Vojna gimnazija u Beogradu...

Mа био сам добар до овог последњег полугодишта, сада сам пропао начисто али поправљам се полако. Ајде Никола реци своје стање. Што се тиче конкурса ја сам чуо да су причали да ће га отворити средином фебруара а сада га померају за средину марта

Mа био сам добар до овог последњег полугодишта, сада сам пропао начисто али поправљам се полако. Ајде Никола реци своје стање. Што се тиче конкурса ја сам чуо да су причали да ће га отворити средином фебруара а сада га померају за средину марта

деси то прочитао???

E LJUDI STA MISLITE DA LI CU USPETI VA UPISEM VG......5. RAZRED SAM PROSAO 5.00, 6. RAZRED 4.90 7.RAZRED 4.53 I POLOGODISTE 8. 4.55......ODLICAN SAM SPORTISTA FULL FORMA, ZDRAV KO DREN......SRPSKI MALO BOLJE NEGO MATIS AL IDE I MATISH DOBRO.....IZ STARE PAZOVE SAM.....;)

E LJUDI STA MISLITE DA LI CU USPETI VA UPISEM VG......5. RAZRED SAM PROSAO 5.00, 6. RAZRED 4.90 7.RAZRED 4.53 I POLOGODISTE 8. 4.55......ODLICAN SAM SPORTISTA FULL FORMA, ZDRAV KO DREN......SRPSKI MALO BOLJE NEGO MATIS AL IDE I MATISH DOBRO.....IZ STARE PAZOVE SAM.....;)

Добра ти је полазна основа. Твој другар Марко Попов је много добар овде. Био сам у школи Пинки прошле године,представљао сам ВГ,да ли се сећаш? Ти си тада био 7. разред.

Pa šta se to dešava zašto se pomera konkurs?

Конкурс се расписује 15 дана касније 1.МАРТА и трајаће до 1. априла. Ништа се не дешава,све је у реду. Са некима се видим у пролазу у ходнику. Нећете моћи а да ме не препознате јер једини ја имам посебну униформу у вогију:)!

ја сад баш незнам шта да радим незнам зашта да се одлучим политика или војска .:dash:

Ја људи стварно не знам шта је са вама,само се предомишљате,оћете - нећете,стварно вас не разумем,ја сам још у седмом разреду одлучио,када сам гледао брата(не рођеног)како завршавају војну академију,и каже да му је било супер,мало теже јер је био далеко од породице,али као што сте сви ви говорили то му је био најлепши део живота,а и сад му није лоше плата је одлична,а ви немој да се размишљате ако одлучите скупљајте све папире,ја сам већ све скупио,и полако учим што и вама препоручујем...ПОЗДРАВ СВИМА

Ja nemogu da dočekam da krenem na VOGI nekako sam siguran da će me primiti. Ja ću u četvrtoj godini u vazduhoplovce. Neznam koliko će mi smetati što su mi malo osetljivi sinusi. Ima li to veze?

Немој да будеш тако сигуран, конкуренција је велика, мене још само то брине.
Е Ацо, данас сам разговарао са једним ликом који има пријатеље официре, и каже да те њакају премештајима, да је плата перверзно мала... Пола сам се распито али ме само занима колику плату има на почетку човек који заврши ВА? Плата после расте, а којом брзином?

Немој да будеш тако сигуран, конкуренција је велика, мене још само то брине.
Е Ацо, данас сам разговарао са једним ликом који има пријатеље официре, и каже да те њакају премештајима, да је плата перверзно мала... Пола сам се распито али ме само занима колику плату има на почетку човек који заврши ВА? Плата после расте, а којом брзином?

није плата проблем вец мировне мисије за Србију бих погинуо али за Молдавију Сирију Ирак непада ми на памет али за то су те школовали и то мораш да радиш ја сам причао са једним генералом и он каже да од сад војска постаје потпуно професионална Ирак Ирак нема друге ако одустанеш можеш само да ореш њиву .:)

није плата проблем вец мировне мисије за Србију бих погинуо али за Молдавију Сирију Ирак непада ми на памет али за то су те школовали и то мораш да радиш ја сам причао са једним генералом и он каже да од сад војска постаје потпуно професионална Ирак Ирак нема друге ако одустанеш можеш само да ореш њиву .:)

Знам ја све то,тако сам и ја мислио у почетку али није баш тако,мој брат је добио позив да иде на обуку за нато јединице или тако нешто,није могао да одбије,био је у Сарајеву на тој обуци,имали су нека предавања,која су трајала 2-3 сата дневно,имао је смештај храну,и још је добијао плату око 600 евра,а и сад се сам пријавио да иде у ја мислим Либан на још неку такву обуку.

zanima me sta meni treba ,posto sam 93 godiste i vec idem u srednju i rekli su mi da imam pravo da konkurisem, od papira i dali tamo nosimo uniformu ili civilno i sta tamo ima od predmeta?

Не носи се униформа,од предета има све што и у обичној гимназији,од папира не знам да ли ти требе све као и кад уписујеш редовно,не знам то,јеси ли сигуран да може да се упише у другој години,и ја мислим да зависи у коју си средњу кренуо.

Не носи се униформа,од предета има све што и у обичној гимназији,од папира не знам да ли ти требе све као и кад уписујеш редовно,не знам то,јеси ли сигуран да може да се упише у другој години,и ја мислим да зависи у коју си средњу кренуо.

ja sam u tesli ali mislim ako se upisem da moram ponovo u prvu godinu.

Знам ја све то,тако сам и ја мислио у почетку али није баш тако,мој брат је добио позив да иде на обуку за нато јединице или тако нешто,није могао да одбије,био је у Сарајеву на тој обуци,имали су нека предавања,која су трајала 2-3 сата дневно,имао је смештај храну,и још је добијао плату око 600 евра,а и сад се сам пријавио да иде у ја мислим Либан на још неку такву обуку.

е то је проблем

Има 2 разлога. 1) Зашто би ратовао за неког другог? 2) То је веома опасно подручје, а њима неће бити јако криво ако погинеш, па ће те слати на незгодна места.3) Једина предност је то што имаш ту привилегију да се иживљаваш над тим муслиманима

Back