Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.428
Ovaj Connor McGregor je koliko puta pogrešio u procenama do sada
Col. Macgregor: Putin Gives Trump a REALITY CHECK on Tomahawks for Ukraine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj Connor McGregor je koliko puta pogrešio u procenama do sada
Col. Macgregor: Putin Gives Trump a REALITY CHECK on Tomahawks for Ukraine
Čekajući i nedočekavši nemački Taurus, a to je zapravo trebao da bude taj "game changer" odnosno raketa s kojom bi zmija mogla da se tuče u glavu, Ukrajinci su osvojili tehnologiju i počeli su proizvodnju svog sopstvenog projektila dugog dometa Flamingo koji je već uništio neka poveća naftna postrojenja duboko u teritoriji RF pošto ima duplo veći domet od Tomahavka.Није он ни имао намеру да то дају Украјини.
Samo 90 godisnje?!Amerika ima nekih 6700 tomahawka
ranije su ih proizvodili puno vise, danas otprilike 90 godisnje
teoretski, tramp bi mogao da poveca proizvodnju na nekih 200 mesecno i da da ukrajini 1000-1500 raketa
Na žalost, baš ništa nije moglo da se "predstavlja svaka tri meseca" kao game changer u smislu neke raketle, jer Ukrajina nikakvu raketlu dugog dometa od Zapada nije dobila.Свака три месеца представљате гејм ченџере.
Američki predsednik Donald Tramp, povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk", izjavio da su one potrebne i SAD.
Tramp dodao da će se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom verovatno sastati u naredne dve nedelje.
U razgovoru s novinarima u Beloj kući, američki predsednik je potvrdio da će se pre toga ministri spoljnih poslova dve zemlje Marko Rubio i Sergej Lavrov
dogovoriti da se sastanu malo pre toga, prenosi Skaj Njuz.
Tramp je povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk" rekao da su one potrebne i SAD.
"'Tomahavci' su nam potrebni i za Sjedinjene Američke Države. Imamo ih mnogo, ali su nam potrebni. Ne možemo da iscrpljujemo našu zemlju...
Ne znam šta možemo da uradimo povodom toga", rekao je Tramp.
Naveo je i da će u petak, na sastanku u Beloj kući, obavestiti ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o razgovoru sa Putinom.
"Imamo problem, njih dvoje se ne slažu baš najbolje", dodao je Tramp, navodeći da to zahteva odvojene sastanke.
Priznao je da je verovao da će se sa ratom u Ukrajini "lakše nositi zbog svog odnosa sa predsednikom Putinom".link
Ukrainski svemirski program,lici na ono cudi sto palo u ZagrebČekajući i nedočekavši nemački Taurus, a to je zapravo trebao da bude taj "game changer" odnosno raketa s kojom bi zmija mogla da se tuče u glavu, Ukrajinci su osvojili tehnologiju i počeli su proizvodnju svog sopstvenog projektila dugog dometa Flamingo koji je već uništio neka poveća naftna postrojenja duboko u teritoriji RF pošto ima duplo veći domet od Tomahavka.
Lep je Flamingo ko lutka...
Pogledajte prilog 1801742
ne pricaj kojestarijeKoliko je vjerovati Trampu?
Pa sam je odgovorio na to pitanje.
Nazvao Zelenskog diktatorim.
Novinar ga pita "Mislite li još uvijek da je Zelenskij diktator?"
Tramp: "Rekao sam da je Zelenskij diktator? Ne mogu vjerovati da sam to rekao."
Dakle, Trampu treba vjerovati koliko i Putinu.
Izmislio sam to za Trampa?ne pricaj kojestarije
Samo 90 godisnje?!
Jel to toliko komplikovano? Ja mislio to imas cauru, naspes baruta iz jupolke i gore zavrnes poklopac, onaj spicasti i to je to.
potrazi pomoc oko rusofobijeIzmislio sam to za Trampa?
jel su sa ovom potopili rusku nuklearnu krstaricu i admiralski brod - Moskvu?Ukrajinska raketla Flamingo ima divan retro-dizajn koji podseća na ovaj na slici, a ima i lepo ime, no ja bih je ipak umesto Flamingo nazvao Bandera-1
Pogledajte prilog 1801799
Ako se dobro sećam, rusku krstaricu "Moskvu" su potopili sa britanskom raketlom Silver Shadow, i time su prešli mislim da je bila 143-ća Putinova crvena linija ...jel su sa ovom potopili rusku nuklearnu krstaricu i admiralski brod - Moskvu?
Да, ово је наш пораз, а још један од ваших тријумфа без броја и краја.
.Ukrajinska raketla Flamingo ima divan retro-dizajn koji podseća na ovaj na slici, a ima i lepo ime, no ja bih je ipak umesto Flamingo nazvao Bandera-1![]()
Zašto? Pa ovo je bilo jasno od samog početka: Tramp ovako demorališe Ukre po principu toplo-hladno - ako bi radio ono što od njega zahteva Kaja Kalas to ne bi moglo da prođe bez atomskog rata.Koliko je verovati Trampu ?
Iako ovo sve zavisi od razgovora Trampa i Putina koji sledi u Budimpešti ako se nešto ne promeni
.Potpuno netacno, a u slucaju Putina ultra-netacno.
Ovde kačiš Hitlerove Fau-2, pa ćeš posle i o svom “antifašizmu”, pa onda non-stop “avnojevski” narativ, i naravno, mi smo veverice.Ukrajinska raketla Flamingo ima divan retro-dizajn koji podseća na ovaj na slici, a ima i lepo ime, no ja bih je ipak umesto Flamingo nazvao Bandera-1
Kao da mu je prvi put….
Не би требало да пишеш на темам о којим знаш површно, мало или ни мало.
.
Ukrajinska raketla Flamingo ima divan retro-dizajn koji podseća na ovaj na slici, a ima i lepo ime, no ja bih je ipak umesto Flamingo nazvao Bandera-1
Čitaš da se “narod diže”?Ne treba mu verovati, to je sve već izrežirano,a Rusiju treba odvaliti sa tim raketama, da im više nikada ne padne na pamet da napadnu komšije. Čitam juče da se diže narod u Rusiji, protiv botoksiranog.Verujem da će visiti na Crvenom trgu, zajedno sa njegovim ulizicama.
Ovo je već prava kafanska laž.E a el znaš da je to bila ista fora kad je Hitler napao Čehoslovačku, te ubijaju Nemce, brane im jezik, hoće da ih unište, mi moramo da ih branimo...Kažem, mogli su biti malo originalniji