Lepo. Da zaključim, svakog prvog ti lova za platu, topli obrok i pok. Bus plus stiže iz EVROPSKE UNIJE.Keniji na safariju, iebe mu se
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo. Da zaključim, svakog prvog ti lova za platu, topli obrok i pok. Bus plus stiže iz EVROPSKE UNIJE.Keniji na safariju, iebe mu se
aj ponovo još jedna šansa.žrtva kapitalizma?
Zato ovde nas opušteno zahebava.Lepo. Da zaključim, svakog prvog ti lova za platu, topli obrok i pok. Bus plus stiže iz EVROPSKE UNIJE.
Naseliti posle Kosovo sa vučićevcima prisilno.Dobro, recimo da tako bude, i šta bi onda? S kim bi naselili teritoriju? I kako bi je praznu čuvali?
Živ nisam da čujem odgovore
tvoja seljačka psihijatrija me ne zanima, ja ti pričam o visokoj modernoij psihijatriji koja je u osnovi nastalča sa kapitaliozmomaj ponovo još jedna šansa.
ja sam čovek medicine kakvi seljaci kakvi bakrači.tvoja seljačka psihijatrija me ne zanima, ja ti pričam o visokoj modernoij psihijatriji koja je u osnovi nastalča sa kapitaliozmom
a tu što se uzimate ćoravo za grbavo, kilavo za šašavo, sakato za pijano iebte se bez mene
čovek medicine bi proterao sve Šiptare? ahahahahahahaja sam čovek medicine kakvi seljaci kakvi bakrači.
ne nego iz Poštanske ŠtedioniceLepo. Da zaključim, svakog prvog ti lova za platu, topli obrok i pok. Bus plus stiže iz EVROPSKE UNIJE.
normalno da treba proterati svakog ko neopravdano želi da ubija civile žene,decu,starce.čovek medicine bi proterao sve Šiptare? ahahahahahaha
ne brkaj teroriste i paravojne formacije sa običnim narodom pa sve da su iz tog narodanormalno da treba proterati svakog ko neopravdano želi da ubija civile žene,decu,starce.
Srbi su tada pokazali da su zenski polni organi od nazovi ljudi.plus im isporučili Slobu još na početku
i šta ste očekivali?
pazi, ti na početku bacaš najjači štih...
pa naravno da će te deru celu partiju...
Најближи смо затварању поглавља 35Нису сва поглавља иста.
Вероватно смо затворили два најлакша.
Најближи смо затварању поглавља 35
Уређење односа са јужном покрајиномЈе л' то признање Косова?
A ti veruješ da se preko poglavlja ulazi u Eu vuqiqi je odmah nakon tragedije dobio zaledjinu u vidu ovog EU birokrate kao garanciju da može da nastavi da radi šta mu je volja .On će u stilu italijanskih mafijaša ulaskom u EU oprati biografiju i postati predsednik evropske SrbijeНису сва поглавља иста.
Вероватно смо затворили два најлакша.
Ti si prevaren čovek ,obludjen,slab,nikakav.Razumem te jer evri stvaraju zavisnost i nije se lako izvući iz njihovog smrtonosnog zagrljaja.Sedište poduzeća je na Novom Beogradu, Srbistan
250g...Srbi ce postati dugovecan narod,,, ali i dalje sa AV...novi Metuzalem, samo malo savremeniji..Aleksandar VucicAko smo za 15 godina zatvorili 2 od 35 poglavlja, to je oko 6%, dakle ispunićemo sve kriterijume za 250 godina. Naravno, nema sumnje da će i tada na vlasti biti Vučić i da će se hvaliti svojim neverovatnim uspehom
Upravo sam odgledao drugu epizodu serije o danu kada je Srbija stala.Sedište poduzeća je na Novom Beogradu, Srbistan
Gubitnik tranzicije.žrtva kapitalizma?
Da ti komsije budu jajare?Naseliti posle Kosovo sa vučićevcima prisilno.
Ko je u tranziciju došo do pare taj je izgubio dušu a kuj je sačuvao dušu taj je ostao bez pareGubitnik tranzicije.
E Srbija mož da stane ali Stojko ne smeUpravo sam odgledao drugu epizodu serije o danu kada je Srbija stala.
Sta si ti, Gospodine Stojkov, danas korisno uradio?