Vozački ispit

Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
naravno da nije kasno. i ja sam polagao sa nekih 30 kad sam planirao da kupim auto.
gloopo je polagati sa 18..20 i ne voziti godinama.

najbolja varijanta je iz skole odmah sesti za volan.. ja sam kupio auto 10 dana posto sam polozio.

sto se tice samog padanja i prolazenja zavisi od tebe a ne godina
kao streber testove sam polozio iz prvog,
voznju iz drugog pokusaja

odlicno je sto ne znas da vozis jer ces onda voziti skolski.. oni koji znaju da voze cesce padaju jer voze po navici a oni traze da se vozi skolski...to ti je cak prednost sto ne znas da vozis.... samo hrabro bez straha i super ces proci.

Da, mislim da testovi neće biti problem ali mi vožnja deluje užasno komplikovano
ma jok..imas instruktora, odradis 40 casova sa njim, sve dodje na svoje i klikne.

samo ga slusaj sta ti prica ma koliko ti bilo gloopo i bezveze.
secam se kad sam svojevremeno usred voznje zaustavio auto sa strane da se svadjam sa ovim mojim koliko me je nervirao :mrgreen:
ali je covek bio potpuno u pravu i sad sam mu zahvalan sto me je toliko driblao ali tad me je uzasno nervirao.
imas ljude koji se plase posle sami da voze bez instruktora pored, ja sam jedva cekao da mi se skloni :mrgreen:

Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Није касно. Ја сам полагао са 17. тестови и вожња из прве. Мада у пракси још муку мучим паралелно паркирање у рикверц. Срећно.

Naravno da nije kasno.

Koliko će ti puta trebati dok ne položiš? To uopšte nije važno. Bolje da te obore zbog neznanja ili nedostatka spretnosti nego takva da izađeš na ulicu u četvorotočkašu. Kada dobiješ dozvolu najvažnije je da je ona opravdana.
I odmah za volan.

Sada razmišljam - da, i ja sam imala... mislim 34 kada sam položila i to tako što me je suprug samo uveo u autoškolu i rekao - A sada vožnja!
Čim sam položila terao me je da vozim: "Hajde ti, popio sam pivo... hajde ti od Beograd do Paraćina, a dalje ću ja... hajde ti ja moram da telefoniram u kolima..."
Samo praksa i ništa više.

Moja majka je sa 32 polagala, godinama je brat izlazio iz kuće da joj uparkira auto--bio klinac tad ,u osnovnoj školi 😄
Moja stara je u gradu naučila voziti napamet, ali samo je stavi u drugi grad i ajme meni.
Ma čak ni to, pričala mi je kako je nedavno lik blicao kada je u kružni ušla u lijevu stranu.
Znači događaju joj se stvari za rubriku "vjerovali ili ne".

🤣

Mene iskreno čudi da još nije imala ozbiljan sudar.

Back