Ти ћеш бре да ми кажеш. Сети си шта си све писао о Шешељу у последње време, и видећеш ко је "исти као жути".
Мене за неверног Тому заболи она ствар, да л' ће да цркне или ће пасти договор са Тадићем и западним менторима, свеједно ми је, неће ми бити жао ако га више не буде, као што ми није жао Ђинђића, ни ако се договоре око датума.
Свеједно. Спрдам се и надам се да ће бити неких новости, само да ова медијска халабука око Томиног позоришта у оној приватној клиници престане. Али стварно ме живо занима како то да је још увек добро после пуних 60 сати штрајка глађу и жеђу иако је Вучић рекао да неверни Тома не може још дуго без воде?
А одлучио се за штрајк глађу због парламентарних избора. То је кретенски, бре.
То вас питам напредњаци, Томисти, Вучићевци - зашто журите? Зашто не чекате да заврше мандат? Да л' стварно постоји разлика ако се избори одрже 18. децембра 2011. године или 15. јануaра 2012. године или 30. априла 2012. године? Ако се одрже у децембру или јануaру биће ванредни избори, а ако се одрже четири месеци касније, биће редовни. Једина разлика. Преживели смо три године, што не би још годину дана. Жутима ће се још више срозати рејтинг ако остану на власти до краја мандата.
Мада знам зашто неверни Тома жури, због повратка Шешеља. Али узалуд малтретира организам - стиже Шешељ пре парламентарних избора.