e srecno ljudi iz backog okruga je konkurisalo njih 5 iz cele vojvodine 40-ak tako da ljudi samo opusteno
aaaa to je bas glupo sto ne kazu svima koji su prosli i koji nisu brate lepo svima posalju pismo i to je to ali aj idemo dalje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e srecno ljudi iz backog okruga je konkurisalo njih 5 iz cele vojvodine 40-ak tako da ljudi samo opusteno
e ovako ljudi oni kazu da ce biti prijavljenih oko 1200 tako da ce biti 12 ucenika na jedno mesto ali ja cisto sumnjam da ce biti i 500 xD![]()
Lazni su im ti podaci 100% iz borske opstine manje od 10 ima, zajedno sa mnom...
jos jedna informacija iz novopazarske opstine njih 10-ak tako da do sada kolko smo izbrojali to je negde oko 90-ak![]()
Imas FaceBook???
Imam, cukaj "Brat Lugio"... drugo ime Celav Sam Pa Sta... xD
dali to iz cele vojvodine idu 24.na lekarski???mene jos nisu ni zvali
dali to iz cele vojvodine idu 24.na lekarski???mene jos nisu ni zvali
Evo ljudi cisto da vas obavestim....ja sam isao na prijemni(cetvrtak,petak i subota)
bilo je mocno.....vecina otpadne na lekarskom...fizicki test je lak.....mata i srpski ce svakom biti drugaciji(tako nesto)psiho testovi su malo zeznuti,,,itd itd...
Evo ljudi cisto da vas obavestim....ja sam isao na prijemni(cetvrtak,petak i subota)
bilo je mocno.....vecina otpadne na lekarskom...fizicki test je lak.....mata i srpski ce svakom biti drugaciji(tako nesto)psiho testovi su malo zeznuti,,,itd itd...
naravno da sam prosao..Pa je l' si prosao lekarski???
jel si saznao rez???
Cao Stangs...jesu te zvali telefonom da te obaveste za lekarski i kolko dana pre lekarskog su te zvali?
Narode idem sutrada polazem srpski matis tes iz fizickog i psiho
budite sa mnom i uspecu ....... svi ljudi umiru ali ne zive svi ljudi pravim zivotom ...
vidimo se ljudi polecem sad na njih kao Soko aj pa vidimo se RAZVALICU IH TAMO BRE ******* POKIDACU IH SLOBODAAAAAAA![]()