Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izbori bi bili potrebni sto pre da imamo za koga da glasamo :think:
sto se tice Tome, ovakvo njegovo ponasanje je potpuni promasaj za SNS, ovim cirkusom (uz one pretnje stiroporom, psovke u skupstini i ono kad su ga odyebali DS i DSS, a oni pokusavali da se slizu sa njima) oni gube bilo kakav kredibilitet
da se ne lazemo bilo koja osoba u Srbiji koja ima iole mozga nece hteti da glasa za Tomu posle ovoga... cirkusant :neutral:
uz ovakvu opoziciju DS ostaje na vlasti, bili izbori u novembru, decembru, januaru ili aprilu... :(

izbori bi bili potrebni sto pre da imamo za koga da glasamo :think:
sto se tice Tome, ovakvo njegovo ponasanje je potpuni promasaj za SNS, ovim cirkusom (uz one pretnje stiroporom, psovke u skupstini i ono kad su ga odyebali DS i DSS, a oni pokusavali da se slizu sa njima) oni gube bilo kakav kredibilitet
da se ne lazemo bilo koja osoba u Srbiji koja ima iole mozga nece hteti da glasa za Tomu posle ovoga... cirkusant :neutral:
uz ovakvu opoziciju DS ostaje na vlasti, bili izbori u novembru, decembru, januaru ili aprilu... :(

koje su ovo fantazije :roll:

pa kako je to moguce da na ovom forumu nemamo nijedanog tog "razocaranog" glasaca SNS-a? ja ih u privatnom zivotu znam nekoliko i nijedan nije razocaran. mozda su oni ipak samo u tvojoj glavi?

Citiram sebe: "Sada ja pitam sta se desava ako dobijem vecinu pomocu laznih obecanja i od samog pocetka pocnem da pljackam drzavu i sve radim suprotno od onoga sto sam obecao a narodu bude sve gore?Da li je demokratija cekati 4 godine da zaduzim drzavu toliko da narednih 5 generacija ne moze da vrati ono sto sam spiskao? " Molim za komenter Happy-a.

Manjan14 slazem se bre ja sa tobom...
Treba vlast da se menja, ali je cinjenica da u skupstini imaju vecinu i cinjenica je da vise nemaju podrsku naroda...
Sa vecinom u skupstini moze im se sta hoce...

Ne podrzavam ja njih, vec samo kazem kakva je situacija....

A ne podrzavam ni Tomino glupiranje...

a sta podrzavas? kako bi ti srusio vladu? ili je mozda uopste ne treba ni rusiti nego ih pusiti na miru da odrade kompletan mandat?

Veliki broj ljudi pa i ovde na forumu precutno podrzavaju DS i glasaju za njih , posto nemaju bas neko opravdanja zasto to cine onda se pokrecu price o opoziciji koja navodno gura ljude u ambis . To sto zbog vladajuce garnitura imamo rekordan broj nezaposlenih , Africki standard, lopovluk i kriminal na svakom koraku to nema veze za njih .Stalno se vrsi zamena teza , proturaju jeftine floskule itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back