nije istina da ne sme da se ima trojka iz matematike ! to je bio uslov pre nekih 3-4 godine da je minimalna ocena iz matematike 4, vise nije !
Добро и са тројком да се пријави тешко ће проћи
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije istina da ne sme da se ima trojka iz matematike ! to je bio uslov pre nekih 3-4 godine da je minimalna ocena iz matematike 4, vise nije !
....sve jedno je da li popunis ti ili cale one papire, samo je bitno da potpisete i ti i cale....ili keva.....
ja mislim da ce se javiti nekih 2000 kandidata, od toga pola coravo, pola ima sum na srcu, gluvo, pola ima ocene trojke tako da nas pravih kandidata ce ostati nekih 400-500, s tim sto nekih 20setak imaju dobre veze u personalnoj upravi tako da su nam sanse manje....![]()
![]()
![]()
a ono za vezu je istina, ali ne znaci ti nista vezea ovako, mzoes poznavati koliko hoces generala ako nemas vezu u personalnoj upravi, u kojoj odlucuju o tome ko prolazi a ko ne....Pa nek se iz svake skole jave njih 4, 5...koliko ima skola u srbiji pa izracunaj...a ono za vezu je istina, ali ne znaci ti nista vezea ovako, mzoes poznavati koliko hoces generala ako nemas vezu u personalnoj upravi, u kojoj odlucuju o tome ko prolazi a ko ne....

iz moje skole cetvorica...pa mislim u proseku 4, 5 ucenika....ja sma iz Stare Pazove....negde se javi kao u tvom slucaju jedan a negde i po 10 ucenika...zato sma rekao 4, 5...pricao je to meni kum koji je pilot, zavrsio je i gimnaziju i akademiju sad je u penziji....![]()
ja sam popunio sve papire i predao...sad cekam da me pozovu u Sremsku Mitrovicu na lekarski pregled........sve jedno je da li popunis ti ili cale one papire, samo je bitno da potpisete i ti i cale....ili keva.....
prvo ce ici obican pregled (visina, tezina, vid itd.), a kasnije kad se okupimo za onaj pregled onda ce tek da nas pregledaju kako treba...ovaj preliminarni pregled je samo da ne bi tamo na VMA dolazili oni bez prsta, coravi, kljakavi i tako....
imam jedno pitanje, ja imam ravna stopala. jel to moze biti razlog da ne prodjem na zdravstvenom?
Ja sam juče predao sve papire. Personalac mi je rekao da će nas sve okupiti 15 aprila radi testiranja, i dao mi je telefon na koji mogu da ga zovem.
Је л' има школа сајт?
Mislim da je ovo stvarno lose organizovano sa njihove strane...niko nezna kad ce konkurs,svi daju brojeve telefona,kao javicemo vam,pa i dalje nista...
Како то мислиш нико не зна кад ће конкурс,кад је конкурс отворен већ прошле недеље