VOLIM TE... samo rec ili..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znamo sta znaci rec VOLIM TE

Samo mala ispravka: dve reči. :lol:

Ali koliko Vama ona znaci?

Znači... Naravno da znači... Ne znam koliko... Prija mi kada to čujem od nje.

Da li je lako izgovarate i koliko iskreno?

Ne izgovaram je lako. Samo onim osobama za koje stvarno mislim da ih zaslužuju.

Koliko cesto ocekujeta da Vam je on/ona kaze?

Nije neophodno, ali prija kad čujem.

Da li manipulisete tom reci?

Ne. Nikada ne manipulišem sa jednim "volim te"...

Pravopisno Volim te jesu dve reci ali za mene kada su meni upucene su samo jedne i jedine i pripadaju samo meni.Zato sam tako i napisala. Volim da ih cujem i umem da ih izgovorim onda kada su sa razlogom i kada se tako osecam.Za mene one nose svu jacinu ljubavi koja stanuje u njima. Oni koji manipulisu njima kad tad se suoce sa posledicama istog. Kada nekog volis pokazujes to na razne nacine. Jedan od njih su i ove dve reci: Volim te. Ne stidite se da ih izgovarate.One su kao najlepsa muzika....ne dozvolite da nekada jednom .. dodjete u situaciju da zalite sto niste nekome rekli te dve reci a trebali ste.

I zato ne smem kasniti.
Već sutra može biti kasno.
A nisam ti još rekla
kako i koliko te volim.

Volim te telom, pokretima, pogledom, dodirima, rečima.
Volim te smehom i suzama.
Volim te tugom i brigama.
Volim te.

kučka:
Znamo sta znaci rec VOLIM TE

Ali koliko Vama ona znaci?

Da li je lako izgovarate i koliko iskreno?

Koliko cesto ocekujeta da Vam je on/ona kaze?

Da li manipulisete tom reci?

Pre svega to su dve reci koje su vrhunac kod upoznavanja dve osobe koje su resili da predju u ozbiljnu vezu,sto znaci vrhunac emocija to dvoje.Obicno se te dve reci pretvore u obican izgovor ali kad se prvi put izgovore osobi do koje Ti je stalo to je onda stvarno nesto sto predstavlja vec navedni vrhunac.E sad nekome je potrebno u vezi da to cuje stalno narocito kad su u pitanju zene koje traze stalnu paznju i osecanje da su voljene mada ima to i kod manje populacije muskaraca ali je to retkost.doduse meni puno znaci kad mi osoba suprotnog pola kaze te dve reci jer znam da tako stvarno misli a i ja kad sam sa njom setim se da joj to kazem uvek kad su neki vazni dogadjaji u pitanju mada se trudim da ih previse ne izgovaram jer izgube smisao.Nikad nisam manipulisao sa te dve tako vazne reci jer ipak to bi bio greh prema osobi ako bi se manipulisalo sa recima koje ipak znace najvisi stadijum emocionalnog stanja jednog coveka ili zene,pozdrav Vladimir :D

Reci Volim te mogu se kao jedan od nacina iskazivanja svoje ljubavi il naklonosti uputiti naprimer: Majci,Ocu, detetu,bliskom prijatelju, sestri, bratu,pa i forumaskom frendu.I to je jako lepo. Postavljajuci ovaj post mislila sam samo na bliski odnos muskarca i zene.;-)

kučka:
Reci Volim te mogu se kao jedan od nacina iskazivanja svoje ljubavi il naklonosti uputiti naprimer: Majci,Ocu, detetu,bliskom prijatelju, sestri, bratu,pa i forumaskom frendu.I to je jako lepo. Postavljajuci ovaj post mislila sam samo na bliski odnos muskarca i zene.;-)

Back