Da li Vučić gubi samokontrolu?

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
95.130
Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.

Da. Mislim da se taj osećaj nestabilnosti vuče još od obračuna sa Stefanovićem i izbora 2022. Do sad je i uspevao da sve probleme amortizuje spoljnim neprijateljem, međunarodnom situacijom i balansiranjem sukoba unutar SNS-a, ali mislim da oseća rast nepopularnosti u narodu. Bez obzira na statistiku, većina stanovništva lošije živi nego pre par godina a vladajući slojevi zahtevaju sve više novca, tako da dolazi do problema, odakle izvući pare. Sem toga, ni dosad popularna igra sa najdražim opozicionarom više ne prolazi.

Počelo je vreme "poznog Vučića"

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Gubi on samokontrolu od rodjenja, ali ima da jase jos 10-20 godina, iz jedno stotinu razloga.

Ovo je humor tema..

Dodje gradjanin kod psihijatra i kaze, doktore slabo spavam, nesto sam zabrinut, i psihijatar mu kaze evo vam malo bensedina, 5 mg i ne brinite proci ce sve to..

Dodje gradjanin kod psihijatra i kaze , doktore sta vi mislite o Vucicu, boluje li on od nekih psihickih bolesti, stalno iskace iz frizidera, , brine me sudbina drzave..
Doktor mu prepise gomilu antipsihotika i jos drugu gomilu antidepresiva....i kaze kontrola za 15 dana..

Da. Mislim da se taj osećaj nestabilnosti vuče još od obračuna sa Stefanovićem i izbora 2022. Do sad je i uspevao da sve probleme amortizuje spoljnim neprijateljem, međunarodnom situacijom i balansiranjem sukoba unutar SNS-a, ali mislim da oseća rast nepopularnosti u narodu. Bez obzira na statistiku, većina stanovništva lošije živi nego pre par godina a vladajući slojevi zahtevaju sve više novca, tako da dolazi do problema, odakle izvući pare. Sem toga, ni dosad popularna igra sa najdražim opozicionarom više ne prolazi.

Počelo je vreme "poznog Vučića"

Nešto je slično svojevremeno bilo, ako se dobro sećam, bilo i sa Milom Đukanovićem. U skupštini je rekao poslanicima 'bravo kreteni', počeo da se preznojava, ponaša baš kao baraba. Možda u nešto malo umerenijoj formi od Vučića, doduše.

Za osobu koja je život izgradila sa reputacijom nadimka Britva.

To oko intervjua nije ništa novo. Vidno se nervirao i kada je bio u Upitniku kod one plave a i kod žene od Joksimovića. Nisu to voditeljke N1 i Nove S da prsne ali opet mu se neretko nije svidjalo i šta ga one pitaju pre nekoliko godina.

Moj je utisak da nikad nije bilo ovako.

Još ako zaista se desi da Ružić bude leteo iz vlade, a ne samo pričica malo za šamaranje SPS-a.

Не пратим његов лик и дело.

Једино што сам видео од тих ствари је његова реакција пред Виолом Вон Крамон (или како се већ зове она европљанка) кад се обрачунавао са камерманом који је викао "Нећеш копати".

Kako nezadovoljstvo raste, tako mora i represija da se zaoštrava. Građani, pa čak i voditelji i neki političari iz vlasti, postaju sve odvažniji i spremniji da kažu nešto što ne prija režimu. Režim nema druge nego da zaoštrava represiju. Ružića je dočekala odmazda, tako će i ove voditelje... ali sve je to polovično rešenje, nezadovoljstvo raste pa raste. Represija pomaže do neke granice, posle ne. Jednostavno ljudi neće da ćute. Samo je šteta što je opozicija nestala bez traga, kad je najveće nezadovoljstvo, oni umesto da povedu, nema ih ni za leka.

Жена га вара са томом моном сто посто!

bio moj rođak kod psihijatra Branislava Đorđevića iz Subotice, koji bude i u Novom Sadu na fakultetu i pitao ga za Vučića..dr mu dao 3 ili 4 dijagnoze..mada ne treba da budeš genije niti dr da sam proceniš da je Vučić psihički poremećena osoba..
predsednik nam je lud i jednostavno trebamo da prihvatimo to i da živimo sa tim

Буди лудак и терај Ферари, мани будак!

Back