Napokon........kako si saznao, moji su danas zvali u skolu pa su im odgovorili da je konkurs ovih dana ali ne tacno kada
Bilo je pre neki dan u novinama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napokon........kako si saznao, moji su danas zvali u skolu pa su im odgovorili da je konkurs ovih dana ali ne tacno kada
е па нигде не пише да треба да будемо мушког пола. Јел то значи да примају и жене?
Е јел ако их ипак буду примали да ће примити њих 30 а нас 90 а требало је 100
kada zavrsim vojnu gimaziju imam direktan prolaz na VOJNU AKADEMIJU ili????odg pls...!!!:
Nikola GM...tnx u napred!!!
Ja nisam siguran da imas direktan prolaz,mislim da se polaze prijemni za vojnu akademiju,oces li i ti u vojnu gimnaziju

Ja nisam siguran da imas direktan prolaz,mislim da se polaze prijemni za vojnu akademiju,oces li i ti u vojnu gimnaziju

Драги пријатељи,
за Војну академију се полаже пријемни. Војна гимназија је по програму иста као и било која друга општег типа, с тим што има далеко више спортских,природних и друштвених секција. Ако заиста волите војску Војном гимназијом нећете бити разочарани. Наравно, са вашим родитељима се увек консултујте. Са мном ћете имати прилику да путујете како по Србији обилазећи наша духовна и културна блага, тако и у Грчку на Свету Гору и Крф где је страдала наша Српска Војска. Могућности је јако много, али наравно и одрицања су велика, јер је велика храброст са 14 година отићи од куће и започети самосталан живот. СРЕЋНО!!!

VELIKI POZZ SVIM CLANOVIMA. JA SAM NIKOLA, IDEM U JOVINU GIMN U NS, I 8. SAM RAZRED. PETI, SESTI, SEDMI RAZRED SAM PROSAO ODLICAN, A PRVO POLUGODISTE OSMOG SAM PROSAO VRLO DOBAR (3.83) I IMAO SAM 3 IZ MATEMATIKE. JEL JA MOGU DA KONKURISEM ZA VOGI? MSM ZBOG TE TROJKE IZ MATISA... NA KONKURSU PISE DA MORAS DA IMAS PROSEK NAJMANJE VRLO DOBAR (TAJ USLOV ISPUNJAVAM), ALI MISLIM DA SAM NEGDE NA OVOM FORUMU PROCITAO DA MORAS IMATI NAJMANJE 4 IZ MATEMATIKE. JEL JA ZBOG TE TROJKE IZ MATISA U PRVOM POLUGODISTU NECU MOCI DA UPISEM VOGI???
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE NA OVU PORUKU, BIO BIH VAM MNOGO ZAHVALAN, I PUNO BI MI ZNACILO DA SAZNAM ODGOVOR NA TO PITANJE...
POZZ
Imam jedan veliki problem, nece cale da mi potpise da pristaje da idem. Jel mi dovoljan 1 potpis roditelja?

Чекај мало који ти је то папир па треба родитељи да се потпишу,или си ти већ предао све папире,па је то онај што добијаш кад предаш све папире(ваљда си ме разумео шта хоћу да те питам)