Vojna gimnazija u Beogradu...

aj bezi bre:mafijas: tamo kakve crne devojke jadnice toje otac nije imao sina pa hoce da mu udovolji ili oce da komanduje aaa kako da ne kako me nervira kad vidim zenu vojnik aaaa:azdaja:

Чему овакав коментар???? Девојка је лепо питала...лепо јој одговори...нико тебе не пита да ли волиш девојке које желе у војску или не...

Нисам...планирао сам али сам одустао...зашто да моји родитељи дају новац ако ћу ја свакако на Анадемију? :)

pametno...a i mislim puno toga se treba odreci,izlasci slobodno vreme, mislim u periodu od 15-18 nam je to najpotrebnije....a i ja sam resio tako necu na Vogi al na Akademij 100%

Imas Facebook??

Pozz.....ja sam cvrsto resio da upisem vogi 7. sam razred tako da jos imam vremena...pre dva dana u skolu je otvoren konkurs za VOGI ali se niko nije prijavio....sledece godine ja se prijavljujem vec sam poceo da bubam...poceo sam da radim matis.....svako utro gimnactika i te stvari......5. raz 5.00 6.raz 3 cetvorke prvo polugodiste sedmog 2 cetvorke kako sam drugo poceo da kucnem u drvo :worth: 5.00 tako da mislim da donekle zadovoljavam.....malo mi je visina slabija strana visok sam 155cm a tezak 51 kg....da li je to dobro...inace i moj teca je major to sam od njega video i kako mi je on pricao extra je....pozz

Pozz.....ja sam cvrsto resio da upisem vogi 7. sam razred tako da jos imam vremena...pre dva dana u skolu je otvoren konkurs za VOGI ali se niko nije prijavio....sledece godine ja se prijavljujem vec sam poceo da bubam...poceo sam da radim matis.....svako utro gimnactika i te stvari......5. raz 5.00 6.raz 3 cetvorke prvo polugodiste sedmog 2 cetvorke kako sam drugo poceo da kucnem u drvo :worth: 5.00 tako da mislim da donekle zadovoljavam.....malo mi je visina slabija strana visok sam 155cm a tezak 51 kg....da li je to dobro...inace i moj teca je major to sam od njega video i kako mi je on pricao extra je....pozz

dobra ti je visina i treba da bude npr 155 - 100 = 55 tako da ti je oke visina i tezina :D

Back