adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.377
Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije kasno.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
naravno da nije kasno. i ja sam polagao sa nekih 30 kad sam planirao da kupim auto.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
zasto bi bilo kasno? polazu ljudi i kasnije.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Zašto bi bilo kasno?Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Da, mislim da testovi neće biti problem ali mi vožnja deluje užasno komplikovanosto se tice samog padanja i prolazenja zavisi od tebe a ne godina
kao streber testove sam polozio iz prvog,
voznju iz drugog pokusaja
Na netu imaju testovi to se lako nauci,ako nemas vezu nista ti ne znaci i da si sumaher ako obaraju oborice teDa li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Ovo.odlicno je sto ne znas da vozis jer ces onda voziti skolski.. oni koji znaju da voze cesce padaju jer voze po navici a oni traze da se vozi skolski...to ti je cak prednost sto ne znas da vozis.... samo hrabro bez straha i super ces proci.
Očekujem da ću biti katastrofa u startu, jasno mi je da je vožnja stvar prakse.Zašto bi bilo kasno?
Može biti da ne okineš nijednom.
Položio sam i pismeni i vožnju iz prve, a prvih godinu dana bio sam katastrofalan vozač.
Nemam vezu, kapiram da moraju bar jednom da oboreNa netu imaju testovi to se lako nauci,ako nemas vezu nista ti ne znaci i da si sumaher ako obaraju oborice te
Obe ruke na volanu i sličnoOvo.
Da sada moram polagati, nije isključeno da bi zveknuo.
To ti ovisi od osobe do osobe, neki pohvataju brzo, neki sporije poput mene, neki nikada, poput moje matere.Očekujem da ću biti katastrofa u startu, jasno mi je da je vožnja stvar prakse.
ma jok..imas instruktora, odradis 40 casova sa njim, sve dodje na svoje i klikne.Da, mislim da testovi neće biti problem ali mi vožnja deluje užasno komplikovano
Није касно. Ја сам полагао са 17. тестови и вожња из прве. Мада у пракси још муку мучим паралелно паркирање у рикверц. Срећно.Da li je kasno polagati sa 35? Kolko puta ću da okinem vožnju, da se spremim? Ne znam da vozim uopšte, ne samo da nemam dozvolu.
Eto... i već sam pao.Obe ruke na volanu i slično
aj ne lupaj.Na netu imaju testovi to se lako nauci,ako nemas vezu nista ti ne znaci i da si sumaher ako obaraju oborice te
Ja sam iz prvog polozio zato sto sam bio ostar i siguran i zajebavo instruktora da mu je auto krs koji mi se ugasio na izbrdici,za kamion sam iz treceg puta jer nalaze uvek nesto lopoviNemam vezu, kapiram da moraju bar jednom da obore
Moja majka je sa 32 polagala, godinama je brat izlazio iz kuće da joj uparkira auto--bio klinac tad ,u osnovnoj školiTo ti ovisi od osobe do osobe, neki pohvataju brzo, neki sporije poput mene, neki nikada, poput moje matere.
Imaju sad ovi novi auti što pište kad si blizu nečegaпаралелно паркирање у рикверц.
o da..jos ako auto ima i naslon za ruku.. odo ja na drugo polaganjeEto... i već sam pao.
Vidiš, uopće mi nije palo na pamet.
Moja stara je u gradu naučila voziti napamet, ali samo je stavi u drugi grad i ajme meni.Moja majka je sa 32 polagala, godinama je brat izlazio iz kuće da joj uparkira auto--bio klinac tad ,u osnovnoj školi
znaci ti si taze vozac tek godunu dve danaSada razmišljam - da, i ja sam imala... mislim 34 kada sam položila