Vučić evo sad javno izjavi da do 2027god, Srbija ispunjava sve prema EU pa tu mora da je i priznanje Kosova

Autorska
Ajmo da Stavimo Vučića na pravo mesto dok nam je vremena.Sada je rekao ono što mi danas ne damo da uradi, pa zar posle ovog vredi braniti njegovo mesto na čelu Srbije?
Vucic treba da se stavi na pravo mesto, a to je zatvor!
ali bez obzira na to, Srbija treba da prizna Kosovo jer je to de facto nezavisna drzava!
koliko god mi okretali glavu na drugu stranu i izmisljali neku svoju paralelnu stvarnost nista se nece promeniti Kosovo ostaje nezavisno. :rtfm:

Srbija ne treba da priznaje nista, nego da uhapsi vucica i ostale i umesto da se daju 900 miliona evra za nacionalni stadion, sa tim parama treba da se otkupe objekti odnosno kuce i stanovi i ponovo nasele nasi ljudi, a kad naselimo nase ljude, onda se prosirimo i na Albaniju.

Ako smo za 15 godina zatvorili 2 od 35 poglavlja, to je oko 6%, dakle ispunićemo sve kriterijume za 250 godina. Naravno, nema sumnje da će i tada na vlasti biti Vučić i da će se hvaliti svojim neverovatnim uspehom ;)

Нису сва поглавља иста.

Вероватно смо затворили два најлакша.

Vucic treba da se stavi na pravo mesto, a to je zatvor!
ali bez obzira na to, Srbija treba da prizna Kosovo jer je to de facto nezavisna drzava!
koliko god mi okretali glavu na drugu stranu i izmisljali neku svoju paralelnu stvarnost nista se nece promeniti Kosovo ostaje nezavisno. :rtfm:
Kosovo je okupirana teritorija, data trenutno Siptarima na upravljanje od strane NATO!

Ako smo za 15 godina zatvorili 2 od 35 poglavlja, to je oko 6%, dakle ispunićemo sve kriterijume za 250 godina. Naravno, nema sumnje da će i tada na vlasti biti Vučić i da će se hvaliti svojim neverovatnim uspehom ;)
plus im isporučili Slobu još na početku

i šta ste očekivali?
pazi, ti na početku bacaš najjači štih...

pa naravno da će te deru celu partiju...

Back