Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.210
Јел' Тома ОК? Нисам пратио данас вести из Србистана.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где сам рекла да подржавам? Управо сам рекла да је то ирационално, и политички, и људски, јер - шта добија, ако се ради о разлици од само месец дана за изборе, а угрожава своје здравље, чему то и шта ће му уопште власт ако изгуби здравље, или живот? Унесрећиће своје најближе, а ни читавој Србији неће бити ништа боље, напротив. И, заједно с Биљом, у реплици на поруку, апеловала сам на Николића да прекине штрајк...Upravo tako, posto jeste hriscanski muciti svoje telo, naravno ne i ubijati.
A ti do koliko juce si podrzavala (i posotovala strajk)??? Juce si to rekla.\...!
Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .Ukradene mandate?
Po kom to osnovu su mandati ukradeni?
Koliko ja znam, ustavnii sud kaze sasvim drugacije.....
SNS sa punim pravom trazi raspisivanje prevremenih izbora, a NEKI od razloga su navedeni u mom komentaru......
Nista od obecanog nije ispunjeno, standard je pao, cuju se glasovi unutar vlasti o tome da treba gaziti sopstveni ustav ietc etc....
Nema na svetu nista demokratskije od slobodnih izbora, i ja ne mogu da razumem to licemerje DS-a i njegovih sluga koji trazenje SNS proglasava napadom na pravni poredak?
Kao da imaju jednu i po mozdanu celiju pa se ne secaju situacija iz devedesetih........
Kako se brzo u meblo fotelji, sto bi rekao pok.Radmilovic, zaboravi i ko si i sta si i odakle si.........
Nisam fan Nikolica ni SNS-a, govorio sam mnogo puta do sada da necu vise izlaziti na izobre, ali cu na ove sledece izaci.......
NE ZBOG Nikoliceve zrtve, nego ISKLJUCIVO zbog DS sprdanja sa tim...
Dobro je , evo upravo razgovara Titom ,Šešeljem i Sidom Viciousom .Јел' Тома ОК? Нисам пратио данас вести из Србистана.

Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .
Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .

Навијај за "ОФК Београд".Sasvim sam saglasan, čak i u tome da neće biti mnogo bolje. Ali mislim da je neophodno oboriti Tadića i DS jer su se previše osilili, obezobrazili i mnogo štete naneli. Zato je potrebno da grobar pobedi, i na kraju, da pokaže na delu ko je. Ne grobar lično nego stranka. Toma je, po meni ovom bespotrebnom suicidnom ucenom već naneo mnogo štete stranci od koje očekujem da je malo bolja od ove lopovske 5.oktobarske ... Štetu je naneo celokupnoj opoziciji. Prosto ne mogu da verujem šta je napravio ... Slično onom što je Šešelj usred izbora umeo - da kao krava muzara, na kraju se ritne i sve prospe. Strašno.
Želim da taj menta odustane od politike i ostavi malo pametnije, da makar imam za koga da navijam ...
Иначе ми је жао да чујем овакве речи од српског патријарха, који је изгледа сметнуо с ума Св Антонија, Св Симеона и на стотине светих пустињских и столпних отаца који су "мучили своја тела" проводећи деценије добровољно изложени мразу и сунцу, израњављени, погнути у...
у суштини не вреди писати јер и патријарх то све добро зна али свеједно осећа потребу да нешто каже.
Кад не вреди реч и потпис дат у цркви,
колико може вредети реч на митингу ???
Moram da umesam Pajo u ovu raspravu, iz razloga sto bas i ne razumem tvoj stav.
Od poslednjih izbora:
-Umesto da prema predizbornim obecanjima budu otvorena nova radna mesta, za zadnje tri godine posao je izgubilo 600 000 ljudi.
-Predizborno obecanje da ce gradjani Srbije dobiti po 1000 evra izreceno od visokog funkcionera politicke partije na vlasti je izzvrgnuto ruglu cak i od njega smaog, pokazujuci koliko je narod bitan samo kao stoka koja glasa.
-Od poslednjih izbora na politickoj sceni Srbije pojavila se partija koja je prema svim istrazivanjima postala veoma jaka, te je sastav parlamenta potpuno nelegitiman, sa bilo kog demokratskog stanovista.
-Odgovor DS-a na trazenje izbora je da ce izbori biti raspisani POSLE dobijanja statusa kandidata.Na to je predstavnik EU(ona slovenka, sta li je) izjavila da EU NEMA datum kada to moze da se dogodi, sto sam odgovor DS-a cini smesnim i veoma bezobraznim.
-U odnosu na poslednje izbore, pojavili su se funkcioneri DS koji zagovaraju nase pristupanje NATO paktu, bez da za to pitaju narod na referendumu, cime pokazuju da im apsolutno nije nista vazno, ni sveto, ukljucujuci i gazenje sopstvenog Ustava.
I sve to Nikolic pokusava da amortizuje , da uvede u normalne okvire bez rusenja i krvi.......Nudi sopstvenu zrtvu, za izbore i bolje Srbije....
I kad malo razmislis, ako Tadica bas briga za Nikolica iza kojeg je u subotu stalo 100 000 ljudi, a prema istrazivanjima je najjaci politicar u Srbiji,koliko ce ga biti briga za bilo koga od nas,ciji je predsednik?
Ili nas smatra bubasvabama koje ce lako zgaziti?
Sve to kad saberes, kod nas izbori treba da budu raspisani JUCE, a ne tek u decembru.....
Jer ako budemo cekali do decembra(a kamoli sledece godine) naje.bali smo.....
Da ponovim,.Milosevic je uvek u takvim slucajevima raspisivao vanredne izbore.
Zar danasnjim demokratama, on treba da bude uzor koji je radio ispravnije nego oni?

Какви су ово паћеници, невероватно. Изгледа да ћемо ипак морати да контактирамо Луку Бојовића.

Како то да је неверни Тома још увек добро после пуних 60 сати штрајка глађу и жеђу? Је л' престао да штрајкује и почео да пости?
А ја чуо да Тома не може дуго без воде![]()
Какви су ово паћеници, невероватно. Изгледа да ћемо ипак морати да контактирамо Луку Бојовића.