одмор Господу Богу твојему.
Поштуј оца својега и мајку своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
Не убиј.
Не чини прељубе.
Не кради.
Не сведочи лажно на ближњега својега.
Не пожели ништа што је туђе.

Sasvim sam saglasan, čak i u tome da neće biti mnogo bolje. Ali mislim da je neophodno oboriti Tadića i DS jer su se previše osilili, obezobrazili i mnogo štete naneli. Zato je potrebno da grobar pobedi, i na kraju, da pokaže na delu ko je. Ne grobar lično nego stranka. Toma je, po meni ovom bespotrebnom suicidnom ucenom već naneo mnogo štete stranci od koje očekujem da je malo bolja od ove lopovske 5.oktobarske ... Štetu je naneo celokupnoj opoziciji. Prosto ne mogu da verujem šta je napravio ... Slično onom što je Šešelj usred izbora umeo - da kao krava muzara, na kraju se ritne i sve prospe. Strašno.

Želim da taj menta odustane od politike i ostavi malo pametnije, da makar imam za koga da navijam ...
Навијај за "ОФК Београд". ;)

Иначе ми је жао да чујем овакве речи од српског патријарха, који је изгледа сметнуо с ума Св Антонија, Св Симеона и на стотине светих пустињских и столпних отаца који су "мучили своја тела" проводећи деценије добровољно изложени мразу и сунцу, израњављени, погнути у...

у суштини не вреди писати јер и патријарх то све добро зна али свеједно осећа потребу да нешто каже.

Иначе ми је жао да чујем овакве речи од српског патријарха, који је изгледа сметнуо с ума Св Антонија, Св Симеона и на стотине светих пустињских и столпних отаца који су "мучили своја тела" проводећи деценије добровољно изложени мразу и сунцу, израњављени, погнути у...

у суштини не вреди писати јер и патријарх то све добро зна али свеједно осећа потребу да нешто каже.

Da, jasno je Patrijarhu ko je Toma ********* Grobar i sasvim mu je jasno da se Toma bori za suvu vlast, privilegije i pare.
Manje više što Toma Parazit obeščašćava hrišćanske vrline i Uskršnji post i pred sam veliki praznik Uskrs pravi od sebe mučenika.
Na divljem Zapadu, Tomu bi odavno izbušili koltovima.

Moram da umesam Pajo u ovu raspravu, iz razloga sto bas i ne razumem tvoj stav.
Od poslednjih izbora:
-Umesto da prema predizbornim obecanjima budu otvorena nova radna mesta, za zadnje tri godine posao je izgubilo 600 000 ljudi.
-Predizborno obecanje da ce gradjani Srbije dobiti po 1000 evra izreceno od visokog funkcionera politicke partije na vlasti je izzvrgnuto ruglu cak i od njega smaog, pokazujuci koliko je narod bitan samo kao stoka koja glasa.
-Od poslednjih izbora na politickoj sceni Srbije pojavila se partija koja je prema svim istrazivanjima postala veoma jaka, te je sastav parlamenta potpuno nelegitiman, sa bilo kog demokratskog stanovista.
-Odgovor DS-a na trazenje izbora je da ce izbori biti raspisani POSLE dobijanja statusa kandidata.Na to je predstavnik EU(ona slovenka, sta li je) izjavila da EU NEMA datum kada to moze da se dogodi, sto sam odgovor DS-a cini smesnim i veoma bezobraznim.
-U odnosu na poslednje izbore, pojavili su se funkcioneri DS koji zagovaraju nase pristupanje NATO paktu, bez da za to pitaju narod na referendumu, cime pokazuju da im apsolutno nije nista vazno, ni sveto, ukljucujuci i gazenje sopstvenog Ustava.
I sve to Nikolic pokusava da amortizuje , da uvede u normalne okvire bez rusenja i krvi.......Nudi sopstvenu zrtvu, za izbore i bolje Srbije....
I kad malo razmislis, ako Tadica bas briga za Nikolica iza kojeg je u subotu stalo 100 000 ljudi, a prema istrazivanjima je najjaci politicar u Srbiji,koliko ce ga biti briga za bilo koga od nas,ciji je predsednik?
Ili nas smatra bubasvabama koje ce lako zgaziti?

