Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.693
To koliko je dobro i nije.Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu nečega
Previše se ljudi opuste i uljuljaju u sigurnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To koliko je dobro i nije.Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu nečega
Naravno da nije kasno i uopšte nije problem polagati vozački ili voziti sa bilo koliko godina.. samo ravno, kad imaš znak stop staneš kada skrećeš daš žmigavac imaš tri pedale obično , kvačilo kočnicu i gas kod manuelaca,nekada možda Samo dve papučice u automatskim menjačima samo kočnicu i gas a po novom u ovim električnim autima imaš samo jednu pa papučicu to ti je gas kad pritisneš kad pustiš ono ko koči.. budi skoncentrisana na vožnju prati mrtvi ugao levo desno drš se čvrsto za volan i piči..Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
ne kapiram te probleme oko parkiranja.Moja majka je sa 32 polagala, godinama je brat izlazio iz kuće da joj uparkira auto--bio klinac tad ,u osnovnoj školi![]()
parking senzoriImaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu nečega
Isto i moja majka. Mislim išle smo mi zajedno na more u njenom krš juguMoja stara je u gradu naučila voziti napamet, ali samo je stavi u drugi grad i ajme meni.
Ma čak ni to, pričala mi je kako je nedavno lik blicao kada je u kružni ušla u lijevu stranu.
Znači događaju joj se stvari za rubriku "vjerovali ili ne".
Mene iskreno čudi da još nije imala ozbiljan sudar.
Нема то много везе. Ово се учи кроз праксу и ништа више.Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu nečega
Ispred kuće nije umela da se uparkira par godina. Sad je naučilane kapiram te probleme oko parkiranja.
ako imas problem nadji neki parking koji nije prometan i vezbaj pola dana.
Ja sam tako naučio bočno, zato što se u moje vrijeme još nije tražilo.ne kapiram te probleme oko parkiranja.
ako imas problem nadji neki parking koji nije prometan i vezbaj pola dana.
Imaš i onu foru na namotavanje, tako sam ja u početku.Ispred kuće nije umela da se uparkira par godina. Sad je naučila![]()
Ne. Zašto bi to bilo kasno?Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
A haznaci ti si taze vozac tek godunu dve dana![]()
Ne znam šta je toImaš i onu foru na namotavanje, tako sam ja u početku.
![]()
Bogami ne znam ni ja vozim auto već 100 godina..Ne znam šta je to![]()
Od svega samo sam u tome loše - bočno parkiranje. Teoretski držim u malom prstu ali praksa slabo. Može ako imam malo više mesta ali knap - pa, da morala bih da nađem neko mesto bez gužve pa da vežbam.Ja sam tako naučio bočno, zato što se u moje vrijeme još nije tražilo.
Pogledao YT tutorial i polako vježbao kad god se ukazala prilika.
Parking senzori su olaksanje i za zenu je bolje da ih ima,inace nemaju ih samo nova kola.. meni je zao sto ih nemam i napredTo koliko je dobro i nije.
Previše se ljudi opuste i uljuljaju u sigurnost.
Ne opterećuj se.Ne znam šta je to![]()
i jos bocno na nizbrdici pod rucnomOd svega samo sam u tome loše - bočno parkiranje. Teoretski držim u malom prstu ali praksa slabo. Može ako imam malo više mesta ali knap - pa, da morala bih da nađem neko mesto bez gužve pa da vežbam.
Umjesto da parkiraš dok voziš, zaustaviš auto, namotaš volan do kraja, ubaciš u rikverc i stisneš gas.Ne znam šta je to![]()
Ručnu koristim samo kao parking kočnicu. Ja to ne upotrebljavam kada vozim uzbrdo - nizbrdo.i jos bocno na nizbrdici pod rucnom![]()
Vozačev oksimoron i hipsterov dobar drugar tvrdi... Juri polakoOd svega samo sam u tome loše - bočno parkiranje. Teoretski držim u malom prstu ali praksa slabo. Može ako imam malo više mesta ali knap - pa, da morala bih da nađem neko mesto bez gužve pa da vežbam.
Ja sam uvijek vježbao kraj lokalnog Konzuma, mali je i ima bočna parkirališta.Od svega samo sam u tome loše - bočno parkiranje. Teoretski držim u malom prstu ali praksa slabo. Može ako imam malo više mesta ali knap - pa, da morala bih da nađem neko mesto bez gužve pa da vežbam.
Ma koj'će ti bre ta elektronika.. to je izmišljeno samo da se kvari.. ideš na osećaj ili dok ne čuješ ono blago "tup", i onda znaš da si stala ..nema daljeParking senzori su olaksanje i za zenu je bolje da ih ima,inace nemaju ih samo nova kola.. meni je zao sto ih nemam i napred![]()
AhahahahahajajSavet 2 - Kada čuješ da ti u kolima nešto lupa i škripi, pojačaj muziku - ništa se ne čuje