Da li Vučić gubi samokontrolu?

Ne verujem da je ovo posledica ikakvog savetovanja; previše deluje impulsivno i kontraproduktivno.

Ne deluje da je nekakva 'predstava'.
Postoji vrhunac pritisaka oko litijuma, Dodika, Kosova i Rusije u isto vreme. On je sve stariji i manje zdraviji. Najmanje zna šta će raditi ako se namerače Dodika da hapse, biće skroz van njegove kontrole što nije slučaj sa ostalim pitanjima.

Postoji vrhunac pritisaka oko litijuma, Dodika, Kosova i Rusije u isto vreme. On je sve stariji i manje zdraviji. Najmanje zna šta će raditi ako se namerače Dodika da hapse, biće skroz van njegove kontrole što nije slučaj sa ostalim pitanjima.

Nije on toliko mator; godine nisu problem. Ali mislim da zdravlje jeste.

On već jeste srčani bolesnik i pije lekove, te nije samo jednom završio na urgentnom tretmanu zbog toga.

Koliko god da si imućan ili na indirektne načine obezbeđen, današnja medicina može samo da pomogne ili ublaži određene probleme, ako su ozbiljni.

Mislim, ovakvim ponašanjem svakako sam je sebi najgori neprijatelj tj. nimalo ne pomaže situaciji (kod njega samog, pre svega).

Da li će se nemački faktor baš toliko osiliti? Doduše oko Kosova i jesu (ona uzajamna hapšenja eksponenata - sa Amerikom), samo tada nije bilo baš toliko očigledno šta sve može Rusija.

Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.
ko moze ostati normalan kada radi svaki dan po 14-16 sati bez odmora

ma citao sam novine na trafici i siguran sam u to da ce rusi opet oslobodi Beograd od nemaca, pa i od amera kad su nam poslali sam 300 PVO za vreme bombardovanja. realno nije nam ni bio potreban.
hej da citao sam i da je nato podrzao sergeja trifunovica i da je Ukrajina dozivela totalni kolaps. :D

Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.

Koliko znamo Vucic je odavno izgubio kontrolom kako nad vladavinom
Srbije (Srbija je prakticno okupirana teritorija) tako i nad samim sobom.
:D

vucic je zapadni projekat i ucenjen, rado bi se on sklonio ali ne ide to tako, ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se to obije.
Zapadni projekata koji prezire zapad i želi mu propast…. Heheh… nije nikakav projekat, sam se izborio za ovo i postao podržan od naše službe, sad je deo nje…Zajedno sa njom i medijima drže narod u mržnji prema EU, a državu na lažnom putu u EU… iz trenutne koristi po državu, u ime naroda koji bi isto to na njegovom mestu radio i koji ga podržava u tom licemjerju…Podržava ga i Evropa, misleći da je njegov put u EU iskren…

Zapadni projekata koji prezire zapad i želi mu propast…. Heheh… nije nikakav projekat, sam se izborio za ovo i postao podržan od naše službe, sad je deo nje…Zajedno sa njom i medijima drže narod u mržnji prema EU, a državu na lažnom putu u EU… iz trenutne koristi po državu, u ime naroda koji bi isto to na njegovom mestu radio i koji ga podržava u tom licemjerju…Podržava ga i Evropa, misleći da je njegov put u EU iskren…
Sigurno se izborio sam, pripreman je on jos za vreme Djindjica pa i Milosevica da dodje na vlast.

Desilo se da mu efektivno prepuste bez borbe jer je Đilasu bilo jedino bitno da spreči pojavu konkurencije za mesto šefa opozicije.

Tek kad se bude video Vučićev izbor za narednog predsedničkog kandidata SNS(tj ukoliko bude bio forsiran neko ko bude dovoljno slab da Đilas lično može da komotno pobedi) moći će da se dođe do najinteresantnijih zaključaka. Tj ukoliko Đilas posbedi na predsedničkim izborima pa se ponove one kohabitacije sa izmenjenim ulogama...

Ne verujem da će se Dragan Đilas kandidovati za predsednika.

Vućić je mlađi od Dodika, ali za razliku od njega narušeno mu je zdravlje.

Mislim da je pre par godina, na sajmu vina počeo da gubi kontrolu. Tamo je počeo da se hvali koliko može da popije.

Od tada ne razmišlja šta priča.

Pitanje se nameće sad da li je premijer lutka od Srbijanskog ''gospodara lutaka'' ili može biti neočekivani spasilac Srbije.
Počinjem da imam 1 % nade da može preuzeti nešto izvornog sns-a, jer smo videli da oba i diploma i glumac su tu
daleko otišli u autošovinizam.
Videće se, još je malo rano, bojim se da opozicija naivno ne ''u**eru motku, ali uvek narod ima onu gomnjivu.

primer podanistva, uliznistva, podguznih muva, ili ipak samo najnizeg esalona, sendvicara

„Вучић пореметио свест Србима, то нису успели ни комунисти, ни фашисти, ни Турци“!

„Уместо да се кроз образовање, владавину права, јаке институције некако сузбија и неутрализује, напредњачке власти само подстичу подаништво. Гаје га као усев. Дакле, подаништво није циљ, већ средство за самовлашће, за стварање приче о непогрешивом ‘вођи’.
Jel sad znaš šta znači gašenje domaćih civilnih i investicionih banaka?
To što ti navodiš je samo logična hronološka posledica.
Pa sve da i tebe glasamo... :kafa:

Tema je vucic, tako da se poprilicno dotakao njega, nisam bas odgledao do kraja jos mi fali.
Uglavnom ima kako da kazem cefa za humor definitivno.
A što je za temu uizeo Vučića?
Imaju pismeni sastav u Skupštioni?
Imali mi tako za učiteljicu u školi...

Ne znam, ali čisto sumnajm da bi sklanjanjem Vučića nestali svi problemi malog alavog i nepromišljenog naroda koji je zarad sitnih interesa spreman na svašta.
Recimo, ko je uzeo kredit od banke moraće da ga vrati i da Djilas dodje nekim čudom na vlast.
Dosta naroda je nervozno zbog kredita - uzeli za jedno pa kad su videli pare na kamaru malo zaboravili za šta su uzeli kredit.
Sad to treba da se vrati a posao nije završen.
I onda kreće nervoza.
A nit ga Vučić terao da uzme kredit nit ga banka vukla za rukav.
Reklame za kredit se ne računaju.

Dakle zašto je dotični poslanik uzeo Vučića za temu?
Imaju pismeni sastav u Skupštini?

A što je za temu uizeo Vučića?
Imaju pismeni sastav u Skupštioni?

Ne znam, ali čisto sumnajm da bi sklanjanjem Vučića nestali svi problemi malog alavog i nepromišljenog naroda koji je zarad sitnih interesa spreman na svašta.
Recimo, ko je uzeo kredit od banke moraće da ga vrati i da Djilas dodje nekim čudom na vlast.
Dosta naroda je nervozno zbog kredita - uzeli za jedno pa kad su videli pare na kamaru malo zaboravili za šta su uzeli kredit.
Sad to treba da se vrati a posao nije završen.
I onda kreće nervoza.
A nit ga Vučić terao da uzme kredit nit ga banka vukla za rukav.
Reklame za kredit se ne računaju.

Dakle zašto je dotični poslanik uzeo Vučića za temu?
Imaju pismeni sastav u Skupštini?
Odgledaj emisiju sta da ti kazem, nije samo vucic glavna tema nego pricao je uopsteno vezano za situaciju sta se desava kod nas.

Back