Da li je Vučić genijalan?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 1634454

Srbi su zločinački narod i bombardovanje Srbije je sasvim legitimno i opravdano bez obzira na sve civilne žrtve ( Gerhard Šreder ) :D
Izveo je suočavanje sa proslošću i priznao naše greške. Za to treba hrabrosti. Takodje nam i rešava problem kosova bez narušavanja mira i stabilnosti nam skida taj kamen sa vrata. To poštujem. A trampara koji ga je mećavao na hoklicu će bože zdravlja uskoro u americku zabelu.

Da li je Vucic genijalan?
Da li je Milosevic genijalan?
Da li je Tito genijalan?
Da li je Tadic genijalan?

Nije jahao ovaj narod onaj ko je zurio na voz

Ovo su sve neka deca komunizma...i jedan tata boljsevizma !

Bojim se i da je Vučić isti propalitet, ali sa njim ćemo bar konačno propasti.

Gledaj to vedrije - kao neki nov početak

Ovo su sve neka deca komunizma...i jedan tata boljsevizma !

Bojim se i da je Vučić isti propalitet, ali sa njim ćemo bar konačno propasti.

Gledaj to vedrije - kao neki nov početak
Ne moze Srbija da propadne kad ima obezbedjenje u imovini i novcu...
Tako da sta god radili , tj ne radili , dok ima usta koja trpe, Srbiji ce biti dobro...

Evo meni se cesto desi da neko u moje ime registruje neku uslugu , desavalo mi se da mi osobe u telekomu namerno zablokiraju brojeve da bi ih preuzeli zajedno sa kreditom...
Desavalo se da te prijavljuju na neku uslugu iako ti nisi nista ni znao ni hteo ..
U vreme korone se desavalo da su mi inicirali zahteve za debitnim karticama koje sam ranije imao....bez da je iko zvao telefonom i dobio saglasnost, mnogo stvari se radi kao Andrejeva izgubljena licna karta samo bez znanja malog coveka..

Npr sad su mi registrovana dva prepaid broja kod razlicitih operatera, bez mog znanja i odlaska u poslovnice i pokazivanja dokumenata....jer neko ima proviziju za takve stvari pa ako moze da poveze, onda sto ne bi , ta logika..
A to je Srpska logika...koja je teska muljaza..

Tako radi i krkobabic, pa umesto 100 kuca na selu , on proknjizi 510 kuca na selu do nove godine...sav visak je po 10 000e , pa ti vidi...

Samo sto sve ljudi zna za jadac i vise niko nikom ne ukazuje na kriminal..
Kad se dzepari u autobusu , svi mirno gledaju kako dzeparos dzepari zrtvu..
Kad siluje neko nekog , svi gledaju sa terase..
Kad ulazi u tudji stan kroz prozor, nece ljudi da se mesaju..
Kad nekog uhvati kap ili infarkt, jedino budala kao ja koji nema kredita na telefonu zove hitnu , dok njih 100 ima svoja posla...dok ja imam zakazan sastanak poslovni i naravno zakasnim na njega, i ne veruju mi , ali nema veze, odluke koje donosis ne donosis zbog toga da bi ti verovali...inace ces uskoro postati kao i svi drugi , vise ces misliti u sta drugi veruju nego u to sta zelis da doneses kao odluku..

Poslednja izmena:
I bi Vucic.jpg

Trenutno Vučkova mašinerija brani srpske interese u Savetu Bezbednosti!
Francuska de facto podržala Srbiju i pozvala kosovo da obezbedi prava Srbima i uvede ZSO.

1730319441449.png

Đurić mnogo bolje govori engleski od kosovarke i potopio je njenu patetičnu izjavu.
Rekao da je potomak porodice koja je stradala u Holokaustu.

1730319805132.png

Ona je iz neke Zemlje Donike hahaha

Poslednja izmena:
Trenutno Vučkova mašinerija brani srpske interese u Savetu Bezbednosti!
Francuska de facto podržala Srbiju i pozvala kosovo da obezbedi prava Srbima i uvede ZSO.

Pogledajte prilog 1634644

Đurić mnogo bolje govori engleski od kosovarke i potopio je njenu patetičnu izjavu.
Ma jok ..Dali sve za ništa pa se sad uhvatili za ZSU .Namagarceni ko jos sta daje bez da nesto dibije ...Radikali brane Srbe 😅 ..Nece tu ostati ni jedan Srbin

Autorska

Naime pošto se po forumu od manjine baca drvlje i kamenje na Predsednika želim da ovde pokažemo koliko je taj nadčovek sposoban i da odbacimo zlonamerne napade na onoga kojim treba da se ponosimo.
Није он "генијалан"; само је довољно интелигентан и схвата игру, коју је принуђен да игра,
Греши; али је савладао сујету довољно да то и призна понекад; искусан је, дуго је у политици, лојалан је Србији, жели да остане забележен као неко ко је оставио добар траг, а више и није тако тешко схватити ко нам жели добро, ко не, и ствар је личног поштења признати му то или га нападати.
Велика му је грешка то што покушава да се "допадне" свима; то је немогуће, у сукобу потпуно супротстављених интереса.

Back