Voleti ili biti voljen

A?

• Voleti:heart:

• Biti voljen:heart:

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Види а можда ти и ја нисмо у праву, можда само нисмо довољно себични, како можеш знати како ментални склоп неких других персона функционише, ја потписујем сваку твоју реч, али можда је грешка у мени (теби) можда поента и јесте баш у узимању, и тражењу среће у томе ................ мада мислим да је интеракција кључ свега - ако тако нешто постоји, све ове грубе поделе, мислим да не воде ничему!

Pa nisam tvrdila da sam u pravu, samo sam iznela svoje misljenje, a vidis, ti si se sa njim slozio. ;)

Pa nije strah nego iskustvo:lol:malo napravi razliku m-z odnosa i videces da nijednoj zeni ne prija da joj se preterano pokazu emocije koje nisu na nivou kuliranja

Joj, pa jel ti pricas o emocijama ili o njihovom pokazivanju? To se ne mora uvek podudarati. ;)
A sto se tice tog tvog nivoa kuliranja, verovatno jeste tako kada si mladji. Kada si vec formirana licnost i znas sta hoces, to pravilo vise ne vazi. :)

el tvoja pitanja baš moraju biti ovako teška?
:lol:keve mi nisam znao da ce toliko teska biti
Joj, pa jel ti pricas o emocijama ili o njihovom pokazivanju? To se ne mora uvek podudarati. ;)
A sto se tice tog tvog nivoa kuliranja, verovatno jeste tako kada si mladji. Kada si vec formirana licnost i znas sta hoces, to pravilo vise ne vazi. :)

Pa emocije spadaju u ljubav..sad i nije tolko bitno dal se pokazu koliko je bitan osecaj da smo voljeni il da volimo..ja znam sta hocu i opet ponavljam da ne mogu voleti nekog ko mene ne voli..uopste ne mogu biti u vezi ako mene ne vole pa kao da pokusavam pridobiti neciju ljubav..dok u mom slucaju zene to opusteno rade

Normalno je da je covek najispunjeniji kad mu se dese obe stvari u isto vreme, ali inace je lepse i ispunjenije voleti, moze te neko voleti a ti njega ne i ne osecas cari zaljubljenosti, ili ljubaviz:)

Hm, pa i ako volis a taj neko ti ne uzvrati i to je bezveze... Mada postoje razliciti oblici ljubavi i nije ljubav prema svakome ista... U principu ne znas sta je bezveznije da li kada volis, a ne uzvrate ti, ili kada si voljen a ti ne uzvracas... Zato jedno bez drugoga ne ide...

Pa obicno je tako da je 1 zaljubljen a drugi voli..tako da meni ne pije vodu to obostrano..neko uvek vise-manje voli podjednako nema sanse..samo je nekima tesko da obrede na koju stranu im vise prija

Istina je da jedno voli manje a drugo vise, ili bar vise/manje pokazuje sto bi po meni bilo logicnije... Nema tu nicega ruznog i niko tu nija na dobitku ili gibitnu...

Kolicnu ljubavi ces malo teze da izmeris, samo je bitno da je obostrana...

Pa da nema potrebe da je merimo nego onako po osecaju sta nam vise prija..normalno da nekog volimo pa i 2 dana da smo proveli zajedno..volim i neke bivse sto bi ih mrzeo..nema potrebe da se upakuje u neku vanzemaljsku ljubav do groba:lol:

Back