Ne znam kako da ti kažem, vidim u tebi taj srpski inat... "neće da mogne", ali ako si dovoljno odrastao, znaćeš da to ne vredi mnogo. Će da nadrljamo samo tako
Naravno, to i pišem sve vreme i (pokušavam) da ubedim ove drugosrbijance u to.
Jedan jedini američki nosač aviona u Sredozemlju i mi smo ga ugasili, nebitno šta
Vučić priča za plebs o snazi naše vojske.
Pa najviše krstarećih na nas su ispalili smrdljivi englezi iz podmornica u Egejskom moru.
Nije to kao što ove Đilasove budaletine pričaju - sjuriš se na KiM, hebeš šipcima kevu
i vratiš se pobedonosno u Beograd.
A Vučić ne može da uvede Rusima sankcije iz istog razloga zbog koga neće smeti to da
uradi Kinezima kad reše da vrate Tai-Wan u zagrljaj majčice Kine.- izgubiće podršku u SB.
I šta mu preostaje?
Pa da taktizira i čeka neka bolja vremena.
I koliko vidim, to radi najbolje moguće, ma šta ovi Đilasovi zaluđenici pričali i pisali.
Vučić je dao ZSO, kao da nikad nije ni postojala - ni to nije morao
Ništa nije Vučić dao po pitanju ZSO, to je potpisano, na amerima je da šipcima zavrnu
uši i nateraju ih da ispune potpisano.
Za razliku od francusko-nemačkog plana i Aneksa u Ohridu, gde ništa nije potpisano ali
se i EU i "oporba" stalno pozivaju na to.
E, pa vidiš, to opet neće da mogne, znaju to i EU i amerika ali se svojski trude (uz svesrdnu
pomoć "oporbe") da to ipak omoguće.
Znači, prvo ZSO i to onako kako je potpisano u Briselu, pa onda može da se ide dalje u
"pregovorima".
Meni je samo žao naših Srba na KiM, oni trpe represiju i genocid od one šiptarske budaletine.
A da će KiM ponovo da bude Srbija, u to ne sumnjam ni najmanje - pa drugovi šiptari, kome
se ne sviđa, srećan mu put, dal u Albaniju, dal u bratsku rvatsku, CG ili još dalje, zabole me...