Max-Srbija
Zainteresovan član
- Poruka
- 222
Meni je danas razredni zvao vojnu gimnaziju i rekli su mu da ne treba da se predaju svedocanstva, nego treba skola sama da napise prepisku ocena?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je danas razredni zvao vojnu gimnaziju i rekli su mu da ne treba da se predaju svedocanstva, nego treba skola sama da napise prepisku ocena?!
...Из моје школе ће се пријавити нас 3Алкатраѕ види, у војсци се све говори кад је званично, далне нема предпоставки када ће шта и како ће, него када све буде лепо званично онда се објављује ! разумеш? Е, да умало да ѕаборавим, Теофилос, ево и овде вам се јавно иѕвињавам, заиста нисам имао намеру да вас увредим.![]()
![]()
![]()

Оће бити нешто и у НС-у?
Оће бити нешто и у НС-у?

)Sta onda treba da se preda, svedocanstva ili neki prepisi...
Moram samo da pitam teofilosa da ako moze da mi odgovori na par pitanja
1.Ucenici koji zive u beogradu da li moraju da zive u internatu?
2.Koliko je tezak i rigorozan test izdrzljivosti
3.Je li prijemni(srpski matematika) slican kao ovaj za ostale skole
4.Da li ste Vi u komisiji ili radite u skoli(izvinite na pitanju)
hvala unapred...
Ti si 3 iz ns-a. Koja si skola? Iz kog si dela?
,ја сам 4-5 из НС,а има их сигурно још,хехе,Жаркова,Лиман...ти?Sta onda treba da se preda, svedocanstva ili neki prepisi...
Moram samo da pitam teofilosa da ako moze da mi odgovori na par pitanja
1.Ucenici koji zive u beogradu da li moraju da zive u internatu?
2.Koliko je tezak i rigorozan test izdrzljivosti
3.Je li prijemni(srpski matematika) slican kao ovaj za ostale skole
4.Da li ste Vi u komisiji ili radite u skoli(izvinite na pitanju)
hvala unapredm.
Е људи ајде да се саберемо колко нас одавде са форума иде у војну.из Београда ја мислим да нас је тројица
Е људи ајде да се саберемо колко нас одавде са форума иде у војну.из Београда ја мислим да нас је тројица
Nemoj da se preopterecujes brojem kandidata,nego se ti potrudi da sve testove dobro uradis,ako bude tako bilo nema sta da se brines...![]()
Ево ја ти могу одговорити само на два питања.сви ученици живе у интернату,и тест из српског и из математике је скроз исти као пријемни за остале школе