- Poruka
- 128.787
imas temu o tomeKakav auto vozite..?
nemojmo spamovati ovu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas temu o tomeKakav auto vozite..?
Ja sam pogriješio žena je bila u pitanjuPa dobro ako ćemo pošteno 63 godine nisu nešto puno a 107 godina već i jeste.. to baš ne verujem ali moguće
turboKakav auto vozite..?
PlaviKakav auto vozite..?
Dobro dobroimas temu o tome
nemojmo spamovati ovu
Da, mislim da testovi neće biti problem ali mi vožnja deluje užasno komplikovano
eh sta ti je diplomirani vozacNe brini, nije. Stvar je rutine. Ok ima i do tvoje koordinacije pokreta (osim ako nećeš da posle voziš automatik) i percepcije prostora, ali se sve da naučiti.
Ja sam položila sa 18 godina i nisam vozila dok auto nije bio pod moranje, a tada sam imala 41 godinu. Uzimala sam desetak dodatnih časova, mada sam "provozala" posle 5. Kad sam kupila auto trebalo mi je malo da se snađem, sad vozim gde god hoću, pri tom posao mi je takav da putujem ozbiljne distance.
Brao..Ne brini, nije. Stvar je rutine. Ok ima i do tvoje koordinacije pokreta (osim ako nećeš da posle voziš automatik) i percepcije prostora, ali se sve da naučiti.
Ja sam položila sa 18 godina i nisam vozila dok auto nije bio pod moranje, a tada sam imala 41 godinu. Uzimala sam desetak dodatnih časova, mada sam "provozala" posle 5. Kad sam kupila auto trebalo mi je malo da se snađem, sad vozim gde god hoću, pri tom posao mi je takav da putujem ozbiljne distance.
Nikad nije kasno, a iz kog puta ćeš proći najviše zavisi od tebe, a malo i od instruktora, sreće i tako tih stvari.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
zasto bi bilo kasno, Voznja nije teska stvarDa li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Možda i od dekoltea..Nikad nije kasno, a iz kog puta ćeš proći najviše zavisi od tebe, a malo i od instruktora, sreće i tako tih stvari.
Tako je.Nikad nije kasno, a iz kog puta ćeš proći najviše zavisi od tebe, a malo i od instruktora, sreće i tako tih stvari.
Upoznala sam prošle nedelje ženu koja ima 58, kaže planira da upiše vožnju. Nego sam ja sada u rebusu dal da polažem u Bg ili da čekam da polažem u Nemačkoj. Ovde je jeftinije ali mi auto treba za tamo.Kakve veze imaju godine sa polaganjem vozačkog ispita. 35 godina su nikakve godine, ja kad sam polagao u autoškoli su rekli da je bila neka žena koja je sa 63 položila. U SAD-u je bio deda koji je položio u 107. godini. Ako neko ima volje to se riješi bez problema
U Americi je malo drugačije, ne moraš da obučavaš u školi, može bilo koji iskusan vozač da ti bude instruktor. Ali mislim da se polaganje obnavlja posle nekog vremena, nek me ispravi neko ako grešim.Ja sam pogriješio žena je bila u pitanju
Hilda Stewart, žena iz Sjedinjenih Američkih Država, postala je najstarija osoba koja je položila vozački ispit sa 107 godina. Hilda je obavila vozački ispit 2019. godine u državi Ohio, a njena priča je postala poznata jer je sa tom godinom postavila neverovatan rekord.
Ona je bila u odličnom zdravlju i nakon što je položila ispit, izjavila je da je vožnja bila deo njenog života i da je uvek bila nezavisna žena koja voli da vozi. Hilda Stewart je postala simbol vitalnosti i nezavisnosti u starijim godinama.
Dakle, sa 107 godina, Hilda Stewart trenutno drži rekord kao najstarija osoba koja je položila vozački
Da li ti tamo priznaju vozačku odavde? Možda je bolje onda tamo da se navikneš na njihova pravila.Upoznala sam prošle nedelje ženu koja ima 58, kaže planira da upiše vožnju. Nego sam ja sada u rebusu dal da polažem u Bg ili da čekam da polažem u Nemačkoj. Ovde je jeftinije ali mi auto treba za tamo.
Ma kakva veza, moja ćerka je položila iz prve bez ikakve veze, mada je recimo ja ne bih pustio.Na netu imaju testovi to se lako nauci,ako nemas vezu nista ti ne znaci i da si sumaher ako obaraju oborice te
Ni ja sebe ne bi pustio, sad kada se sjetim kako sam u početku vozio.mada je recimo ja ne bih pustio.
Priznaje se, to nije problem. Samo moraš da zameniš u roku od 6 meseci (ja mislim) i košta nešto smešno, tipa 30 evra.Da li ti tamo priznaju vozačku odavde? Možda je bolje onda tamo da se navikneš na njihova pravila.
Obavezno polaži u Srbiji onda.Priznaje se, to nije problem. Samo moraš da zameniš u roku od 6 meseci (ja mislim) i košta nešto smešno, tipa 30 evra.
Vozački tamo je više od 2 hiljade.
Kao sto rekoh kako se digne panduruMa kakva veza, moja ćerka je položila iz prve bez ikakve veze, mada je recimo ja ne bih pustio.
Koji pandur?Kao sto rekoh kako se digne panduru
Upoznala sam prošle nedelje ženu koja ima 58, kaže planira da upiše vožnju. Nego sam ja sada u rebusu dal da polažem u Bg ili da čekam da polažem u Nemačkoj. Ovde je jeftinije ali mi auto treba za tamo.
AhaKoji pandur?
Pa to je u Jugi bilo da pandur sjedi u autu, danas budu samo instruktor i ispitivač.
Treći ili četvrti put budu još neka dodatna dvojica ispitivača, kao neka komisija.
Ili u Srbiji još i danas bude pandur u autu?
Polagao sam prije ulaska u EU, nije bilo nikakvog pandura.
Što aha?
Aha pandurŠto aha?
Polagao sam početkom 2000. ili 2001. godine, ne znam više točno, imao sam nepunih 20 ili nepunih 21 godinu, nikakvog pandura u autu nije bilo.
Još mi je instruktor pričao te priče o milicionerima, da se polagalo u pretrpanom fići, pa je kandidat uvijek morao jače stisnuti gas, zato što su iza sjedila dva vepra.