крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.800
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni ja ne tučem poštene inspektore, samo bitange koje se qrče.Ма да...
Што ја не тучем полицију?
Tačno tako i ako pada kiša treba upaliti brisače a ako je mrak treba paliti faroveparkiranje u rikverc i jeste bolje jer automobili imaju prednju vucu i zato bolje manevarske sposobnosti kad idu u nazad.
i mngo lakse izlaze iz parkinga u napred.
svetla se po zakonu o saobracaju pale cim ukljucis automobil.Tačno tako i ako pada kiša treba upaliti brisače a ako je mrak treba paliti farove
Dobro, sad uglavnom imaju ta dnevna koja ne možeš ni da isključiš.svetla se po zakonu o saobracaju pale cim ukljucis automobil.
ne znas ni najprostija pravila.
Moj deda je polagao sa 50+ godina i vozio do skoro 100 godinaDa li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
jel ima nekog u tvojoj porodici da ne baronise?Moj deda je polagao sa 50+ godina i vozio do skoro 100 godina
Netacno, opet baronisesZašto ti je to čudno? U evropskoj uniji nema lekarskog pregleda voziš dok se ne skrljaš i sam odustaneš ako nemaš love to da finansiraš.
Sam sebi si objasnio da si glup pa si u produžetku doktorirao i magistriraoNetacno, opet baronises
Prvo, svaka clanica EU implementira te stvari ponaosob
Drugo, u vecini postoji obavexan lekarski, a u onima gde nema, moze bilo koji lekar da ti naredi da odes na lekarski za voznju.
Takodje, mnogi lekari su duzni, po protokolu, da kada primete da je neko star, senilan, ili ima neke druge znake koji ukazuju da nije bas kadar da vozi, da ga posalju na specijalizovani pregled.
Dakle....
Vidi da polazes u Pancevu, ravnica, mnogo lakse neko u BG gde obavezno kreces pod rucnom.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Ти имаш заштиту. Ја ако бих некога ударио, за то бих морао да одговарам пред судијом.Pa ni ja ne tučem poštene inspektore, samo bitange koje se qrče.
Zastita je sto ta bitanga zna koliko je pokvarena, i da ako i on stane pred sudiju ostatak zivota ce da provere iza resetaka.Ти имаш заштиту. Ја ако бих некога ударио, за то бих морао да одговарам пред судијом.
Добро.Zastita je sto ta bitanga zna koliko je pokvarena, i da ako i on stane pred sudiju ostatak zivota ce da provere iza resetaka.
Zato se i ucutao nakon sto je dobio batine.