Vojna gimnazija u Beogradu...

Алкатраѕ види, у војсци се све говори кад је званично, далне нема предпоставки када ће шта и како ће, него када све буде лепо званично онда се објављује ! разумеш? Е, да умало да ѕаборавим, Теофилос, ево и овде вам се јавно иѕвињавам, заиста нисам имао намеру да вас увредим. :( :( :(

Meni je danas razredni zvao vojnu gimnaziju i rekli su mu da ne treba da se predaju svedocanstva, nego treba skola sama da napise prepisku ocena?!

Па да ја сам пре тражио сведочанство и нису ми дали него потврду са свим оценама из 5 6 7 и 8.Код мене у школу су данас дошли неки формулари за војну гимназију,зна ли неко о чему се ту ради и шта је то

Алкатраѕ види, у војсци се све говори кад је званично, далне нема предпоставки када ће шта и како ће, него када све буде лепо званично онда се објављује ! разумеш? Е, да умало да ѕаборавим, Теофилос, ево и овде вам се јавно иѕвињавам, заиста нисам имао намеру да вас увредим. :( :( :(

Таман посла да сам се увредио. Па ви сте дечаци од тек 14 година, а ја који радимса вама да се увредим??? Представљање вогија је у уторак 31. марта:
Нова Пазова - 11:00
Стара Пазова - 12:30
Инђија , школа Јован Поповић- 13:30

Па се видимо тамо!!!

Moram samo da pitam teofilosa da ako moze da mi odgovori na par pitanja:)
1.Ucenici koji zive u beogradu da li moraju da zive u internatu?
2.Koliko je tezak i rigorozan test izdrzljivosti
3.Je li prijemni(srpski matematika) slican kao ovaj za ostale skole
4.Da li ste Vi u komisiji ili radite u skoli(izvinite na pitanju :))

hvala unapred...

Poslednja izmena:

hvala unapred...

Ево ја ти могу одговорити само на два питања.сви ученици живе у интернату,и тест из српског и из математике је скроз исти као пријемни за остале школе

hvala unapredm.

Ja mogu da ti odgovorim na 2.pitanje.Nije nesto tezak,skinuo sam sa sajta sliku tog testa,i to moze da uradi vecina...

Teofilos,hteo sam da te pitam nesto...posto ja nisam sasvim odustao od vojne,slusao sam na Avali jutros o akademiji i vogiju...onaj oficir,ili sta je vec je rekao da je sve isto kada polazes za akademiju iz civilstva i kada dolazis iz vojne gimnazije...po meni to nije fer...da li je to tacno,ako ne,da li ima bar neka razlika?

Ево ја ти могу одговорити само на два питања.сви ученици живе у интернату,и тест из српског и из математике је скроз исти као пријемни за остале школе

Nebi da ispadnem glup ali ako sam dobro shvatio mi radimo prijemni pre svih ostalih pa cemo ako ne prodjemo raditi prijemni koji smo vec radili. Jeesam dobro shvatio?

Ja sam iz Borche(valjda se to racuna XD-opstina Palilula)
Iz moje skole takodje trojica...ja cu biti vukovac XD(nisam u 8 na polugodistu bio 5.00 XD)
Ova dvojica su odlicni/vrlodobri...Nego sam iznenada se odlucio da radim testove za vojnu i nisam nege oblasti vezbao za prijemni iz srpskog i matisa....

Back