Vozački ispit

Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Nije kasno. Voznja se stjece praksom. Sta vise vozis to ti bolje ide.

Da, mislim da testovi neće biti problem ali mi vožnja deluje užasno komplikovano
Za pocetak neka ti susjed posudi traktor pa se vjezbaj :mrgreen:

Ja spadam u onih valjda 10% koji to rade.
Poznanica je izjavila da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj parkiranja u rikverc, a zapravo je ispravno.
secam se kad sam jednom parkirao u napred a tokom veceri su se automobili parkirali paraleleno po sredini puta (mislim da znas o cemu pricam) nisam imao prostora da izadjem u nazad i morao sam u napred preko travnate povrsine da izadjem..od tad iskljucivo parkiram u rikverc.

Evo rešenja
Screenshot_20241116-140025-857.png

nemoj da udaris :rotf:
Нисам досад, али то споро радим па видим да ми спомињу све по списку. Али искулирам. Прошле године сам прешао преко ивичњака,банкине и ауто заглавио, пао картер на неки камен. Јбг..

Da.. moguće mada ne sećam se ...kod mene je bila jedna osoba sa mnom u autu, u civilu ali ne znam stvarno da li je to bio neki policajac ili ne znam ti ni ja
ne moze instruktor da odlucuje da li si prosao ili ne
mora saobracajac.
i kad polazes za motor saobracajac sedi u autu koji ide ispred tebe i prati ti voznju.
mora saobracajac da bude prisutan.

Нисам досад, али то споро радим па видим да ми спомињу све по списку. Али искулирам. Прошле године сам прешао преко ивичњака,банкине и ауто заглавио, пао картер на неки камен. Јбг..
ja recimo kad idem u nazad volim da sporo idem i kad osetim da sam gumama udario u granicnik otpustim gas da se pomerim malo napred i tu stanem.

Kakve veze imaju godine sa polaganjem vozačkog ispita. 35 godina su nikakve godine, ja kad sam polagao u autoškoli su rekli da je bila neka žena koja je sa 63 položila. U SAD-u je bio deda koji je položio u 107. godini. Ako neko ima volje to se riješi bez problema

Kakve veze imaju godine sa polaganjem vozačkog ispita. 35 godina su nikakve godine, ja kad sam polagao u autoškoli su rekli da je bila neka žena koja je sa 63 položila. U SAD-u je bio deda koji je položio u 107. godini. Ako neko ima volje to se riješi bez problema
Pa dobro ako ćemo pošteno 63 godine nisu nešto puno a 107 godina već i jeste.. to baš ne verujem ali moguće

Back