- Poruka
- 125.243
period septembat - novembar voznjaZavisi i kad si učio. Ja sam celu obuku prošao usred zime u Fići koji definitivno nije bio poznat po dobrom grejanju, a na tom školskom ni takvo nije radilo.
polagao sam po snegu u decembru.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
period septembat - novembar voznjaZavisi i kad si učio. Ja sam celu obuku prošao usred zime u Fići koji definitivno nije bio poznat po dobrom grejanju, a na tom školskom ni takvo nije radilo.
cuknula njegov ili svoj auto?Onda sam vozila po begeu sa tadašnjim dečkom njegov auto, vozili smo nonstop, terao me je da idem po uzbrdicama, po gužvama, kružnim tokovima, par puta se drao na mene, sve kako treba. Malo sam ga čuknula par puta. Prvo vozila star auto, posle kupila nov, i tako.
volis ti cvrstu rukuJoj da, našao je neku uzbrdicu tipa 40 stepeni ako nema... negde kod Rakovice. I ajd gore, pa dole, pa gor pa dole... preznojavala sam se. Mislila sam da će se auto prevrnuti koliko je strmo. Ali sam preživela . Generalno, volim spartansko vaspitavanje, mora čovek da očvrsne da bi dobro vozio.
njegov dabome. I on je bio star.cuknula njegov ili svoj auto?
volis ti cvrstu ruku
bas zbog ovakvog razmisljanja i imamo toliki problem u saobracaju i toliko likova koji ocajno voze a misle da su sumaheri.. Вожња није никаква посебна вештина,
decko ili auto?njegov dabome. I on je bio star.
bas zbog ovakvog razmisljanja i imamo toliki problem u saobracaju i toliko likova koji ocajno voze a misle da su sumaheri.
Za tebe,kao apsolutnu početnicu,parking senzori će ti samo odmoći.Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu neče
kruzni tokovi su laganica..ja ih obozavam jer uvek proletim kroz njih.Nedaj bože da moraju kroz kružni tok
Ајао, не паметуј. Свако може да научи да управља аутомобилом, полуписмени, чак и људи са инвалидитетом, није никакава посебна вештина возити, понављам.bas zbog ovakvog razmisljanja i imamo toliki problem u saobracaju i toliko likova koji ocajno voze a misle da su sumaheri.
Средња ГСП.Ja sam u tim godinama polagao za kamion i isao u klupu,nije lose podsetiti se malo samo sto je kostalo 1500€
Iz prve, u istom danu, testove i voznju za B kategoriju, i testove za A kategoriju, a obore me na voznji za A kategoriju, sa recima "mnogo ti je sve za jedan dan", iako sam perfekrno odvezao.Iz prve sam položila i test i vožnju.
toliko, morala sam malo da se pohvalim
Slobodni građani.Бијете полицију... Шта сте ви?