Vučić evo sad javno izjavi da do 2027god, Srbija ispunjava sve prema EU pa tu mora da je i priznanje Kosova

tvoja seljačka psihijatrija me ne zanima, ja ti pričam o visokoj modernoij psihijatriji koja je u osnovi nastalča sa kapitaliozmom
a tu što se uzimate ćoravo za grbavo, kilavo za šašavo, sakato za pijano iebte se bez mene
ja sam čovek medicine kakvi seljaci kakvi bakrači.

Morate to baš jako da želite, jer je neostvarivo...da nema vučića bio bi neki drugi Srbin. Kao što znamo radite na tome vekovima i dodje milošević i narod vam kaže ne može Ustavom...a preko Ustava teško da će iko da vam da Kosmet....sad naročito kada vam se pogasili mentori....englezi mogu očas da dobiju neki FAB u sred Londona, a nemci moraju da ćute...

Vučić tvrdi da Srbija pliva u novcu, šest milijardi eura na računu sa kojima ne zna što će, Francuzi i Nijemci zavidno gledaju na Srbiju i tako dalje.
U EU Srbija neće skoro od kada su promijenjena pravila oko ulaska, tako da ne znam što čeka na Kosovu.
Mogao je za tih šest milijardi eura već kupili većinu Kosova, Albanci samo gledaju da skupe novce za kartu u smjeru Švicarske.

Нису сва поглавља иста.

Вероватно смо затворили два најлакша.
A ti veruješ da se preko poglavlja ulazi u Eu:lol: vuqiqi je odmah nakon tragedije dobio zaledjinu u vidu ovog EU birokrate kao garanciju da može da nastavi da radi šta mu je volja .On će u stilu italijanskih mafijaša ulaskom u EU oprati biografiju i postati predsednik evropske Srbije

Ako smo za 15 godina zatvorili 2 od 35 poglavlja, to je oko 6%, dakle ispunićemo sve kriterijume za 250 godina. Naravno, nema sumnje da će i tada na vlasti biti Vučić i da će se hvaliti svojim neverovatnim uspehom ;)
250g...Srbi ce postati dugovecan narod,,, ali i dalje sa AV...novi Metuzalem, samo malo savremeniji..Aleksandar Vucic

Upravo sam odgledao drugu epizodu serije o danu kada je Srbija stala.

Sta si ti, Gospodine Stojkov, danas korisno uradio?
E Srbija mož da stane ali Stojko ne sme
Jer ako Stojko stane to odmah počne kuknjava "de vam ladna Coca Cola? Jel ima Zero? Ja neću Zero nešto oni tu stavljaju, vidite da je crna nalepnica. Prolom nemate? Mi samo hrvatsku Janu ovde stajala. Burazeru jel Nikšićko na akciji? Samo limenka e neću limenku samo flašu. Prika aj leba ti primi paletu parkirao sam na ulicu, ova zamenica ne zna gde se nalazi ja joj pokazujem šta sam dono a ona meni šta je maločas naručila na kompjuter pa mi to štampala da pokaže"
Ne znaš ti koji haos nastane ako Stojko stane...

Poslednja izmena:

Back