Sve to kad saberes, kod nas izbori treba da budu raspisani JUCE, a ne tek u decembru.....
Jer ako budemo cekali do decembra(a kamoli sledece godine) naje.bali smo.....
Da ponovim,.Milosevic je uvek u takvim slucajevima raspisivao vanredne izbore.
Zar danasnjim demokratama, on treba da bude uzor koji je radio ispravnije nego oni?

a sto me brate ne razumes..??
zar ja nisam toliko puta rekao da ova vlast ne vredi nicemu..?? zar nisam rekao ni da niko od politicke elite nije vredan postovanja..??
zar nije logicno da je nikolic kao najveci opozicionar nije prvo za sve ove godine insistirao da se promene izborni zakoni..pa kad se oni promene onda da zahteva izbore...zar to nije logican sled opozicionara koji zeli dobro srbiji..?? zar srbija i dalje treba da veruje nekom na rec da ce se ista promeniti kao sto je to radila DOS-u..?? pa zar je toma nikolic van sadasnjih izbornih zakona osnovao novu parlamentarnu stranku a ja treba da mu verujem da ce raditi u skladu sa zakonima..??
ja vise ne zelim da biram izmedju kuge i kolere...ishod je isti...

LSV: Preterana medijska halabuka oko Nikolićevog štrajka

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas je saopštila da smatra preteranom "medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke". "Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke - Srpske radikalne stranke (SRS), a njena snaga se do sada meri sa dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu", navodi se u saopštenju.

LSV smatra da zbog toga i način na koji Tomislav Nikolić skreće
pažnju na sebe, "ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov
dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Ssešelj".

:worth:

Setite se sada lepo svi. Kako je Sale govorio mesecima unazad da će Nikolić da na kvarnjaka hvata Tadića na taj način da Tadić neće moći ništa da učini kako bi mu uzvratio udarac. Setite se kako sam vam govorio da će Nikolić da slomije Tadića bez i jednog slomljenog izloga u Beogradu, i setite se kako sam govorio da je Nikolić pokupio sve, ali sve fore i cake koje su koristili "revolucionari" protiv komunista ili autoritarnih režima. I setite se da sam govorio da će na kraju da Tadić pukne pre izbora i da kada budu izbori- ma kada oni bili tadić će da bude pobedjen daleko pre nego što odete sa olovnom i listićem iza paravana....

Како то да је неверни Тома још увек добро после пуних 60 сати штрајка глађу и жеђу? Је л' престао да штрајкује и почео да пости?

А ја чуо да Тома не може дуго без воде
:( :hahaha: Какви су ово паћеници, невероватно. Изгледа да ћемо ипак морати да контактирамо Луку Бојовића.

Auuu, javili da je račun te bolnice blokiran na 37 miliona dinara i da pored Nikolića imaju samo jednog pacijenta. :rotf:

Naša Mala Klinika, a? :hahaha:
Nasa%20mala%20klinika%202.jpg

Inače, čovek koji je kupio i upropastio PIK Bečej, neki Nicović, Tomin čovek koji je SNS-u ustupio prostorije za stranku... PIK je u stečaju, a prikan je u poslednjih 6 meseci zadužio firmu za dodatnih 12 miliona eura. ;)
Pri tome, za par meseci je naprimao još oko 120 ljudi. :per:

Како то да је неверни Тома још увек добро после пуних 60 сати штрајка глађу и жеђу? Је л' престао да штрајкује и почео да пости?

А ја чуо да Тома не може дуго без воде
:( :hahaha: Какви су ово паћеници, невероватно. Изгледа да ћемо ипак морати да контактирамо Луку Бојовића.

Čovek se odlučio na štrajk gladju- što je dokaz moralne čvrstine čoveka.
A to što si ti napisao neodoljivo me podseća na ono što su žuti pisali i podsmevali se i seirirli kada je Šešelj štrajkovao gladju.
Isti si kao žuti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back