VOLIM TE... samo rec ili..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde su svi apsolutno uvek bili iskreni kada su izjavljivali ljubav osim mene, izgleda...
Ja sam trosila te reci u prazno kada sam bila mlada i kada nisam imala bas jasnu predstavu o tome sta je ljubav.

Sada te reci, bar kada je u pitanju odnos izmedju muskarca i zene bas i ne izgovaram, a i kada nekoga zavolim ne verujem da cu mu izjavljivati ljubav non-stop - vise volim da neke stvari u zivotu radim na pravom mestu, u pravom trenutku, pod pravim okolnostima nego da ih pretvaram u uobicajeni ritual...cak i kada volimo nekoga ta rec nema istu tezinu u svim zivotnim situacijama, u nekim je cak, cini mi se, i suvisna...

Inace, ispizdim kada mi neko izjaljuje ljubav posle mesec dana veze...to za mene znaci da nema bele veze sa ljubavlju...i da se nasoj sreci blizi kraj... :twisted: :wink:

Volim te....

Volim te.....
kada na lice osmeh navuces,
kada se lepo obuces.
kada me gledas onako setno,
kada se spotaknes nespretno,
kada si brizan i kad si nezan
i kad si nevin i kad si gresan.
i kad si tezak i kad si lak
kad svane jutro i padne mrak
i kad si ljut i gledas me bezvoljno,

volim te zar ti to nije dovoljno...

kučka:
Volim te....

Volim te.....
kada na lice osmeh navuces,
kada se lepo obuces.
kada me gledas onako setno,
kada se spotaknes nespretno,
kada si brizan i kad si nezan
i kad si nevin i kad si gresan.
i kad si tezak i kad si lak
kad svane jutro i padne mrak
i kad si ljut i gledas me bezvoljno,

volim te zar ti to nije dovoljno...

To je Kosmos Ljubavi, Univerzum Predanosti, Vasiona PoSvecenja. Neprevodivo i neopisivo Savrsenstvo... : P

Kada nekoga zaista volis i imas potrebu da to i recima iskazes ne brojis. Mozes reci bezbroj puta ili samo jednom..Bitno je da je to zaista i tako...

Ja spadam u grupu onih koji imaju tu potrebu da svoja osecanja iskazu i kroz verbalnu komunikaciju a ne samo postupcima ili ti kako neko rece dokazivanjem .Meni ta rec ,dokazivati, smeta. Sta znaci u ljubavi dokazivanje??

Mislim da ako Ljubav zaista postoji izmedju dvoje u njenom punom sjaju sve drugo je suvisno osim te dve reci i jednog cveta.......he , he , ili sam ja isuvise romanticna;-) .

Znamo sta znaci rec VOLIM TE

Otprilike.. :roll:

Ali koliko Vama ona znaci?

O puno mi znaci.. :roll:

Da li je lako izgovarate i koliko iskreno?

E yebiga sada.. :D stvarno ne znam, valjda sam iskren.. pogotovo posle dobrog seksa.. ;)

Koliko cesto ocekujeta da Vam je on/ona kaze?

Non-stop! :p

Da li manipulisete tom reci?

:roll:

Pera_Zdera:
Ne ocekujem da kaze ocekujem da pokaze. Reci to moze svako...pokazati malo ko... Kad mi neko to kaze to mi bas nista ne znaci...ili vrlo malo...
Takodje i ja je nikad ne govorim, mada su osobe sa kojima sam se druzio vrlo dobro znale kakve i koliko sam emocija imao prema njima.

Sa ovime se slazem .....ali ....ako -njemu- prija moja paznja..i takve moje reci...pa ..mushkarci....mozete li zamisliti koliko bi nama tek prijalo da to cijemo????Ipak smo -samo- zene....krhka bica...kojima to mnogo vishe i treba i prija...
Jesam za varijantu da je bolje pokazati nego reci-ako moram da biram....ali ...zar je to TOLIKO tesho reci???????????

Back