esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
ne puse te fore
cula sam da se pusi mnogo stvari ali fore :shock:

cula sam da se pusi mnogo stvari ali fore :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kučka:.......
kučka:Odlican primer kako te dve reci ne treba koristiti u situacijama kada:
- ne osecas tako
- ne mislis tako
- nije ni vreme ni mesto
- i ne zezati se sa njima
Pre svega to su dve reci koje su vrhunac kod upoznavanja dve osobe koje su resili da predju u ozbiljnu vezu,sto znaci vrhunac emocija to dvoje.Obicno se te dve reci pretvore u obican izgovor ali kad se prvi put izgovore osobi do koje Ti je stalo to je onda stvarno nesto sto predstavlja vec navedni vrhunac.E sad nekome je potrebno u vezi da to cuje stalno narocito kad su u pitanju zene koje traze stalnu paznju i osecanje da su voljene mada ima to i kod manje populacije muskaraca ali je to retkost.doduse meni puno znaci kad mi osoba suprotnog pola kaze te dve reci jer znam da tako stvarno misli a i ja kad sam sa njom setim se da joj to kazem uvek kad su neki vazni dogadjaji u pitanju mada se trudim da ih previse ne izgovaram jer izgube smisao.Nikad nisam manipulisao sa te dve tako vazne reci jer ipak to bi bio greh prema osobi ako bi se manipulisalo sa recima koje ipak znace najvisi stadijum emocionalnog stanja jednog coveka ili zene,pozdrav Vladimirkučka:Znamo sta znaci rec VOLIM TE
Ali koliko Vama ona znaci?
Da li je lako izgovarate i koliko iskreno?
Koliko cesto ocekujeta da Vam je on/ona kaze?
Da li manipulisete tom reci?
kučka:Na kraju ces poceti sam da verujes u to sto kazes vise puta sto znaci da ces izmanipulisati sam sebe a to nije poenta ;-)

BlackHawk:Ako vec ne manipulises kada kazes VOLIM TE, nego to kazes iskreno, dovodis sebe u situaciju da onaj kome si to rekao manipulise tobom....
Zato oprezno!!!!
?:meni to bojan stalno govori!
esperanca137:volim te - steta sto ne dolazi na ljis pa ne moze da vidi![]()
kučka:Zasto da dodje na ljis.? Reci mu kada ste zajedno, reci mu u jednom trenutku ako tako zaista i osecas.Ljubav je kao ptica. Ne voli da je u kavezu vec da slobodno poleti.![]()
:-|esperanca137:on slobodno leti :???: neka i treba:-|

__________________________________________________________________________kučka:Reci Volim te mogu se kao jedan od nacina iskazivanja svoje ljubavi il naklonosti uputiti naprimer: Majci,Ocu, detetu,bliskom prijatelju, sestri, bratu,pa i forumaskom frendu.I to je jako lepo. Postavljajuci ovaj post mislila sam samo na bliski odnos muskarca i zene.;-)