Ovo su sve neka deca komunizma...i jedan tata boljsevizma !
Bojim se i da je Vučić isti propalitet, ali sa njim ćemo bar konačno propasti.
Gledaj to vedrije - kao neki nov početak
Ne moze Srbija da propadne kad ima obezbedjenje u imovini i novcu...
Tako da sta god radili , tj ne radili , dok ima usta koja trpe, Srbiji ce biti dobro...
Evo meni se cesto desi da neko u moje ime registruje neku uslugu , desavalo mi se da mi osobe u telekomu namerno zablokiraju brojeve da bi ih preuzeli zajedno sa kreditom...
Desavalo se da te prijavljuju na neku uslugu iako ti nisi nista ni znao ni hteo ..
U vreme korone se desavalo da su mi inicirali zahteve za debitnim karticama koje sam ranije imao....bez da je iko zvao telefonom i dobio saglasnost, mnogo stvari se radi kao Andrejeva izgubljena licna karta samo bez znanja malog coveka..
Npr sad su mi registrovana dva prepaid broja kod razlicitih operatera, bez mog znanja i odlaska u poslovnice i pokazivanja dokumenata....jer neko ima proviziju za takve stvari pa ako moze da poveze, onda sto ne bi , ta logika..
A to je Srpska logika...koja je teska muljaza..
Tako radi i krkobabic, pa umesto 100 kuca na selu , on proknjizi 510 kuca na selu do nove godine...sav visak je po 10 000e , pa ti vidi...
Samo sto sve ljudi zna za jadac i vise niko nikom ne ukazuje na kriminal..
Kad se dzepari u autobusu , svi mirno gledaju kako dzeparos dzepari zrtvu..
Kad siluje neko nekog , svi gledaju sa terase..
Kad ulazi u tudji stan kroz prozor, nece ljudi da se mesaju..
Kad nekog uhvati kap ili infarkt, jedino budala kao ja koji nema kredita na telefonu zove hitnu , dok njih 100 ima svoja posla...dok ja imam zakazan sastanak poslovni i naravno zakasnim na njega, i ne veruju mi , ali nema veze, odluke koje donosis ne donosis zbog toga da bi ti verovali...inace ces uskoro postati kao i svi drugi , vise ces misliti u sta drugi veruju nego u to sta zelis da doneses kao odluku..