sinnke
Buduća legenda
- Poruka
 - 34.455

el tvoja pitanja baš moraju biti ovako teška?
Nije pitanje nikad toliko tesko, koliko covek ne moze misliti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Види а можда ти и ја нисмо у праву, можда само нисмо довољно себични, како можеш знати како ментални склоп неких других персона функционише, ја потписујем сваку твоју реч, али можда је грешка у мени (теби) можда поента и јесте баш у узимању, и тражењу среће у томе ................ мада мислим да је интеракција кључ свега - ако тако нешто постоји, све ове грубе поделе, мислим да не воде ничему!
Pa nije strah nego iskustvomalo napravi razliku m-z odnosa i videces da nijednoj zeni ne prija da joj se preterano pokazu emocije koje nisu na nivou kuliranja

Исти случај, само мене нагризу поп пјесме претежно.Ja toliko i volim i tako me prokleto boli da mi se vristi.
Tako da sam sada, u trenutku kada mi srce nagrizu ex Yu rock pesme, izabrala opciju B.
keve mi nisam znao da ce toliko teska bitiJoj, pa jel ti pricas o emocijama ili o njihovom pokazivanju? To se ne mora uvek podudarati.![]()
A sto se tice tog tvog nivoa kuliranja, verovatno jeste tako kada si mladji. Kada si vec formirana licnost i znas sta hoces, to pravilo vise ne vazi.![]()

Normalno je da je covek najispunjeniji kad mu se dese obe stvari u isto vreme, ali inace je lepse i ispunjenije voleti, moze te neko voleti a ti njega ne i ne osecas cari zaljubljenosti, ili ljubavi![]()

Pa super ako mislite da se svi vole tako obostrano..ja svaki par na ulici kad vidim znam ko vozi traktor ko otvara kapiju![]()
To je podela uloga koja moze a ne mora da ima veze sa ljubavlju...
Pa obicno je tako da je 1 zaljubljen a drugi voli..tako da meni ne pije vodu to obostrano..neko uvek vise-manje voli podjednako nema sanse..samo je nekima tesko da obrede na koju stranu im vise prija

A..sta mislite vi sta birate..kad je covek ispunjeniji?