sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
Objavio Djuka na fokusu. Kaze, nasli mu krv u urinu.
šta jwe uradio,ubo se na prst pa kanuo u epruvetu ii je i on našao renta bubreg????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tomi poceli da otkazuju bubrezi.
Е, ако је ДЈука објавио,
онда мора да је тачно ....
По њему је на митингу било више од 200 000 људи ....
Хбте, тај лаже дупло више од Вућка .....
Bubrezi ne otkazuju tek tako...
Nisu mu otkazali bubrezi vec najverovatnije, je boja urina mnogo tamnija, sto rezultira neunosenjem tecnosti.
Е, ако је ДЈука објавио,
онда мора да је тачно ....
По њему је на митингу било више од 200 000 људи ....
Хбте, тај лаже дупло више од Вућка .....

Ne znam, on rece da su to doktori rekli. Ti, ako si medicinksi radnik, nam objasni zasto grese/lazu.
Ej,stvarno,koliko je bilo? Nisam gledao izvestaj sa mitinga.
izbori bi bili potrebni sto pre da imamo za koga da glasamo![]()
sto se tice Tome, ovakvo njegovo ponasanje je potpuni promasaj za SNS, ovim cirkusom (uz one pretnje stiroporom, psovke u skupstini i ono kad su ga odyebali DS i DSS, a oni pokusavali da se slizu sa njima) oni gube bilo kakav kredibilitet
da se ne lazemo bilo koja osoba u Srbiji koja ima iole mozga nece hteti da glasa za Tomu posle ovoga... cirkusant
uz ovakvu opoziciju DS ostaje na vlasti, bili izbori u novembru, decembru, januaru ili aprilu...![]()
(uz one pretnje stiroporom, psovke u skupstini i ono kad su ga odyebali DS i DSS, a oni pokusavali da se slizu sa njima) oni gube bilo kakav kredibilitet
(
koje su ovo fantazije
pa kako je to moguce da na ovom forumu nemamo nijedanog tog "razocaranog" glasaca SNS-a? ja ih u privatnom zivotu znam nekoliko i nijedan nije razocaran. mozda su oni ipak samo u tvojoj glavi?
Pa,znas sta...Ovi uzimaju jos 950 miliona kredita a za tih 6 meseci,koje Toma hoce da skrati ,mogli bi da uzmu bar jos toliko.A 24 milijarde smo vec duzni.Ko ce to da vrati,pojma nemam. Pored svega nemamo dovoljno para u budzetu...
vecerasKada ce da krene obracunavanje sa ovima na Dedinju i zauzimanje RTS-a kao pocetak ciscenja DS-a zauvek iz Srbije?
Kada ce da krene obracunavanje sa ovima na Dedinju i zauzimanje RTS-a kao pocetak ciscenja DS-a zauvek iz Srbije?

Citiram sebe: "Sada ja pitam sta se desava ako dobijem vecinu pomocu laznih obecanja i od samog pocetka pocnem da pljackam drzavu i sve radim suprotno od onoga sto sam obecao a narodu bude sve gore?Da li je demokratija cekati 4 godine da zaduzim drzavu toliko da narednih 5 generacija ne moze da vrati ono sto sam spiskao? " Molim za komenter Happy-a.
A ne podrzavam ni Tomino glupiranje...
a sta podrzavas? kako bi ti srusio vladu? ili je mozda uopste ne treba ni rusiti nego ih pusiti na miru da odrade kompletan mandat?
a sta podrzavas? kako bi ti srusio vladu? ili je mozda uopste ne treba ni rusiti nego ih pusiti na miru da odrade kompletan mandat?