Matu sam uradio bukvalno za 2 danaza koliko si ti presao dana
a srpski sam radio 50 po danu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matu sam uradio bukvalno za 2 danaza koliko si ti presao dana
meni srpski iz mate mi je samo problem one formule za povrsinu kupe valjka i tih cuda sto nismo ucili u skoli![]()
ja sam 6 puta presao matu i 4 srpski i jos nameravam da prelazim sto vise to bolje ceo dan samo ucim ali *** ocu u VOG
aaaaa ja nisam nijedom covece ti upadas 100% ako toliko ucis
mada ni ne planiram bas 5-6 puta da predjem matu i srpski ja cu 2-3 dosta mi je![]()
E jel mogu devojke u Vojnu gimnaziju?![]()
![]()
zar nisi ti odustao![]()
aj bezi bretamo kakve crne devojke jadnice toje otac nije imao sina pa hoce da mu udovolji ili oce da komanduje aaa kako da ne kako me nervira kad vidim zenu vojnik aaaa
![]()
aj bezi bretamo kakve crne devojke jadnice toje otac nije imao sina pa hoce da mu udovolji ili oce da komanduje aaa kako da ne kako me nervira kad vidim zenu vojnik aaaa
![]()
Чему овакав коментар???? Девојка је лепо питала...лепо јој одговори...нико тебе не пита да ли волиш девојке које желе у војску или не...
nije devojka to je neki lik vidite da je pol muski![]()
alkatraz jesi ti upisao Vazduhoplovnu ?????![]()
Нисам...планирао сам али сам одустао...зашто да моји родитељи дају новац ако ћу ја свакако на Анадемију?![]()
ja se ne kolebam i veoma sam cvrst da upisem vojnuJa sam i dalje cvrst u svojoj odluci... Nije mi problem da ucim 5h dnevno, presao sam 5 puta iz srpskog i 6 puta iz mate... Ko se ovde osim mene ne koleba i siguran je da hoce u VOG???
Pozz.....ja sam cvrsto resio da upisem vogi 7. sam razred tako da jos imam vremena...pre dva dana u skolu je otvoren konkurs za VOGI ali se niko nije prijavio....sledece godine ja se prijavljujem vec sam poceo da bubam...poceo sam da radim matis.....svako utro gimnactika i te stvari......5. raz 5.00 6.raz 3 cetvorke prvo polugodiste sedmog 2 cetvorke kako sam drugo poceo da kucnem u drvo5.00 tako da mislim da donekle zadovoljavam.....malo mi je visina slabija strana visok sam 155cm a tezak 51 kg....da li je to dobro...inace i moj teca je major to sam od njega video i kako mi je on pricao extra je....pozz