Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 71.296
Ko pita?Je l' kompanija za koju radiš u glavnom gradu Otadžbine pripada EU ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko pita?Je l' kompanija za koju radiš u glavnom gradu Otadžbine pripada EU ili ne?
Da li znaš kako se zove ovo tvoje stanje u neuropsihijatriji?Čim smo mi njima isporučili glavnog svedoka Slobu plus par bosanskih Srba a nisu nas primili
znao sam ja šta oni misle o nama -
IZDAJNICI KOJI SU U STANJU SVOJE DA IZDAJU KAKO LI ĆE TEK NJIH DA TRETIRAJU?
Korisnik Krstarice AD skoro 9 god.Ko pita?
Da si ovako napisao za Texas na američkoim demokratskom forumu FBI bi ti već bio na vratimaVucic treba da se stavi na pravo mesto, a to je zatvor!
ali bez obzira na to, Srbija treba da prizna Kosovo jer je to de facto nezavisna drzava!
koliko god mi okretali glavu na drugu stranu i izmisljali neku svoju paralelnu stvarnost nista se nece promeniti Kosovo ostaje nezavisno.
a ja evo 20 godina i plus par meseci...Korisnik Krstarice AD skoro 9 god.
Ne postoji neoropsihijatrija.Da li znaš kako se zove ovo tvoje stanje u neoropsihijatriji?
a tvoji izbranici da i dalje rade po starom.E pa ne prolazi ti to idi kod njih ako ti je bolje.Da si ovako napisao za Texas na američkoim demokratskom forumu FBI bi ti već bio na vratima
moderatori bi morali da uklone poruke i da ćute ako te poznaju slučajno
Dobro, i? Je l' i bitan podatak da sam redovan gost u tvojoj kompaniji ili je to nebitno za ovu prepisku?a ja evo 20 godina i plus par meseci...
Ne postoji ni gora tastatura od moje pa trpim.Ne postoji neoropsihijatrija.
Stanovi po BG se zidaju samo tako, lepa paraSrbija ne treba da priznaje nista, nego da uhapsi vucica i ostale i umesto da se daju 900 miliona evra za nacionalni stadion, sa tim parama treba da se otkupe objekti odnosno kuce i stanovi i ponovo nasele nasi ljudi, a kad naselimo nase ljude, onda se prosirimo i na Albaniju.
Bg ce se strovaliti pri prvim malo jacim zemljotresom, terase su vec pocele da padaju same od sebe.Stanovi po BG se zidaju samo tako, lepa para
I ni jedan nije neprodat, tako da od te tvoje ideje nema ništa
Ulepša mi danNe postoji ni gora tastatura od moje pa trpim.
jel ja tebi ličim na Asanža iz MAXI-ja?Dobro, i? Je l' i bitan podatak da sam redovan gost u tvojoj kompaniji ili je to nebitno za ovu prepisku?
Ajde odkači se više od normalnih Srba.Stanovi po BG se zidaju samo tako, lepa para
I ni jedan nije neprodat, tako da od te tvoje ideje nema ništa
I u gomnima koji se slivaju iz kanalizacije u Savu.Kosmet trbea graditi za Srbe, dosta je bilo gradjenja Beograda na mulju.
Aha, znači radno si angažovan u kompaniji iz EU. Nastavljamo na ovu temu kad napustiš te EU fašiste i pređeš u kompaniju Mile doo iz Padinske Skele.jel ja tebi ličim na Asanža iz MAXI-ja?
žrtva kapitalizma?Da li znaš kako se zove ovo tvoje stanje u neuropsihijatriji?
Sedište poduzeća je na Novom Beogradu, SrbistanAha, znači radno si angažovan u kompaniji iz EU. Nastavljamo na ovu temu kad napustiš te EU fašiste i pređeš u kompaniju Mile doo iz Padinske Skele.
posebno SNS-ovski Beograd na vodi! ovo sto je ranije gradjeno, ostace..Bg ce se strovaliti pri prvim malo jacim zemljotresom, terase su vec pocele da padaju same od sebe.
Vlasnik Ahold Delez grupe je u...?Sedište poduzeća je na Novom Beogradu, Srbistan
jeste brale sve si u pravu ali imam kredit jbg razumeš, deca, ženaa, roditelji stari, krava mlada...Narod treba da stupi u opstenarodni strajk. Niko da ne ide na posao, nema placanja racuna, poreza, svi da sede ispred skupstine i blokiraju drzavu (osim bolnica i ostalih neophodnih stvari) sve dok tuzilac ne podigne optuznice protiv naprednjaka i dok ne zavrse u zatvoru.
Naša je dužnost da proteramo šiptare sa naše teritorije.
Keniji na safariju, iebe mu seVlasnik Ahold Delez grupe je u...?