Vozački ispit

Onda sam vozila po begeu sa tadašnjim dečkom njegov auto, vozili smo nonstop, terao me je da idem po uzbrdicama, po gužvama, kružnim tokovima, par puta se drao na mene, sve kako treba. Malo sam ga čuknula par puta. Prvo vozila star auto, posle kupila nov, i tako.

Joj da, našao je neku uzbrdicu tipa 40 stepeni ako nema... negde kod Rakovice. I ajd gore, pa dole, pa gor pa dole... preznojavala sam se. Mislila sam da će se auto prevrnuti koliko je strmo. Ali sam preživela :). Generalno, volim spartansko vaspitavanje, mora čovek da očvrsne da bi dobro vozio.

Onda sam vozila po begeu sa tadašnjim dečkom njegov auto, vozili smo nonstop, terao me je da idem po uzbrdicama, po gužvama, kružnim tokovima, par puta se drao na mene, sve kako treba. Malo sam ga čuknula par puta. Prvo vozila star auto, posle kupila nov, i tako.
cuknula njegov ili svoj auto? :mrgreen:

Joj da, našao je neku uzbrdicu tipa 40 stepeni ako nema... negde kod Rakovice. I ajd gore, pa dole, pa gor pa dole... preznojavala sam se. Mislila sam da će se auto prevrnuti koliko je strmo. Ali sam preživela :). Generalno, volim spartansko vaspitavanje, mora čovek da očvrsne da bi dobro vozio.
volis ti cvrstu ruku :mrgreen:

volis ti cvrstu ruku :mrgreen:

Volim nešto drugo. Volim da neko ne bude prema meni nežan kada su bitne stvari u pitanju, kakvo je učenje. Tu smo se slagali.
I ja sam stroga. Ali zato... posle , mislim sad kad vozim našu decu, on ne brine za njih. Jer sam dobro naučila.

U vatru, pa iz vatre ili neko pukne ili postane odličan. A ja baš nisam neko ko puca i ko se povlači.

Никад није касно, познајем доста жена које су и доста касније полагале возачки испит. Вожња није никаква посебна вештина, свако може да научи да вози, питање је потребе. Моја мајка је одувек возила, ја сам још у средњој школи почела са возачким, а предуго нисам излазила из аута, сад уживам да ме други возе, још када је вешт возач :zaljubljena:

Е да, имам пријатељицу, која је стално кмечала да ја идем код ње јер ја возим, дојадило ми је то пребацивање као да сам ја крива што она не вози и малтретирала сам је док није уплатила возачки, положила, муж јој чак купио ауто и никад га није упалила. Једноставно није хтела да вози.
Ето, сад се сетих..каква глупост.

Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu neče
Za tebe,kao apsolutnu početnicu,parking senzori će ti samo odmoći.
Prvo što pišti na najmanju sitnicu,pa nemaš osećaj koliko si daleko od udara,a drugo što ti daju lažan osećaj sigurnosti,pa kad sedneš u auto,koji ih nema...
Nije kasno polagati sa 35 godina.Samo je stvar da budeš psihički jaka,da ne dozvoliš da te strah pojede i blokira.

Nedaj bože da moraju kroz kružni tok :lol:
kruzni tokovi su laganica..ja ih obozavam jer uvek proletim kroz njih.

jedino ne volim onaj na autokomandi jer ne znam iz kog smera mi moze naleteti tramvaj..prosto ne prati prirodni tok saobracaja.
na slaviji se tramvaj uliva kao i saobracaj ali na autokomandi sece po sredini i moras da pazis i levu i desnu stranu..uzas.

bas zbog ovakvog razmisljanja i imamo toliki problem u saobracaju i toliko likova koji ocajno voze a misle da su sumaheri.
Ајао, не паметуј. Свако може да научи да управља аутомобилом, полуписмени, чак и људи са инвалидитетом, није никакава посебна вештина возити, понављам.
То како ће се неко понашати у саобраћају је еквивалент томе како се понаша генерално у друштву. Поштовање прописа, других учесника у саобраћају зависи од особе а не од вештине у управљању возилом.

IMG_0871.jpeg

Iz prve sam položila i test i vožnju.

toliko, morala sam malo da se pohvalim
Iz prve, u istom danu, testove i voznju za B kategoriju, i testove za A kategoriju, a obore me na voznji za A kategoriju, sa recima "mnogo ti je sve za jedan dan", iako sam perfekrno odvezao.

Moj otac ga je nokautirao, a moja majka je te večeri bila dežurni stomatolog pa mu je ona nameštala vilicu 😂

Naravno, na sledecem polaganju sam polozio :D

Back